درود و خدا قوت لطفا پس فایل رو بفرستید.با سپاس
اندیکاتورهای نینجاتریدر 8 ninjatrader هم دارید ؟
دوستان عزیز این تاپیک و هم بررسی کنید
نینجا تریدر پلتفرمه مثله تریدینگ ویو
سلام لطفا پسورد بدید ممنونم
سلام لطفا پسورد رو بفرستین ممنون
دوست عزیز فایل پیوست گذاشته شده و پسورد هم نداره
سلام پسورد رو لطف میکنید
سلام پسورد اندیکاتور سیمپل الگو و از کجا دریافت کنم
دوست عزیز در همین تاپیک تمام اندیکاتورها که روزهای اول گذاشته ام و بدون پسورد هم گذاشتم
دوستان عزیز بنده از این پس تمامی اندیکاتور ها رو در کانال تلگرامی که درست کردم میزارم
دوستانی که تمایل دارند میتونن پی وی پیام بدم لینک کانال تقدیم شه
موفق باشید
دوستان عزیز درخواست حذف این تاپیک و تاپیک اندیکاتور بدون اصلاح و دادم
دوستانی که میخوان از اندیکاتورهای رایگان استفاده کنند میتونن تشریف بیارن کانال تلگرام
موفق باشید و در پناه حق
جالبه جلوی هرکسی که میخواد اندیکاتور بفروشه رو میگیریم تاپیکش رو حذف میکنه و به تلگرام مهاجرت میکنه.
موفق باشید ![]()
البته اگر در تلگرام هم ادعای غیر مستندی کنید بنده و دوستان اینجا اطلاع رسانی خواهیم کرد ![]()
از مدیر انجمن هم تقاضا میکنم تاپیک هارو حدف نکنند که مردم شاهد مکالمات و گفت و گو ها باشند.
قطعا پیام هایی که در این تاپیک ها گذاشته میشه برای آگاهی مردم مفیده و حذف کردنش چیزی جز حذف اطلاعات مفید و جلوگیری از آگاهی مردم نداره.
مسلما این تاپیک ها متعلق به همه اعضای انجمنه و برای حذفش هم باید از همه اجازه گرفت مگر اینکه خلاف قوانین باشه
سلا میشه لطفا پسورد اندیکاتور simple algo رو برام بفرستین ممنونم از لطف شما دوست عزیز
دوست عزیز شما مثل اینکه کلا زبون منو متوجه نمیشی و هر چی احترام میزارم برعکس عمل میکنی
یه بار عرض کردم خدمتت نه چیزی واسه فروش دارم نه قراره بفروشم و پس لطفاً دیگه احترام خودتون و حفظ کنید
ممنون میشم
خیالتان هم راحت به مدیریت گفتم که حذف نکنه و شما هم هر چی دوست داری بیا اینجا ازین به بعد بنویس
کانال تلگرام هم هم هر چی بزارم رایگان هست و حداقل حرفهای بیهوده دیگه نمیشنویم
موفق باشی و این تاپیک هم مال شما و بیا فعالیت کن
بعضی از دوستان فعالیت که ندارن فقط دنبال این هستند جو و خراب کنن و دایه مهربان تر از مادر خودشون و نشون میدن