چه راهکاری هست .. همه میگن کتاب روانشناسی و مطالعه واینکه رو خودت کار کن !! واقعا چجوری باید تغییر کرد ؟؟ چجوری باید در این زمینه ینفر رو خودش کار کنه ؟
تجربه ها ,خاطرات ,پیشنهاد, راهکار, هرچیزی که میتونه کمک کنه به من و دوستانی مثل من
طی کردن مسیر آموزشت به صورت کامل با دقت به تمام جزئیات رسیدن به مرحله انتخاب ستاپ و استراتژی ورود، اون رو هم کامل یاد گرفتن و توانایی کامل اجرا کردن، گرفتن بکتست بسیار، برای متوجه شدن بهتر ستاپ و آمار ستاپ که به چه صورت است، حالا باید سوده هم باشه تو همون بکتست، بعد کمی اعتماد نسبت به ستاپ و مهارتت پیدا میکنی و ترست کمتر میشه و بعد
گرفتن فوروارد تست به صورت دمو، بعد فوروارد تست روی حساب ترید کوچک یا پراپ، نه برای گرفتن سود برای دیدن توانایی انجام ترید و مدیریت درست و شناخت مشکلات روانشانسی تریدت و بر طرفع کردنشون،
جایی بودم دستم بند میشد نشد قشنگ بنویسم، در ادامه یه لینک تاپیک دگ میفرستم اونم کمکت میکنم تو مسیر ترید
آخ آخ آخ :))) بد دردیه میدونم! ببین یه جواب براش نیست چون یه اقدام عملی نیست، میدونی… ترکیبی از چند تا چیزه، هم تکراره هم نظمه هم پشتکاره هم تجربت هم…
اما من الان چیزایی که واسه خودم باعث شد وقتی پوزیشن میگیرم اونقدر ترس بهم غالب نشه رو میگم که شاید کمکی بشه و یکی دوتاشون بدرد بخوره:
اول از همه از زمانی ترس و تعلل برای ورود نداشتم که ستاپمو توی فوروارد تست اکانت دمو دیدم؛ من آدمیم به آمار ها خیلی توجه میکنه! وقتی بک تست آمارش خوب بود فوروارد تست آمارش خوب بود کم کم به ستاپ اعتماد کردم. مثل اون کسی که کم کم توی سختی ها و راحتی ها باهم بودین به هم اعتماد میکنین.
ریسکمو آوردم پایین! من ریسکم ۰.۵٪ ـه! برام این مقدار قابل چشم پوشیه! میدونی برام مهم نیست این مقدار از سرمایم، اصن بسوزونمش…
به جای مقدار دلار و درصد ریسک، شیفت کردم روی تعداد R، میدونم کلاسیکه میدونم کلیشه ایه ولی برای من جواب داده.
کم کم از مارکت یه چیزیو فهمیدم، باید به هر ترید به عنوان یه نیمچه سفر بسیار منظم نگاش کنی! یعنی بدونی کی میخوای حرکت کنی، از کدوم مسیر میخوای بری، کجا میخوای بری، ایا خیابونا شلوغن؟ آیا اتوبان شلوغه؟ میدونی، باید خیلی منظم بود! تی پی، استاپ، ریسک سایز، وضعیت مارکت و…
من سعی میکنم قسمت خوب و منظم کارو به دست بگیرم و همه چیزو درست انجام بدم؛ حالا اگه مارکت با هر دلیلی که من بهش توجه نداشتم دوست داشت قبلش یه قیمت دیگه رو تست کنه حداقلا من قیمت خودمو خوب انجام دادم.
در آخر خب ژورنال :))) میدونی اینکه بنویسی ترسیدی و ورود زدی یا ورود نزدی و دیر ورود زدی، اینکه بنویسی زود خارج شدی، دیر خارج شدی و قبولشون کنی و سعی کنی یکیو حل کنی کم کم، خود این یعنی پیشرفت!
و اینکه به هر ترید به نتیجه اش فارق از سود و ضررش که چی میشه، به این نگاه کنی که آیا پلن تریدت رو درست انجام دادی یا نه.
و چیز مهم دگ که هست باید تجربه ات بالا بره و استاپ زیاد بخوری (بر اساس ستاپ و ترید پلنت) بعد کم کم ترست از استاپ خوردنت میریزه و قبولش میکنی به عنوان جزئی از این بازی ترید چون اون موقع میدونی یک استاپ یا چند استاپ هیچ وقت نمیتونه تاثیر بسیار بدی روی حسابت بزاره چون از قبل بکتست و آمار داری میدونی و ریسک هم کنترل شده هست و نمیزاری چند استاپ تو رو از حالت منطقی ترید خارج بکنه و به حسابت آسیب وارد بکنی
و ساده تر من میگم که تریدر باید استاپ زیاد خورده باشه تو صورتش خخخ و استاپ دیده بشه و استاپ بندی (آب بندی)
سلام دوست عزیز . به نظر من ترس از نااگاهی میاد . من راهکارشو بهتون میگم . اول از همه شما باید یک پلن معاملاتی داشته باشی . پلن معاملاتی یعنی چه زمانی میخوای ترید کنی لندن یا نیویورک یا… دوم استراتژی کامل و مشخص و سوم میزان ریسک نیم درصد بالانس برای شروع و در اخر ایمان به استراتژی و پلن . شما وقتی ایمان نداشته باشی به پلنت میترسی .
ایمان به استراتژی چجوری شکل میگیره ؟؟ گرفتن بکتست توی همون زمانی که میخوای ترید کنی حدودا ۳ سال رو بکتست میگیری بعد میای فوروارد تست انقدر انجام میدی این کارو که بکتست و فروارد تستت وین ریتش نزدیک به هم بشه . وقتی که این اتفاق افتاد شما بخاطر تمرین زیاد و دیدن نتیجه درست ایمان شکل میگیره داخل شما و دیگه ترسی نداره براتون چون قبلش نتیجشو دیدی . این مسیری بود که ترس منو حل کرد چون میدونی راندمانت در اخر مثبته حتی اگر ۴ تا ۵ تا استاپ پشت هم بخوری .
در این تاپیک از ابتدا شروع کنید مقاله های رایگانی رو که در مورد تمامی این مسائل نوشتم تا انتها بخونید. اگر به اونها عمل کنید سالهای زیاد و مقدار زیادی از پولی که قرار هست از دست بدید رو از دست نخواهید داد.