رابین سود یا مای پراپ

بین رابین سود و مای پراپ انتخابتون کدومه ؟

لطف میکنید توضیح بدید و علتش رو بگید

2 لایک کرده

سلام روز بخیر من اکانت 10 کا رابین سود دارم و 3 مرحله برداشت زدم از لحاظ پشتیبانی واقعا خوبن حضوری هم رفتم دفترشون پلتفرم اختصاصی هم درست کردن که با نت ملی هم میشه ترید کرد کسی خواست از برداشتام میتونم اسکرین بهش بدم

1 لایک کرده

عکس و تراکنشو برداشتاتو بذار لطفا

2 لایک کرده

من از سگب و کامبت و پراپکو قبل از قطعی نت، چالش داشتم از سگب دو تا دارم.

در نت ملی چون رابین سود یک چالش خیلی سخت رایگان داره امتحانش کردم برای این که در فضای ترید بمونم

2 لایک کرده

این 3 مرحله برداشت و الان مرحله 4 ام در حال تریدم

2 لایک کرده

من با فانددنکست کار میکردم و 5 بار برداشت زدم،

بعد از شرایط جنگ از بین پراپ های داخلی رابین سود رو در اینجا پیدا کردم و یک چالش چهار مرحله ای خریدم تا:

از ترید دور نباشم،

با یه پراپ ایرانی متصل به نت ملی کار کنم،

با یه چالش ۴ مرحله ای و پارامترهای این پراپ خودم رو در زمینه مدیریت سرمایه تقویت کنم،

مای پراپ جالب نبود، و با استراتژی من ریسک شناورش همخوانی نداشت، مابقی هم دیگر نیاز به امتحان کردن نداشتند چون در رابین سود حس خوبی دارم، به هیچ وجه حریف فانددنکست نیست، ولی باز هم غنیمت هستش در این شرایط جنگی که شرکتها تعطیل شدن.

مرحله اول رو در دو روز پاس کردم و باید سه روز هم کار کنم با نظم تا پارامترها پاس بشن، البته من ناراضی نیستم چون باعث تقویت من میشه.

4 لایک کرده

از اینکه نظرتون رو گفتید ممنونم

1 لایک کرده

اکانت من تو ۸.۵ درصد سود بود. جنگ شد گفتن همه اکانتا رو ریست کردیم و سودمو بهم ندادن.

دوباره به تارگت برداشت رسیدم درخواست برداشت زدم بعلاوه ریفاند. ریفاند من موقع خریدن ۲۰۰ درصد ریفاند داشت ولی گفتن قانون رو عوض کردیم و ۱۰۰ درصد بیشتر نمیدیم.

گفتم این دزدیه.

گفتن به جرم توهین اکانت ریل مرحله دومت رو غیرفعال می کنیم.

به همین راحتی