نقاشی واسه کامیونیتی . خسته شدی بیا اینجا ذهنتو آروم کن

اره بخدا الان متوجه شدم چراییش رو :grin: :joy:

چتر بازان آمریکایی دیگه درسته ؟

چه چیزی سر جای خودش نیست ؟

پنجره ؟

انسان ؟

نور ؟

صندلی ؟

یا فکر ما ؟

اثر برای 5 سال پیش هست ، ارتقا یافته با چی پی تی

نسخه فیزیکی 6 ماه بعد همان زمان فروخته شد .

بنظرم کارات یه کمی ترسناکه😁

Wowww

واقعا زیباست و ترسناک

کلا گونه بشر ( انسان خردمند ) در عین حال که معصوم هست در این پهنای هستی ، ترسناک هم هست ، این ذات انسان خردمنده نادر عزیزم

ولی من از کارای ترسناک بیزارم ، در عین حال که پرسش گر خوبی میتونم باشم این باعثه خلاقیتم میشه

ممنونم ازتون :grin: :ok_hand:

تلفیق دکوپاژ و نقاشی

عالی آقا نادر خلاقیتِ بسییار انرژی بخشه :ok_hand:

عالی عالیییه بخصوص ایده اش :ok_hand::ok_hand:

واقعا ممنونم ازت باعث افتخارم هست :heart_eyes: :heart:

زمین هیچوقت سر جای ….

احساس عصب به من میده این اثر!چرا واقعا؟؟/

زیباست……………
ابرها همیشه رازهای زیادی دارند

من اسمش رو میذارم “سلول“
البته ببخشید😅
ولی این اسم رو بیشتر برای احساسی که بهم میده دوس دارم تا اتاق

خیلی برام لذت بخش بود نظرات شما ، اما کار اصلی هنر همین هست که در ذهن مخاطب سوال ، انگیزه ، امید ، غم ، و انواع حس ها رو بیدار کنه و از این بابت افتخار می کنم لطف و توجه شما جلب خودش کرد :tulip:

این هم یکی از نقاشی های مفهومی منه . در نگاه اول طلوع خورشید از بین دو کوه رو تداعی میکنه ولی اسم اثر کچل روزنامه خون است . :wink::face_holding_back_tears: . صرفا جهت عوض کردن حال و هوای تاپیک

حسن اقا ما روزنامه خون نیستیم ول کن توروخدا :joy:

شما لطفا شطرنجتونو بازی کن :rofl:

حسن اقا من معمولا روزنامه رو میدم دست گربه ام بازی کنه بعدش که خسته شد بگیره بخوابه من راحت به کارام برسم

( این بهترین نمونه برای چند سال پیشه )

ساسان جان

نباید شغل و درامد اولت از ترید باشه.

به فکر شغل منبع درامد غیر از ترید باش.

این یک توصیه ی دوستانه هست

خوب رفیق اول که پولت رو نمیدن بعد سلامتی در عوض پول میدی و شما درست میگی اما تهش چی من برای پول ترید نمیکنم من زورم میاد برای یکسری بدرد نخور بخوام کار کنم و بعد پولم رو ندن یا به چشم یه گوسفند به آدم نگاه کنن فن بلدم و برای قطعی اینترنت برگشتم بهش عمر که داره میره رو چیکارکنم؟ عجله برای پول نیست برای تثبیت تصمیمم هست تنها راه رفتن از این ایران خراب شده هست با حقوق 25 میلیون هیچ کاری نمیتونم بکنم و بعدش همش رو باید خرج دکتر کنم