واقعا دردش چیه همکار من دو روز پیش ازشون پرداختی داشت کار میکنندکه
اینجور پلتفرم ها یه سال بعد خودشونو نشون میدن نه الان که مشتریا دارن جذب میشن.
البته از فراز گلد
من چند ماهه دارم تو فرلز معامله میکنم.اوایل که بلد نبودم ضرر کردم.اما بعد سود بپد.مقدارش زیاد نبود که نخوان بدن. اما نکاتی هست ک لازمه بگم.من مقایسه کردم با بازار اصلی، سند هم دارم برای حرفام.گاهی کندل الکی و ساختگی میزنه.مثلا تو سایتای معتبر کندل برگشتی مول چکش میزنه اما تو فراز ی کندل بی ربط میزنه.که تونی بازگشت روند رو تشخیص بدی.چند دقیقه بعد یهو اون کندل یی ربط تبدیل میشه به چکش.اونم تو زمانی که دیگه کسی به اون کندل توجه نمیکنه که متوجه بشه.بارها و بارها این اتفاق رخ داده. نکته بعدی شدوهای بلند که باعو میشه کال بشی.گاهی معاملت باز نمیشه.گاهی با تاخیر بسته میشه.البته اگه بخلی معامله سریع کنی.اگه حد سود و ضرر بذاری همیشه یک الی دو خط تو ضرری.یعنی اگه حد سودت رو توی معامله خرید ۸۰۹۱۰ بذاری ، معامله روی ۸۰۹۰۸ بسته میشه و بالعکس. ی مسابقه هفتگی هم میذارن که از نفر اول تا دهم بر اساس حجم معاملات جایزه میدن.نفر اول ۲۰ میلیون، دوم ۱۵ میلیون، سوم ۱۰ و چهارم تا دهم ۵ میلیون.زمان مسابقه ۵ روزه. بار اول که مسابقه برگزار شد نفر اول با حجم معاملات ۵۰۰ معامله در ۵ روز! برنده شد. از هفته بعد به طرز عجیبی نفر اول با ۱۷۰۰ معامله اول و نفر دوم با ۱۳۰۰ معامله دوم شد.این تفرات در هفته های بعد و مسابقات بعدی هم با همین حجم از معاملات تکرار شدن.خیلی مشکوکه.یعنی یک مسابقه میذارن اما ۳۵ میلیون لز مسابقه رو نمیدن. من به پشتیبانی پیام دادم که اصلا امکان نداره کسی بتونه تو ۵ روز بالای ۱۰۰۰ معامله انجام بده.این به این معنیه که اون شخص نیمی از کندلای یک ذقیقه رو معانله کرده.اما جواب درستی نمیدن. و موارد مشکوک دیگه که اگر خاستید میگم
من با آلفاگلد تجربه معاملاتی داشتم فرازگلد بهتره گرچه سایتش دو روزه بسته شده !
نمودارش مطمئن نیست ! بازی میکنن گاها با چارت
شلوغش میکنن الکی
من ۷ ماه کار میکنم باهاشون مشکلی نداشته طرف ضرر میکنه که مشکل از خودشه میاد میندازه گردن سایت
الان هم که سایتش اختلال پیدا کرده براش جایگزین گذاشتن که برید برداشت کنید اگه نگرانید
هرچند من خودم منتظر میمونم تا تو این چند روزه اوکی شه و برگردم به معاملات
من نسبت به هیچکدوم چه هیوا و چه فراز هیچ تعصبی ندارم ،و در کل هردو داخلی هستن من مدت ۷ماه با فراز گلد کار کردم، دمو اختلاف داشت با ریل ولی نه تا این حد ،این هیواگلد اختلافش خیلی بیشتره با ریل ،ولی فراز گلد حدود ۹۸ درصد خیلی به انس جهانی نزدیک بود چارتش به حدی که من فقط ار روی چارت انس جهانی تحلیل میکردم و در فراز گلد ورود مبکردم و مشکلی نداشتم ،به هر حال این پلتفرم های داخلی مشکلاتی دارن
سلام نمیدونین کی وصل میشه فراز ؟
نا متاسفانه هنوز اعلام نکردن
من چندین بار برداشت کردم مشکلی نداشته البته قبل اینکه به مشکل بخوره
پراپ دارا ..همون فراز گلده؟
سلام، حقیقتش منم خبر ندارم
مشکل اصلی هیوا گلد اینه که در قیمت هایی که تعیین میکنی باز نمیکنه برای من با اختلاف 30 خط معامله رو باز میکرد که بهشون گفتم جوابشون این بود : همینی که هست و به سادگی 3 میلیون ضرر زدن بهم
این ایدی کار نمیکنه داداش.ایدی دیگه بدی ممنون میشم
این درسته