در ضمن دوستان عزیز با تمام گرفتاری هایی که دارم ولی به خاطر کمک به هموطنان عزیزم هر از گاهی میام و اون چیزایی که به دردتون بخوره رو میزارم لطفا حمایت کنید و فقط تماشاگر نباشید
با تشکر
در ضمن دوستان عزیز با تمام گرفتاری هایی که دارم ولی به خاطر کمک به هموطنان عزیزم هر از گاهی میام و اون چیزایی که به دردتون بخوره رو میزارم لطفا حمایت کنید و فقط تماشاگر نباشید
با تشکر
سلام اقا حمید لطفا پسورد رو برام بفرستید
سلام دوست عزیز فایلها پسورد ندارن
درود.ممنون میشم اندیکاتورهای مربوط به ایچیموکو هم قرار بدین
سلام حمید آقا ممنون بابت اندیکاتور هایی که فرستادی خیلی کاربردی و کمک کننده هست.اندیکاتور استراتژی سه بعدی محمد مهربان رو هم دارید؟
اگه لینک سایت دارید یا اسم دقیق بفرستید ببینم میتونم واستون پیدا کنم - در ضمن دوستان اندیکاتورهایی که ایرانی باشه و نفر زحمت برنامه نویسی اونرو کشیده باشه به هیچ عنوان قرار نحواهم داد و لطفا درخواست نکنید - شاید نمونه خارجی داشته باشه بزارم اما ایرانی نه
با تشکر
باشه ممنون.اندیکاتور در پلتفرم سی تریدر دارید ؟و اینکه آیا کد های ارسالی تریدینگ ویو در سی تریدر هم اجرا میشه؟
تریدر های عزیز ،همکاران گرامی
دنبال جام مقدس نباشید.
متاسفانه آقا حمید عزیز فقط روی آب نشون دادن ،زیر آب کلا همه چیز فرق میکنه.
خودِ پولی بودن، دلیل خوب بودن نیست.متاسفانه اغلب اندیکاتورهای پولی پر از اغراق،درصد بالا خطا و کلاه برداری هستن.
اندیکاتور ها فقط کار تحلیل را راحت میکنن و بهش سرعت میدن،قرار نیست معجزه ای اتفاق بیوفته.خیلی از تریدر ها با ۱۰ تا اندیکاتور پولی ضرر میکنن اما تریدر حرفه ای با یک چارت ساده سود مستمر خودش حفظ میکنه.
پس دنبال جام مقدس نباشید.
بهترین اندیکاتورها
EMA جهت روند
RSI قدرت حرکت
Volume Profile نواحی مهم
ATR مدیریت ریسک
لطفا مثل یک تریدر حرفه ای رفتار کنید،دنبال راه میان بر نباشید.
آقا رضای عزیز اگه پیامهای بالای بنده رو بخونید من از روز اول عرض کردم که از اندیکاتورها انتظار معجزه نداشته باشید و نهایت به عنوان ابزار کمکی بهشون نگاه کنید - و اینکه بیشتر اینجارو راه انداحتم که خیلی از دوستان گول تبلیغات و وسودهای فضایی و میخورن و هزینه میکنن - بنده سعی کردم قبل اینکه هزینه ای بابت نرم افزار انجام بدن اگه اون اندیکاتور یا ربات و مقدور بود بزارم تست کنن که هزینه های بیخودی انجام ندن - اگه دوستان فکر میکنند این تاپیک بی فایده هست منم وقت نزارم واسه کمک به دوستان
بنده بابت ارسال این اندیکاتورها نه هزینه ای گرفتم و نه قراره چیزی به کسی بفروشم
فقط هدفم کمک به هموطنان عزیزم هست که هزینه نکنند تو این شرایط بد اقتصادی
بنده خودم شخصا با استراتژی شخصی خودم کار میکنم و از یه اندیکاتور حمایت و مقاومت استفاده میکنم و بسیار ساده کار میکنم و سودهایی هم که کسب کردم در تاپیک ( فقط معاملات و تحلیل xauusdt ) گذاشتم برید ببینید
به هر حال دوستان مواظب معاملاتشون باشند و تاکید میکنم به اندیکاتور ها فقط واسه سیگنال گرفتن نگاه نکنند
سلام آقا حمید. تنظیمات سیمپل الگو رو چطور بذارم که بهترین نتیجه رو بده؟
سلام امین جان من خودم استفاده نمیکنم و شما هم باید در تایمهای مختلف چک کنید با تنظیمات پیشفرض بهتر جواب میده
اگه دوست داری عوض کنی اسکرین بگیر بده هوش مصنوعی دیپ سیک راهنمایی میکنه و هر سوالی دارید ازش بپرس
اندیکاتور متاتریدر 4 & Blue mode 100% Non Repaint
Blue mode 100%-Non_Repaint.ex4 (20.7 کیلوبایت)
دوستان این اسکرین که گذاشتم لایو الان بازار بود
سلام حمید آقا اندیکاتوری هست که با قیمت کار کنه و زمان براش ملاک نباشه؟
آقا مرتضی عزیز اطلاعاتی در این زمینه ندارم اما اگه موردی پیدا کردی که چنین کاری میکنه اسمش و بگو تونستم میزارم
مرتضی جان ادرس سایتش و پی وی ارسال کن
سلام آقا حمید. یه روز کامل سیمپل الگو رو چک کردم. repaint میکنه
امین جان منم واسه همین میزارم که چک کنید و نرید هزینه کنید - ببینید اگه خوب بود استفاده کنید