بازاری داخلی چون هنوز تازه شروع بکار کردن و کاربرای زیادی هنوز شرکت نکردن به همین خاطر اصلا نباید با معیار کندل شناسی و تکنیکال پیش بری و نوسانش خیای بالاس چون کندل هاش کلا بی مفهومه بیشتر میشه با شکست روند ورود کنی،اونم چون سریع ورود و خروج کنی،فراز که این اواخر کلاهبرداری هاش رو علنی کرد بخصوص شب آخرش،هرچند این مابقي از پلتفرم ها رو قطعا مجوز ندارن و اینکه چطور دارن با این وضعیت پیش میرن احتمالا هنوز گیر نیوفتادن،هرچند هنوز وضعیت فرازگلد مشخص نیست و اگه مجددا شروع بکار کنه قطعا ارزش کار کردن رو داره البته تا یک مدتی و دوباره همون روند رو در پیش میگیرن،هرچند امیدوارم این پلتفرمها منصفانه پیش برن و دارایی کسی رو بالا نکشن
کاملا موافقم چون مجوز ندارند اطمینانی به اینده انها نیست
این دو پلتفروم هر دو فعلا خوبند ولی با توجه به اینکه مجوز نداردند بلاخره جمع می شوند بنابراین سرمایه زادی در ان نگذارید
فراز گلد کسی اطلاعی داره کی دوباره میشه روش معامله زد؟
سلام دوستان امیدوارم حال همه خوب باشه
پلتفرم داخلی دیگه مثل فراز گلد هست که بشه سرش معامله کنیم؟منظورم ابنطوری حالت اهرم دار و مناسب دی ترید و اسکلپ تریدینگ
سلام
نه متاسفانه، نزدیکترین پلتفرم به فرازگلد هیوا گلد هستش که انقدر کندل سازی میکنه و باگ داره که عملا نمیشه به راحتی داخلش معامله کرد، باید صبوری کنیم فعلا
سلام حدود 6ماه معامله انجام دادم سود هم کردم ولی در نهایت همه ضرر شد و آخر ی س
هیوا گلد خوبه در انس ان کار کند پرتفو کراس بساز . البته نمی دانم چرا امروز ظهر تا حالا سایتش قطعه
هیواکلد هم سایتش مثل فرازگلد شد الان فقط میشه اضطراری وارد شد و برداشت انجام داد
من که اصلا نمی توانم وارد شوم
سلام.دامنه داشبورد اضطراری فرق میکنه؟با چه دامنه ای وارد شدید؟
همان ادرس است، گویا الان از دسترس خارج شده البته، به نظر میاد احتمالا سایت جایگزین اعلام میکنن
![]()
اینم برای ۱۵ کارکتر
من تو فراز خوب دراوردم مشکل حراجی هم با انتخاب پرتوی پیشرفته حل میشد
استاد محمدی.کانال بهترین گلد
سلام اگه لطف کنید لینک کانال بدین تا برسی کنم.
ممنون