تصویر برداشت این هفته من شده کم هست چون استاپ ها کمی زیاد بودن این هفته
حساب چند کا ؟ برکت باشه
۲هست کمه این حساب
برکت باشه من فکر کردم مبلغ ۵۲ میل هست
شاید این هفته اگه از نظر روانی خوب باشم و خوانش خوبی داشته باشم بیاد رو ۸۰میلیون سود هفته ولی باز احتمالی هست تو بدترین حالت میاد رو ۲۰تومن اگه کنترل روان خوب باشه
دو هفته میشه برداشت ها از ۵۰تومن بالاتر نمیره کم زیاد چند میلیونی میشه نمیتونم ارتقا بدم اینم تصویر هفته قبله مثل قبلی
روزی که از مجازی دور باشم بیشتر میشه ها ولی تحمل سخته
آدم نمیتونه
دروسته مبلغ همون هست حدودن
اهان برای همین پریسیدم که اکانت چند کا هست چند درصد سود در هفته گرفتی که شد 50 تومن؟
سود ها فقط رو حساب ۵کا دیدنیه بقیه نمیتونه آدمو تکون بده بنظرم
حساب پراپ داشتم قبلن رو ۵ کا هفتگی ۲۰درصد میزدم از همین فنفیکس ولی مشکلاتی برام پیش اومد که نتونستم ادامه بدم و ول کردم
دقیقا منم در همین فکرم
پراپ رو ولش کن با پول خودت کار کن ۱۰۰درصد پول مال خودت هست محدودیت سود هم نداری هر وقت هم احتیاجت بشه برداشت میکنی
سلام دوست عزیز تو کدوم بروکر یا پراپ فرم کار میکنید
دوست عزیز ستاپ شما چیه و انقد موفقیتو مدیون چی میدونید
تو هر معامله چقد ریسک میکنید چقد معامله میزنید در روز
اگه معامله اول استاپ بشه اون روز تموم هست معامله نمیکنم درصورت ریوارد دادن یک معامله حداکثر ۴تا اونم اگه دوتا سود بشه پشت سر هم یک درصد واسه یک روز البته اینا شخصی هست شاید به درد شما نخوره ولی بنظرم ریکس به ریوارد چیزی که میشه باهاش به سود رسید البته سیستم هم تست شده باشه
من واسه تست سیستم ها هم تو چند بروکر کار میکنم پراپ کار نمیکنم الان قبلن داشتم الان ندارم موند افیکس کار کردم خوبه بنظرم اگه با کارمزد برداشت کنار بیایی فعلن قابل قبوله
دارم یه بروکر رو تست میکنم فعلن یه برداشت زدم اگه مبلغ های بزرگ رو داد میگم بهتون کار کنید
سبکتون چیه سبک خاصیه ؟ ریوارد چن میگیرین وینتون میخام یاد بگیرم چقدره …ببخشد ولی مهمه میشه جواب بدین