خوشحال میشم عکس برداشت یا توضیحاتی درباره برداشت مثل
مقدار
زمان
زمان واریز و… بفرستید.
خوشحال میشم عکس برداشت یا توضیحاتی درباره برداشت مثل
مقدار
زمان
زمان واریز و… بفرستید.
از سرمایه گذار برتر نداشتم اما میتونم برداشتمو از فانددنکست بفرستم
اره بفرست خوشحال میشم ببینم
بیشتر درباره راهی که در پیش داشتی بگو
چندمین پراپت بود و چه حجمی بود پراپ
برداشت برای ماه مهر هست با حساب 50k
در کل من اصولی روی ۵ -۱۰٪ سود در ماه روی حسابای پراپم در نظر میگیرم که مجموعش پایان ماه مبلغ قابل توجهی میشه و کل معاملاتم فقط یک ستاپ معاملاتی هست توی این ۳ ۴ سال
۵.۵۰۰!!
واقعا جای تحسین داره، خودت تا قبل اولین برداشت چه کسی داشتی؟
وقتی واریز شد باهاش پراپ سنگین تر گرفتی؟ یا از سودت لذت بردی
راستیتش شروع کار با از دست رفتن حساب های پراپ پیش میرفت ولی به مرور زمان با ژورنال نویسی و کسب تجربه نسبت به استراتژی دیگه شروع برداشت هام شروع شد و با سودش میرفتم حساب سنگین تر میگرفتم
در کل الان دیگه نگاهم به مبلغ سود نیست بیشتر روی درصده و برامم مهم نیست اگر حتی یکی دوماه برداشتی نداشته باشم چون جزوی از بازاره و احتمالا اون تایم چرخه بد مارکت نسبت به استراتژیم بوده
منممثل شما پراپ کار میکنم.اگه اینترنت همچنان واسه مدت طولانی قطع باشه، چه راهکاری دارین واسه ادامه کار؟ اگه پراپ ها تاخیر کنند در ادامه فعالیت چه راهکاری مد نظر دارین؟ مهاجرت؟
تو این شرایط بهترین کار صبر و تحمله بلاخره اینترنت نیاز اساسی مردمه بعیده بصورت چند ماهه قطعش کنن، ماهم که پراپ کار میکنیم گزینه های ایرانی هستن البته خودم فقط با فاندد کار میکنم.
استفاده میکنم از مطالب شما، تشکر❤️
ممنون بابت انتشار این سرتیفیکیت، من کلی روحیه گرفتم و امیدوار شدم. ممکنه بیشتر صحبت کنید از تجربیاتتون استفاده کنیم؟ مثلا چه سبکی کار میکنید و چند سال طول کشید ب این مرحله برسید
خیلی خوشحالم که باعث انگیزه تو ادامه مسیرتون شدم
سبک من ترکیب لیکوئیدیتی و اسمارت مانیه که شخصی سازی شده، ۴ سال فقط ژورنال نوشتم و همچنان هم مینویسم تجربم نسبت به پلن معاملاتی رفت بالا و همین باعث شده معامله رو که باز میکنم رها باشم یا tp یا sl حتی سیو سود هم ندارم فقط در شرایطی خاص
مهمترین رکن بنظر من اینه خود تریدر بالا پایین مارکتو بچشه تا خودش تجربه نکنه هزار نفر پلن معاملاتی با وین ریت ۷۰٪ ۸۰٪ درصد هم معرفی کنن نتیجه نمیگیره.
