نقاشی واسه کامیونیتی . خسته شدی بیا اینجا ذهنتو آروم کن

همیشه وقتی با هنر ارتباط برقرار می کنم تصور می کنم دنیا همیشه بزرگ تر رو وسع تر از همه پلیدی هاست ، زندگی برای روح انسان در میان پلیدی ها زیبا نیست و یجایی حتما از بین خواهد رفت ، چون روح انسان تنها عنصری هست که دوست دارد همیشه غذایش رشد و تعالی و دریافت انرژی مثبت باشد ، پس هرچیزی که غیر این به خوردش بدهیم حتما پس خواهد زد که اگه بزور باشد حتما خودش را پس خواهد زد تا به مسیر اصلی خودش در یک خط زمانی دیگر برگردد .

من هیچ وقت هنری اجتماعی نداشتم

نقاشی موسیقی و هیچ چیز دیگری

ولی تصورم اینه که هنر فردی بهترین نصیحت ها رو در کمال آرامش به میزبان خودش میکنه .

و این باعث تعالی روح میشه .

نصیحت هایی که من فقط در شنیدن موسیقی از خودم به خودم میشنوم رو هیچ دلسوزی برای من بیان نمیکنه .

حالا اگر من فقط شنونده نبودم و خالق اثر میبودم که بی شک با نصیحت ناخودآگاهم به خودم مسیر بهتری تو زندگی با تصمیم هام میداشتم .

من عاشق صدای پیانو هستم و این صدا همواره راه تصمیم های مهم رو برای من روشنتر کرده .

این خودِ خودِ معجزه ست

عرض ارادت به همگی دوستان🖐️

همین نحوه ارتباط برقرار کردن با دیگران خودش هنریست اجتماعی دوست عزیز

(من صدای سه تار را خیلی دوست دارم‌. اصلا حالم را خوب میکنه. حتی اگه همینجوری سیم هاشو به صدا در بیارم).

توی دفتر زمان استراحت کشیده شده

جدی این واقعا نقاشیه زیباییه مرسی به اشتراک گذاشتی

کارای دیگه ای که گذاشتی هم داشتم نگاه میکردم ولی این واقعا یه چیز دیگس

نقاشی در حد توان یک کارمند بروکر :sweat_smile:

:smirking_face:

عهههه… هنوز از دفتر/برگ استفاده میکنند؟

چرا تو عکس اثری از هوش مصنوعی نیست؟ کجا قایمش کردی؟

زمانی که کار طراحی میکردم وnft کار میکردم

زیباست! :sweat_smile:

لطف شماست :smiling_face_with_three_hearts: وگرنه میدونم نسبت به نقاشی های بقیه دوستان اصلا خوب نبودم :grin:

چقددددر این خوبه :rofl: