دوستای خوبم، همراهان همیشه در لحظات سبز و قرمز بازار،
امروز نه از سرِ دلتنگی، که از روی صمیمیت و احترام، سطرهایی مینویسم برای گفتنِ «تا مدتی خداحافظ».
مدتهاست در کنار هم لحظات پرفرازونشیبی را تجربه کردیم؛ از تحلیلهای شبانه تا لحظات حساس معاملات، از اشتباهات تلخ تا پیروزیهای شیرین. اما رسیدهام به نقطهای که تصمیم گرفتم با فاصله گرفتن از پستگذاری و فعالیت مستمر در این فضا، تمام انرژی و تمرکزم را صرف چیزی کنم که این روزها بیش از هر زمان دیگری به آن نیاز دارم: تحلیل عمیق، مطالعه ساختارهای نوین بازار، و تقویت بنیان آموزشی خودم و شاید در سکوت.
متأسفانه زمان گذاشتن در تولید محتوا و تعاملات روزمره، به مرور زمان از کیفیت آموزش و تحلیل من کاسته است. به این نتیجه رسیدهام که بهتر است بهجای کمگفتنِ پشتسرهم، سکوت کنم و رشد کنم، تا اگر روزی بازگشتم، چیزی تازه و ارزشمند برای گفتن داشته باشم.
از همه شما عزیزان که لطف داشتید، خواندید، نقد کردید، حمایت و همراهی کردید، صمیمانه عذرخواهی میکنم اگر گاهی کوتاهی کردم یا کمگذاشتم.
این پایان راه نیست؛ فقط تغییر مسیر است برای رسیدن به مسیریهای بهتر.
تا شاید بازگشتی دوباره…
برای همگی شما روزهایی پر از سود، معاملاتی موفق و آرامش در بازار سرمایه آرزومندم.
در پناه خدا و منطق بازار
[حمید دولتعلی زاده ] فعلاً خدا حافظ
( دوستان عزیز اگه واقعا چیزی نیاز داشتید که واجب بود و پیدا نکردید پی وی پیام بدید هروقت فرصت کردم جواب میدم و ارسال میکنم خدمتتون ) شاید کمتر سر بزنم اینجا ازین به بعد