به امید موفقیت بیشتر برای شما و همه تریدر ها مرسی که جواب دادید
سلام و درود
حقیقت محض همینیه که ایشون گفتن
حدود دو ساله تو این مسیر هستم
یکسال رو بخاطر یه استراتژی که از شخص دیگری دیده بودم
هدر رفت، یه اصوله میگن پابنده به استراتژی باش حتی اگه ضررده شد
ولی من این رو مطلق قبول ندارم، خلاصه به این رسیدم که باید کندل به کندل
پیش برم، رفتار کندل ها رو بررسی کنم. شاید اگه دروغ نگم از 100 درصد وقت برای ترید
80 درصدش رو فقط واسه تمرین میگذارم، و برررسی ژورنالهای ترید و روانشناسی
تو این بازار با عنایت خدا فقط خودتی که میتونی خودت رو نجات بدی
باید همه چیز رو شخصی سازی کنی
دوستان برای ما هم دعا کنید اوضاع درست بشه. تازه داریم طعم شیرین این مسیر رو میچشیم
اما فعلا همه چیز به رومون بسته شده، در ضمت تو این روزها تمرین رو فراموش نکنید
تا الان 4 تا برداشت از sgb داشتم سرتیفیکیت ها توی تلگرام ذخیرشون نکردم که بفرستم از پراپی هم یه دونه برداشت داشتم دوتا برداشت بقیه رو بهم ندادن و دودره کردن دقیقا همون جنگ 12 روزه
منم 5 بار از forfx برداشت زدم 5بارم از پراپی که دوتا برداشتم پیچوند رفت
4بار از تامین سرمایه که اونم برداشت اخر اسکم شد متاسفانه
سرمایه گذاربرتر هم میخواستم حساب بگیرم که دیگ جنگ شد همچنین npe هم یه حساب پاس کردم که اونم اسکم شد قرار شد ریفاند کنن
پرایس اکشن و کمی هم اسمارت کار میکنم
متسافانه همه سرتیفیکیتا هم توی تلگرام و ایمیله که دسترسی ندارم
خیلی هم عالی واسه اسمارت مانی و لیت بهترین دوره هایی که دییدی و بدردت خورد رو هم اسمشونو بگو
مثلا بنظرم تو دوره های اسمارت فانتوم و هاب از همه بهتر بود
ولی لیکوئیدیتی اگه مظنورت همون لیت هست رو خیلی نمیشناسم فقط ادونچر به گوشم خورده واسه لیت هم بهترین منابع رو اگر دیدی نام ببر بدرد هممون بخوره ممنون
حقیقتش دوره خاصیو ندیدم… همون مسائل بیسیک استراتژیارو کنار هم گذاشتم و شخصی سازیش کردم بیشتر اون تجربه چندساله بهم کمک کرد
اکثرا همین جور بودیم . همون درصدی که گفتی 5تا 10 در ماه منم تقریبا روی حساب همونقدر میگیرم و همیشه هم با 25 کا کار کردم تازه میخواستم برم روی 50 که جنگ شد شانسمون. بنظرم راز پراپ سود کم و مستمره همون 5 تا 10 در ماه یا 5 6 درصد در هر برداشت . اینجوری حسابو میشه نگه داشت افزایش سرمایه هم داد
میشه بگید بعد از دریافت سود باهاش چیکار کردین؟ موضوعاتی که شخصی نیست البته، چون خیلیا به براش اول و کار های که میخوام باهاش بکنن فکر میکنن، خیلی براشون با ارزشه که بگین
سلام،
من فانددنکست ای هستم و فقط اون رو قبول دارم سه سال باهاش کار میکنم، یکسال اول فقط در مسابقاتش شرکت کردم بعد از اینکه در دو تا از مسابقات جزو ۶۰۰ نفر اول شدم برنده دو حساب شدم و کار رو شروع کردم، که مانند دوست قبلی فانددنکست ای با از دست دادن حساب در چالش ، پاس چالش، درودآن خوردن حساب و بلاخره رسیدن به ۳ برداشت کار پیش رفت.
در کل سیستم من مبتنی بر تمرکز بر کنترل ضرر هستش، با در نظر داشتن قیمت و حجم معاملات در تلاشم بتونم توش رد حضور بازار ساز رو پیدا کنم، و بتونم سوار موج بشم.
امواج الیوت و وایکوف رو به عنوان اساس ترید در نظر دارم.