اندیکاتور بدون اصلاح (ریپینت)

با سلام و عرض ادب

بنده مدت زیادی نیست تو این بازارم و خیلی از تحلیل و شناخت بازار واقعا سر در نمیارم و تا الان خیلی اندیکاتور و ربات پول دادم و هزینه کردم که متاسفانه هیچ کدوم اونطور که میگفتن نبود و همشون اصلاحی بود یا سودده نبود - تا اینکه قبل از جنگ 2 تا اندیکاتور خریدم که به صورت ترکیبی استفاده میکنم ازشون و خدارو شکر طی بررسی هایی که توی 5 روز اخیر انجام دادم واقعا هیچ اصلاحی نداره و جایی که سیگنال صادر میکنه دیگه تغییر نمیکنه و برآیندش در مجموع مثبت و وینریت بالایی هم داره

طبق عکس دقت کنید جایی که 2 تافلش همزمان ظاهر میشه درصد بالایی داره برای ورود و جاهایی که تک فلش هست درصدش پایینتر هستش

این و هم اینجا نوشتم به خاطر اینکه تا الان خیلی ضرر کرده بودم واسه خرید انواع اندیکاتور و ربات و این اولین باره واقعا اندیکاتوری پیدا کردم که هیچ اصلاحی نداره

البته دوستان من این اندیکاتور و از یه شخص هندی خرید کردم و فقط از ایشون یه آیدی تلگرام دارم و حرفهای من نه تایید واسه خرید اندیکاتور هستش نه تایید اون شخص - فقط خواستم به اشتراک بزارم

اسم اندیکاتورها Es V3 و Bs V2 هستش

این ترید و هم همین الان لایو بازار انجام دادم تو حساب دمو روی بیت کوین - البته سیگنالهای قبلی و سر کار بودم نشد ورود کنم

سیگنال قبلی الان لایو بازار تی پی 2 زد و سیگنال بعدی هم صادر شد که تو چند دقیقه تی پی 1 و زد

داداش شما نباید پولی زیاد بابت اندیکاتور پرداخت میکردی و کارت اشتباه بود تمام این اندیکاتور ها حتی اونی که پولی برخی از اونا که در بازار موجود هست در تلگرام هست تحت نام پان اسکریپت موجود حتی برخی از اندیکاتور پولی شما کد را کپی می‌کنی و در تردینگ ویو پیس می‌کنی و قابل اجرا میشه حتی کد اشغال ترین کد اندیکاتور که اصلاحی هست و هیچ بدرد نمیخوره دارن میفروشن ولی شما در تلگرام کد رایگان پیدا می‌کنی و حتی به کد خوب هم دسترسی پیدا می‌کنی باید تست و بررسی کنی

لایو بازار الان

:rofl: :rofl: :rofl:
الان ما چیکار کنیم بیایم این دوتا اندیکاتورو ازت بخریم؟

نه داداش گل من اصلا این اندیکاتور و ندارم که بخوام به شما بفروشم - اندیکاتور بر روی ایدی بروکر من فعال هست و به غیر از اون رو متاتریدر و جساب دیگه فعال نمیشه والا همینجا میزاشتم دوستان استفاده کنند

خب پس هدف از این تاپیک چیه؟

شما چندتا اندیکاتور میخوایی بفرستم که اصلاحی هم نباشن به ایدی بله یا تلگرامم پیام بده siabfx

ممنون دوست عزیز مزاحم میشم

مگه تلگرامت کار میکنه؟

تجربه ی من میگه هیچ راه آسونی برای پول درآوردن تو این بازار وجود نداره. اندیکاتور و اکسپرت های بازار هم بگیر نگیر دارند و بسته به چرخه ای که بازار در اون هست می تونند بهت سود برسونند یا ضررهای پشت سر هم. الان شما از ترکیب 2 تا مووینگ اوریج استفاده کنی از بیشتر از 90 درصد اندیکاتورها و اکسپرت های موجود بازدهی بیشتری خواهی داشت.
این اینترنت حجمی که بهش اشاره کردی رو لطفا نحوه ی تهیه اش رو هم با ما به اشتراک بگذار من گیر چک کردن یاهو میلم هست. شاید قسمت بشه از این دیوونه خونه بتونم فرار کنم و برام دعوتنامه بیاد.

در خدمتتون هستیم اگه کاری از دستم بر بیاد

پیام رسان های ایرانی پیام بدید راهنمایی کنم

همون آیدی هستش که اعلام کردم

خوشحالم کارتون راه افتاد قسمت بود مشکل چند تا از دوستان و حل کنم و بسه دیگه :joy:

من این قیمت میخرم دوست عزیز - هر کسی یه قیمتی میفروشه

ممنون و تشکرازشما بابت راهنمایی در مورد متاتریدر ..من به راحتی وصل شدم

خواهش میکنم امیدوارم دوستان دیگه هم بتونن به راحتی به متاتریدر ویندوز و بروکر خودشون وصل بشن و از ترید های روزانه عقب نیفتن

سلام عزیز ایدی روبیکا رو میدی؟

hamid_dolatalizadeh

اگر اندیکاتور میخواست به تریدر سود بده که الان همه میلیاردر بودن. اما منظور من این نیست که اندیکاتور چیز بدی هست. بلکه باید به جای خودش ازش استفاده کرد.