تحلیل چارت معاملات

سلام دوستان، اگر امکانش هست لطفاً چارت معاملات امروز یا آخرین معامله‌تون رو همراه با نقطه ورود (Entry)، حد ضرر (Stop Loss) و حد سود (Take Profit) به اشتراک بذارید. دوست دارم تحلیل‌های مختلف رو با هم مقایسه کنم. ممنون.

عجیبه یعنی اینجا حتی یک تریدر واقعی نیست!!!

تاپیک من رو میتونی بررسی کنی, چند ماه از تحلیل هامو از یورو دلار اونجا گذاشتم

کامیونیتی خلوت شده اون تاپیک هم دیگه فعالیت نمیکنم ولی همه تحلیل ها از لایو بازار بودن

فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

داوجونز و داوجونزیان

مرسی عزیزم ممنونم ازتون:folded_hands::heart:

مرسی ازتون سپاس:folded_hands::heart:

اینو :joy:
چه ربطی به تریدر بودن داره
نمیخواد اشتراک بزاره طرف :man_shrugging:

تو اگه ناراحتی میتونی نیای و نظر ندی،کسی نظر تورو نخواست.

سال 2026 هست و هنوز مردم فک میکنن تاپیک یه جای خصوصیه :palms_up_together:

داداش درست میگیا ولی یخورده مهربون تر :rofl:

داداش میخواستم در رابطه با حرفت یه شعر ناب بگم ولی دیدم تاپیک خصوصیه نگفتم :rofl:

سال 2026 هست و بجای اینکه به زندگیت بچسپی اومدی توی تاپیک مردم هل و ول می‌چرخی و چرت و پرت واسه شون کامنت می‌کنی؟،تو اگه تریدر بودی نمیومدی توی تاپیک مردم چرت و پرت نمیگفتی

تو هم بس کن دیگه

از قدیم گفتن که جواب ابلهان خاموشی است از اول نباید جوابتو میدادم،در ضمن اینجا مردم از همدیگر نظرخواهی میکنن،ولی شما عقده گشایی،اخی دیگه بجای اینکه جوابتو بدم دلم داره واست میسوزه اینقدر مریضی

شکر خدا هیچکس اعصاب نداره اینروزا از سکب و رابین اومدیم بیرون حالا داستان جدید اینجا . بس کنین لطفا و احترام همو حفظ کنیم . با هم مهربان باشیم . خدا مهربانان را دوست دارد و به انها کمتر استاپ میزند :rofl:
@Sara3
@user_46769

اقا فرزاد به خدا که ما اعصاب داریم

این جور افراد فکر میکنن برتری دارن باید بهشون زود پاسخ داده بشه و فک میکنن اگه توهین کنن توهین نمیشنون :joy:

عزیزم من با کسی مشکلی ندارم ما اینجا از هم دیگه نظر می‌خوایم،از تجربیات همدیگر استفاده میکنیم و هر کس چیزی از نفر دیگه یاد میگیره،ولی اومده اینجا به من میگه میس تریدری که دنبال پوزیشن های مردمه!!! باهات شرط میبندم اگه این یک کلمه از ترید بلد بود نه اینجا بود و نه این حرفو میزد

برای من که نه ولی برای شما صدق میکنه الان!

ولی سارا خانم گرامی من همه تاپیک رو بررسی و مطالعه کردم .اگر نظر ممد براتون سنگین بود و قابل هضم نبود بهتر بود بعنوان صاحب تاپیک برخورد متفاوتی میکردی به نظرم بهتر بود . از نظر من وقتی تاپیک ایجاد میشه دوستان بازدید کننده حکم مهمان رو دارن و مهمان حبیب خداست :smiling_face_with_sunglasses:

دادا یبار دیگه تیتر تاپیک رو بخون اگر در اون مورد تونستی نظری بدی عالیه . دمت گرم ممدی :heart::heart::heart: