من 4 سال مشغول ترید هستم ولی طول این مدت برای یه مشکل روانشناسی نتونستم راهکار پیدا کنم
اونم عمل گرا بودنه ، وقت زیاد پای چارت هستم و کلی فرصت از دست میدم تا بهترین ورود رو انجام بدم ، برآیندم مثبته و سال هاست یه روش کاملا ساده و مکانیمی استفاده میکنم ، طول روز طبق برنامه کارم رو شروع میکنم و تحلیل انجام میدم ولی زمان ورود زیاد عمل گرا نیستم ، متاسفانه بدلیل این که تی پی من به دلیل یه سری فاکتورها ثابت نیست و مستلزم اینه که حتما بعد از ورود پای چارت باشم نمیتونم از سیستم “Set and forget” استفاده کنم ، زمان زیادی رو دارم از دست میدم و این مسئله سال هاست هر روز روی اعصابمه ، از عزیزان با تجربه ممنون میشم راهکاری پیشنهاد بدن ، با سپاس
عزیز بازار رو به سود دادن به خودت عادت بده.تیپی کوچیک بزار.بهتر از ضرره!
کمال از درون مثل خوره روان ادم رو میخوره پس باید باهاش مقابله کرد و این مقابله با تیپی 100 نمیاد اولش باید اعتماد به نفس به وجود بیاد و بعدش دیگه ضرر اهمیتی نخواهد داشت.
فکر میکنم اینجا مشکل بیشتر از اینکه روانشناسی باشه به ساختار اجرای پلن برمیگرده چون وقتی سیستم سوددهه ولی برای ورود دنبال بهترین نقطه ممکن میگردی عملا داری کیفیت ورود رو با قطعیت اشتباه میگیری
شاید بد نباشه توی بک تست مشخص کنی اگر به جای بهترین ورود فقط اولین ورودی که تمام شروط پلن رو داره میگرفتی برآیندت چقدر با حالت فعلی فرق میکرد چون ممکنه بخشی از این زمان زیادی که پای چارت میذاری اصلا ارزش آماری نداشته باشه
اینکه تی پی متغیره هم لزوما به معنی این نیست که باید لحظه به لحظه پای چارت باشی میشه قوانین مدیریت معامله رو تا جای ممکن مکانیکی کرد و فقط بخش هایی که واقعا نیاز به تصمیم گیری دارن دستی بمونن
بعد از هر معامله به جای اینکه بگی چرا بهترین تصمیم ممکن رو نگرفتم بپرس آیا طبق پلنم عمل کردم یا نه این تغییر نگاه باعث میشه تمرکزت از کامل بودن نتیجه بره روی درست اجرا کردن فرایند و همین برای پیشرفت تریدر خیلی مهمه
میشه توی بک تست ببینی اگه به جای صبر برای بهترین نقطه همون اولین جایی که تمام شروط پلن برقرار میشه وارد میشدی واقعا چقدر از عملکردت کم میشد شاید متوجه بشی بخشی از فرصت هایی که از دست میدی اصلا ارزش این همه زمان پای چارت رو نداشته