شما بعد از یه مدت ترید نکردن ، تو اولین فرصت رو حساب اصلی ترید میکنین ؟

من بعد از دو هفته ترید نکردن هم نمیتونم مستقیم برم رو حساب اصلی ترید کنم چه برسه الان بیشتر از دوماهه رو چارت نبودم . شما با هر وقفه ای راحت رو حساب اصلی میتونین ترید کنین ؟ با چقدر سابقه ؟

1 لایک کرده

خب منطقیه که اولش با نصف حجمت بری داخل یک هفته معاملاتی.من خودم از هفته پیش همین کارو کردم این هفته میخوام حجم کاملمو بزنم .با 6 سال سابقه.

1 لایک کرده

اگه کلا از ترید دور بودی با کمترین مقدار ریسک معامله کن

1 لایک کرده

عرض ادب…نظرات دوستان همه درسته…یک چیزی من اضافه کنم…برای اینکه ذهن برگرده رو حالت نرمال،یکی دوماه رو بکتست و فوروارد تست کنید با سیستمتون، خیلی کمک کننده ست..

1 لایک کرده

ممنونم . امیدوارم بتونم این هفته یه متاتریدر ران کنم رو دمو تا کنم تا شرکت پراپم وصل بشه و حتما از راهکارتون رو حساب اصلیم استفاده میکنم و ریکسمو پایین نگه میدارم

1 لایک کرده

ممنونم . امیدوارم بتونم این هفته یه متاتریدر ران کنم رو دمو تا کنم تا شرکت پراپم وصل بشه و حتما از راهکارتون رو حساب اصلیم استفاده میکنم و ریکسمو پایین نگه میدارم

همون کارایی که قبلا میکردی رو الانم انجام بده . چیزی فرق نکرده .

2 لایک کرده

اگه متاتریدر باز بشه عالیه … رو حساب دمو رو لایو هم شایدتمرین خوبی باشه … اما دو ماه و اندی دوری بعد دو ماه هم تست دیگه خیلی فاصله میفته فک کنم … حس عقب موندگی بیشتری میده … بازم ممنون

یکم سخته واسم … دچار عجله در ورود میشم متاسفانه

نه منظورم این نیست که دوماه وقت برا تست بزارید که! میگم دوماه اخیر رو تست کنید تا دستتون را بیفته…شاید کلا دو سه روز زمان ببره…

2 لایک کرده

نه جرات نمیکنم اگر وقفه بیفته برم سراغ حساب اصلی

1 لایک کرده

من بد متوجه شدم. عالیه … حتما انجام میدم تو اون تایم یه هفته ای تمرینم رو دمو ..

منم واقعا سختمه حداقل یه هفته ترید نمیکنم … الان که احتمالا بزودی شرکت پراپم ران بشه بزودی ، از فردا تمرین رو شروع میکنم و البته مدیتیشن شاید

بنظرم مهم اینه همون اول با حساب واقعی شروع کنی. اینجوری احساساتت واقعی تر هس و بهتر مدیریت ریسک رو یاد میگیری

من یکم مشکل عجله در ورود دارم … یه دفعه برم حساب اصلی که از قضا پراپه یهو تو یه روز بسوزه چی ؟

آها. خب شرایط پراپ فرق داره

1 لایک کرده

من به خاط ر حفظ آمادگی به محض این که پراپها روی نت ملی حساب دادن گرفتم هر چند بخصوص اوایل پلتفرمهاشون ایراد اساسی داشت ولی برای موندن در فضای ترید هزینه کردم

1 لایک کرده

راه حل برای همه یکسان نیست. شما باید میزان تسلط خودتون رو در ابتدا روی تحلیل و بعد روی استراتژی بسنجید . تاکیید میکنم تحلیل جدا استراتژی جدا

1 لایک کرده

ترجیح میدم بعد از مدت ها جوری مدیریت سرمایه کنم که حتی از حالت قبلم آسوده تر باشم .

1 لایک کرده

سلام کاری که خودم کردم .یک تا دوهفته بکتست سریع جهت یاداوری و مرور قوانین استراتژی ‌و روی متاتریدر وب روی کروم گوشی یک حساب دمو بازار نگاه میکردم و معامله میزدم و روحیاتم درگیر معامله میکردم و خداروشکر زود برگشتم به حالت روتین

1 لایک کرده