بله منم پوزیشن باز دارم و مشکلی فعلا ندیدم که بخوام اشاره کنم. انشاالله از نظر ظاهری بهتر هم بشه
عهه. عجیبه
ببین یه وقتایی یک موردی هست و اونم اینکه شما میای با گوشی پوزیشن رو میبندی، بعد همزمان که نسخه مرورگر هم باز باشه، نیاز داره که صفحه ات ریلود بشه.
عملا پوزیشن بسته شده ولی داره تو اون یکی دیوایس نشون میده که من خودم هر وقت ریلود میکنم، درست میشه
حالا شما گزارش رو بده پشتیبانی و بهشون بگو و لطف کن نتیجه اشو هم اینجا بزار چون به نظرم باگ خورده انگار
البته بگم، همیشه اینطوری نیست ولی خب من همیشه ریلود رو روی دیوایس دوم حتما انجام میدم که مطمئن بشم کلا
من از وقتی قانون محدودیت دیوایس اومده به جز لپتاب با دستگاه دیگه ای روی حسابم نمیرم نیما جان
اون پوزیشن هایی هم که میبینی همزمان هم سل بوده هم بای
به دلیل اینه ک رابین سود به من گفته بود حق نداری معاملات زیر 2 دقیقه انجام بدی چون کپی ترید مجموعه به مشکل میخوره
منم به خاطر این که معاملاتم توی سود بود و نمیتونستم ببندم چون به 2 دقیقه نرسیده بود هم حجم با معاملاتم 2 تا معامله خلاف جهت باز کردم ک اصطلاحا میگیم هج کردم
حالا این که بعد گذشت 2 دقیقه من همه معاملاتو بستم بعد اون معاملات باز مونده جای تعجبه
البته با اذیت هایی که رابین سود بعد از برداشت سوم میکرد من همچین روزیو میدیدم ولی خب کار کثیفیه
عجب
اون مسئله دیوایس نهایت تا دوتاش اوکیه منم الان دوجا وصلم و خیالت راحت باشه
مورد بعد اینکه
والا شما که تا حالا خیلی برداشت داشتید
عجیبه این مسئله ای که میگید و الان ابراز ناراحتی میکنید
به هر حال ممنون میشم نتیجه پیگیری هاتون رو هم اینجا اعلام بکنی که شفاف سازی درستی صورت بگیره
از اینکه این مشکل رو هم اینجا نوشتی صمیمانه متشکرم ازت و امیدوارم حل بشه
حتما به اشتراک میزارم یه سری مساعل دیگه هم هست که اگ مشکل من حل نشه همرو به اشتراک میزارم خیلی جلوی خودمو گرفتم چیزی نگم این چند وقت
چقدر دراما داریم اینجا ![]()
داداش نتیجه اش چی شد؟ به کجا رسوندی؟
والا جمعه ی طلا حرفای ترامپ زرد ضرری ناجوانمردانه زد به ما
من که فعلا ترید نمیزنم ولی دوستمم میناله
همش میگه این ترامپ فلان فلانشده گند میزنه به پوزیشن ها و داره نوسان میگیره
حیف خلاصه نمیشه فحش داد اینجا وگرنه کلی چیز میز به ترامپ میگفتم که پدر همه رو دراورده
دقیقا جمعه اصلا بازار عینه وحشیا چه حرکتای عجیب و غریبی داشت
بنظره من که تکنیکال پذیر بود و عجیب غریب نبود فقط سرعت داشت حرکات
درسته البته ادم در لحظه که بازار هیجانی کنترل و بررسی براش سخته بعدش که معما چون حل شود اسان شود هست
تا زمانی که این یارو باشه اوضاع همینه کلا
شنبه یکشنبه جو راه میندازن واسه باز شدن دوشنبه
اواسط هفته هیچی
اخر هفته توییت زدن شروع میشه
بعدشم جیب خودش و پسرش همینطوری پر پول میشه از طریق همین مسخره بازی هاش
سره جنگ پوووووووووووووول به جیب زدا پسرش