بررسی اعتبار و خدمات سایت فراز گلد

بهتره توی یک دقیقه ترید کنی،من خودم یک دقیقه ترید میکنم توی فراز گلد،توی هر تایم فریمی معامله کنی مشکلی نداره ،من اکثرا یک دقیقه ‌س ولی بعضی وقتا با تاییدیه یک دقیقه وارد میشم و به نقطه امن سود که میرسم چک میکنم اگه تاییده ۵ دقیقه بگیرم معامله رو نگه میدارم

5 لایک کرده

من از فرازگلد بارها برداشت داشتم و مشکلی تا به حال پیش نیومده برام. هر چند مبالغ کمی بوده. اما اینو در نظر داشته باشید که فرازگلد برای ترید روی مظنه آبشده هست و فقط توی این تایمی که بازار دلار باز نیست چارتش با xauusd مطابقت داره.

البته اینو هم بگم که توی این پلتفرم سود شما مساویه با ضرر فرازگلد. در نتیجه اگر مبلغ قابل توجهی بخواید برداشت کنید به مشکل میخورید. اشخاصی رو میشناسم که به خاطر برداشت مبالغ بالا حسابشون به دلایل مسخره مسدود شده. پس اگر دنبال یه راهکار جدی هستین اصلا گزینه مناسبی نیست.

7 لایک کرده

لینک رو گذاشتم خدمت شما

1 لایک کرده

میگه کد معرف اشتباهه

2 لایک کرده

درود روی اونس میشه معاملات را برای روز بعد نگه داشت یا قبل روز جدید (فارکس) معاملات بسته میشه؟

1 لایک کرده

زیر یک دقیقه ببندی گیر میده؟؟

1 لایک کرده

سلام. دوستان من بعد از قطعی نت رو به فراز آوردم که جبران تاخیر کندلهای کند پراپهای تحت نت ملی بشه و هم وقتی پراپ نباشه لاقل ستاپم رو هر روز به صورت تصویری داشته باشم و از بازار دور نمونم.

این تایپیک رو جهت انعکاس نطر کاربران چرات فراز ایجاد کردم.

شخصا این رو بگم که وجود فراز غنیمت بزرگیه ولی در اصل، ظلم بزرگی هم به ما هست! چون به خود تریدینگ ویو در هیچ شرایطی دسترسی نداشتیم و نداریم

من در این سه روزی که با فراز کار کردم راضی بودم. قصد تبلیغ ندارم و هر وقت ایرادی دیدم مینویسم اینجا

مثلا امروز چند دقیقه ای قطعی داشت که نوشتم براشون و سریع جواب دادن که امروز چند دقیقه ای اختلال داشتن که همون صبح برطرف شد.

شما هم خواستید از تجربه های کاربریتون در فراز بنویسید.

6 لایک کرده

رابط کاربری فراز برا من از تریدینگ ویو بهتره،عشقه عشق

3 لایک کرده

همین ۵دقیقه پیش فراز قطع شده واسه من

نوشت مجدد وارد حساب کاربری شوید

الان هرچی سعی میکنم وارد شم میگه کد امنیتی اشتباه است!

یکی دیگه هم تو این فروم یادمه گفت این مشکلو داشته

وضعیت بقیه چجوره؟ وصلین به فراز بدون مشکل؟

3 لایک کرده

برای من هم همین ۱۰ دقیقه پیش باز اتفاق افتاد هر قدر لاگین میکردم میگفت کد رو اشتباه میزنی با یه مرورگر دیگه باز کردم داخل شدم بعد از اونجا خروج از سایت رو زدم دوباره توی مرورگر اصلیم وارد شدم و مشکل برطرف شد گاها یه گیری پیدا میکنه وجود اختلال رو در صبح امروز پشتیبانیش تایید کرد

1 لایک کرده

فراز رو دو روز هست گرفتم به خاطر دور نبودن از چارت آیا در فراز امکان معامله دمو هست؟

2 لایک کرده

انس جهانی آره معاملات میشه نگه داشت و در بازار فارکس، هیچ پوزیشنی خود بسته نمیشه

2 لایک کرده

نه من بارها در فراز گلد حدود ۵ ثانیه ای ،۱۰ ثانیه ای هم باز و بسته کردم

1 لایک کرده

ببخشید من متوجه سوالتون نشدم اول ،منظورتون از یک دقیقه مدت زمان بهز و بسته بودن ،بله من بارها حتی در حد ثانیه ای باز و بسته کردم

2 لایک کرده

ممنون ، پس سریع گیر نمیده

2 لایک کرده

منظورشون از آربیتراژ چیه؟

سلام دوستان من چند وقتی هست تو یک کانال عضو شدم که درمورد کلاهبرداری این پلتفرم دارن صحبت میکنن و اینکه تو برداشت مشکل داشتن و میگن که این پلتفرم نه تنها از کارمزد درآمد داره بلکه از ضرر شما هم داره که یعنی پلتفرم بی بوک میشه ایا درسته؟

الان میگید xauusd رو نداره ولی ابشده مثل گلد . دلاره ، یعنی میشه از نظر تکنیکالی هر چی روی گلد و دلار انجام داد روی آبشده هم انجام داد ؟

1 لایک کرده

با سلام.

دوستان کسی تجربه استفاده از سامانه فراز گلد رو داره؟

ایمن و safe هست برای احراز هویت و معامله؟

2 لایک کرده

با سلام. وقت بخیر

دوستان کسی این سامانه رو استفاده کرده؟

ایمن و safe هست؟

برای احراز هویت و معامله؟