اندیکاتورهای پولی ارزشمند به صورت رایگان

:sparkles: سپاس بی‌کران :sparkles:

به نام خدایِ نظم و دقت

دوستای خوبم، همراهان همیشه در لحظات سبز و قرمز بازار،
امروز نه از سرِ دل‌تنگی، که از روی صمیمیت و احترام، سطرهایی می‌نویسم برای گفتنِ «تا مدتی خداحافظ».

مدت‌هاست در کنار هم لحظات پرفرازونشیبی را تجربه کردیم؛ از تحلیل‌های شبانه تا لحظات حساس معاملات، از اشتباهات تلخ تا پیروزی‌های شیرین. اما رسیده‌ام به نقطه‌ای که تصمیم گرفتم با فاصله گرفتن از پست‌گذاری و فعالیت مستمر در این فضا، تمام انرژی و تمرکزم را صرف چیزی کنم که این روزها بیش از هر زمان دیگری به آن نیاز دارم: تحلیل عمیق، مطالعه ساختارهای نوین بازار، و تقویت بنیان آموزشی خودم و شاید در سکوت.

متأسفانه زمان گذاشتن در تولید محتوا و تعاملات روزمره، به مرور زمان از کیفیت آموزش و تحلیل من کاسته است. به این نتیجه رسیده‌ام که بهتر است به‌جای کم‌گفتنِ پشت‌سرهم، سکوت کنم و رشد کنم، تا اگر روزی بازگشتم، چیزی تازه و ارزشمند برای گفتن داشته باشم.

از همه شما عزیزان که لطف داشتید، خواندید، نقد کردید، حمایت و همراهی کردید، صمیمانه عذرخواهی می‌کنم اگر گاهی کوتاهی کردم یا کم‌گذاشتم.

این پایان راه نیست؛ فقط تغییر مسیر است برای رسیدن به مسیری‌های بهتر.

تا شاید بازگشتی دوباره…

برای همگی شما روزهایی پر از سود، معاملاتی موفق و آرامش در بازار سرمایه آرزومندم.

در پناه خدا و منطق بازار

[حمید دولتعلی زاده ]
:red_triangle_pointed_down: فعلاً خدا حافظ

( دوستان عزیز اگه واقعا چیزی نیاز داشتید که واجب بود و پیدا نکردید پی وی پیام بدید هروقت فرصت کردم جواب میدم و ارسال میکنم خدمتتون ) شاید کمتر سر بزنم اینجا ازین به بعد :heart: :folded_hands:

ممنون حمید اقا از وقتی که گذاشتید

موفق باشید

حتما به این کار ادامه بدید در این شرایط سخت اقتصادی دوستان سریع تر کال مارجین بشن خیال همه راحت بشه،درجهت کمک به دوستان که دیگه سرمایه و پولی ندارن.

متن درست اینه!

سلام و ارادت.لطفا پسورد اندیکاتور را برای من هم بفرستید .ممنونم. simple m

را

سلام محبت میکنید پسورد بزارید

سلام ممنون از زحماتتون لطفا پسوورد سیمپل الگو رو بفرمایید

Simplealgov۳

عدد 3 را به انگلیسی بزنید اینجا فونت ها فارسی میشه

simple algo v3-1.txt (9.2 کیلوبایت)

DTC - v1.35.txt (14.8 کیلوبایت)

Quantum Queen EA MT5 v3.52.rar (380.0 کیلوبایت)

دوستان عزیز ایم 3 فایل بدون پسورد میباشد

آقا حمید پسورد اش رو بگید ممنون میشم

سلام دوست عزیز بالای پیام شما - پیام قبلی تمام فایلهارو گذاشتم بدون پسورد

آقا حمید پسورد ربات Quantum رو برآن بفرستید

دوستان عزیز این فایلها بدون پسورد میباشد - لطفا درخواست پسورد نکنید - پیامها رو با دقت بخونید :folded_hands:

اندیکاتور متاتریدر mt4

اندیکاتور سوپرترند متاتریدر 4

Supertrend V1.1 Alert - Marketcalls.ex4 (6.3 کیلوبایت)

حداقل سرمایه و. لات چقدر هست برای طلا و چه تایم فریمی مناسب هست وین ریت چند هست ؟

تو دمو تست کنید در حالتهای محتلف بهترین تنظیمات و بدست بیارید

سلام آقا حمید اندیکاتور سوپر ترند mt5 رو هم دارید؟

سلام دوست عزیز حتما می‌زارم واستون

اندیکاتور متاتریدر mt5

اندیکاتور سوپرترند متاتریدر 5

MQLTA MT5 Supertrend Line.ex5 (19.8 کیلوبایت)

:speaking_head: قابل توجه عزیزان که از سوپرترند در تایم های بالا استفاده گردد - حداقل 15 دقیقه

اندیکاتور تریدینگ-ویو

اندیکاتور سیمپل الگو ورژن 5 & SimpleAlgo V5

Simple Algo v5.txt (14.9 کیلوبایت)

اندیکاتور تریدینگ-ویو

به درخواست یکی از دوستان که همین اندیکاتور و گفتن تو یکی از سایتها ایرانیش کردن و ماهی 5 تا 6 میلیون اشتراکش و میفروشن - امیدوارم به کارتون بیاد

Combo Divergence.txt (22.9 کیلوبایت)