تاپیک جمع‌آوری سرتیفیکیت برداشت پراپ‌ها (فقط مدرک برداشت)

این موارد که برات پیش بیاد یکم طول می‌کشه به خودت بیای و واقعا سخته.

3 لایک کرده

مبارک باشه عزیز. موفقیتتون روزافزون

4 لایک کرده

به به مبارکه نوش جان

3 لایک کرده

جسارتا قصد دارید باهاش حساب بزرگتر بگیرید یا تمامش رو برداشت میزنید؟ یا ترکیب هر دو؟

3 لایک کرده

درود بر شما

بله قطعا باهاش حساب بزرگ تر میگیرم به جز sgb که فعلا نمیتونیم حساب سنگین بگیریم چه پراپی رو پیشنهاد میدید ۱۰۰ ک یا ۲۰۰ داشته باشه؟

2 لایک کرده

از نظر من فعلا بجز فاندد نکست و sgb پراپی رو تایید نمیکنم.

ولی به عنوان برادر کوچک تر میگم اگر مقدوره نصفش رو برداشت بزنید و با نصف دیگرش حساب بگیرید.

چرا غیر از sgb?

3 لایک کرده

ببخشید من با پراپکو کار نکردم که اینا رو تایید میکنم

2 لایک کرده

امکانش هست من به صورت خصوصی مزاحم شما بشم و راجب فاند نکست سوالاتم رو بپرسم؟

2 لایک کرده

اگر کمکی از بنده بربیاد روی سر میذارم. بفرمایید

3 لایک کرده

خوشبحالت مبارکت باشه من با پراپکو کار کردم موقع برداشت سود منو نداد واسم دستگاه سوم درست کرد و حقم رو خورد

3 لایک کرده

دوست عزیز منم تو مرحله چالش این مشکل رو داشتم ولی حق با اون ها بود شما از سیستم دیگه وارد. پنل هم بشید این یک دیوایس میشه ولی وقتی فقط یک دیوایس استفاده کردم ب مشکلی نخوردم

1 لایک کرده

خوب سخن شما زمانی درست است من با سیستم سومی وارد بشم اونم که ندارمش و قانون را هم میدونم و جالبش اینه اونم دو روز قبل از درخواست برداشت سود درست زمانی که در چت آنلاین به مجموعه میگی من نمیخوام ترید بکنم و دو روز بعد برداشت سود میدم و اینجاست که دستگاه سوم وارد می شود خیلی جالبه

4 لایک کرده

موفق و پرسود باشید

2 لایک کرده

به به خیلی لذت بخش بود منم با پراپکو کار میکنم مرحله اول رو پاس کردم میتونم بپرسم مصاحبه چطور بود؟ و شما فقط با یک دستگاه وارد پنل انالیز میشدین یا خیر من داخل متا فقط با یک دستگاه وارد شدم اما داخل پنل با دوتا

3 لایک کرده

14 لایک کرده

مبارک باشه. به یاری خدا سودهای بیشترتون رو ببینیم

3 لایک کرده

زنده باشی داداش همچنین🙏🏻

2 لایک کرده

برداشت نداشتم ولی ۶ بار به ریل رسیدم :woozy_face: سرتیفیکت های الکی زیادی دارم بدون یک ریال سود

3 لایک کرده

درود بر شما من هم پنل هم متا رو فقط با یک دیوایس انجام میدم مصاحبه هم یه سری سوالات ساده و بسیار در فضای راحت و دوستانه بود به صورت انلاین

2 لایک کرده

درسته. تصویری بود؟
و میشه از سوالات مثال بزنید

1 لایک کرده