شما که تریدری که، شما چرا!
خدمت دوستان بگم من قصد دارم این تلسکوپ را زیر قیمت بفروشم…در حد نو هست و کاملا سالم. تصاویری که نمایش میده کاملا شارپه با بزرگنمایی تا ۲۷۰برابر. این عکسهایی که گذاشتم همه ادیت شدند. از پشت تلسکوپ ماه پر نور و روشن و اصلا یه چیز دیگست. واسه اولین بار ببینید خیلی شگفت زده میشید مخصوصا کنار خانواده خاطره لذت بخشی میشه.
درود بر شما
منم میخواستم از نظر زیستی و فیزیک کوانتوم بهتون ثابت کنم ،از هر ذره سازنده و گسسته ساختار بدنی مون تا گیاهان و بیولوژیکی فکر بکنیم (اثبات زیادد)
وجود ذرات کوانتومی ،سازنده خود پرور رو ایجاد میکنن که این عامل در فضا در حالت بی هوازی بیشتر ایجاد میشود ،و همینطور سازنده افراد و UFO ها میشن افرادی که مغز فرا زمینی دارن بخاطر گسسته های بیشتر .
عوامل تشکیل دهنده ما بخاطر اب و هوا ما هست ، H2O,N2,AR و …. که انسان عادی ساخته میشه ولی گسسته ها و واحد های تشکیل دهنده فضا بیشتر و اتم های بیشتری داره برای همینه که انسان عادی بدون لباس مخصوص منفجر میشه و منجمد
یه سوال میدونی که جریان ufo ها دوباره اومده بالا و من گاهی یه چیزی حالت ستاره میبینم ولی حرکت میکنه و خیلی عجیبه و میشه همچین چیزی رو بزرگنماییش ببینی؟ یا تونستی ببینی
من که چیزی ندیدم😏
نادرم جان چی رو میگی الان من تو اصفهان نشستم لب رودخانه بگو تا توضیح بدم من تو الماس مووی دیدم با زیر نویس
نه من اهل هیچی نیستم امروزم خداراشکر از کار بیکار شدم دعوا کردم و گفت ناراحتی دیگه نیا گفتم به درک و فردا و پس فردا ریکاوری و بکتست و از شنبه یه مدت دمو و واریزی دیگه وقتش بود بزنم بیرون از زمانی که اینترنت قطع شد برای آروم بودن و درگیر بودن ذهنیم که به ترید فکر نکنم رفتم کار و تا الان تحمل کردم و دیگه وقت برگشت پسر گرگ سواره
هعیی
قیمت رو چند گذاشتین ؟
زیادد مورد تلسکوپ اطلاعات ندارم
نوش ۶۰ تومنه.
۴۵
۵ تا تخفیف بدم
۴۰
کدوم شهر هستید؟
ماهواره های تسلا ایلان ماسک هستن بخصوص نزدیک طلوع دیده میشوند و حرکت بیشترشون مسیر غرب ب شرق هست و رو مدار جنوب شمال هم حرکت میکنن
اره بیشترشون ماهواره هستن
تو هنرم آدم گاهی یه کاری انجام میده که خودش نمیدونه داره چیکار میکنه اما مطمئنا مفهومی دارد .
من تو یه شهر زندگی نمی کنم😏چنتا شهره
اسم اثر رو بزارید : ورود چتر باز ممنوع ![]()