مال ما تو اینده جا مونده پیداشم نمیکنم😂
ببخشید از چیش راضی نیستی؟
به عشق رونالدو7![]()
(اولین حساب پراپم و اولین برداشت سودم بود یجورایی نمادین زدم دفعه بعد ایشالا میرم برای تارگت های بالاتر🫡)
موفق و پرسود باشی
ببینید سر هر برداشت قشنگ ۳ روز کامل علافت میکنه یعنی دوشنبه ۱روز معاملاتیتو خراب میکنه ما کلا ۲۲ روز معامله داریم که در ماه ۲ تا برداشت میزنی ۲ روز کلا میره . ۱ برداشتمم الکی سر مصاحبه که یه تک زنگ زدن تا اومدم جواب بدم قطع کردن الکی ایمیل زدن طی تماس های مکرر که دروغ گفتن . ۶ روز منو علاف کردن . بعدشم سر دی ماه یه داستان درست کردن که برداشت بزنی دوباره تاریخ جدید میدیم . این سری هم که قانونای مزخرف گذاشتن عملا حسابارو خراب کردن . ببینید مشکل اصلی اینه فقط دنبال کندن هستن از تریدر . دوم اینکه تریدر سود ده به ضررشونه یه کاری میکنن خودت بری و ازشون خرید نکنی .
ممنون از توضیحت آقا محسن عزیز
پرسود باشی
مصاحبه هم بردنت ؟
نه چه مصاحبه ای😂
مصاحبه برداشت سود
![]()
کدوم پراپ؟
زورا؟
انشاالله قسمت همیشگی شما. ی حساب سنگین تر پراپ گرفتم و مابقیش هم به زخم زندگی.
زخم زندگی ما ایرانی ها هم که دیدی تمومی نداره😂
آفرین انشالا همیشه پر سود باشین. برداشت های اینجوری رقم بالای دیگه هم داشتین؟ اخه میگن تو پراپ سود گرفتن مستمر نمیشه
ممنونم. خدا کنه همه عزیزان همیشه پرسود باشند.
برداشت یکم بیشتر از این و کمتر از اینم داشتم. مدارکش رو پیدا کنم ارسال میکنم داخل تاپیک.
در کل بنظر من چیز نشدی نداریم مثلاً همین حساب من داخل پراپ بعد از این برداشت از بین رفت بخاطر ریسک شناور. ولی تماما مقصرش خودم بودم
ولی حساب دیگه دارم که تا الان 3 تا برداشت هم داشته و همیشه یک حساب اضافه رو از چالش رد میکنم و برا احتیاط نگه میدارم
تا اینجا هم فهمیدم کسی که چند تا برداشت خوب بزنه و مغرور شه از ی فرد مبتدی ضررآفرین تر میشه.
درس جالبی بود اقا صالح تشکر
تاحالا شده پاس کنی و برداشت نتونی بزنی؟ یکم حس بدیه. بدتر از فیل شدن در مراحل
آره اتفاقا. بنظر من اتفاقا بیشترین آمار حذف شدن ها داخل مرحله ریل اتفاق میفته.
شما داخل چالش خیلی بیشتر دقت میکنی و وقتی میرسی به ریل ی حس موفقیت و غروری بهت دست میده و خدا نکنه اولین پوزیشن بره تو ضرر. اونوقت احساس میکنی یکی داره موفقیتت رو ازت میگیره و خواه و ناخواه به فکر جبران هستی و یباره میبینی دیگه عقلت بهت فرمان نمیده و…. و تمام
من قبل از قطعی یک 50 کا ریل فیل کردم با یک 10 کا که قبلا رسیدم ریل هفته پیش فیل کردم
کلا همین دوتا پراپو داشتم طی چند سال تجربه معاملاتی و هردو هم در ریل فیل شد
پراپ تریدر نیستم من کلا اما جهت تست بوده و خب چون همیشه روی حساب شخصی بودم گفتم اشکال نداره دیگه من که پراپ تریدر نیستم یا فیل میشه یا سود میکنم
درصورتی که این تفکر درست نیست و الان که فیل شده میفهمم بعد از زحمت پاس کردن اینطور اور ترید کردن اشتباهه
دقیقا اولین معاملاتم ضرر شد و بوم!!
ادامه بدید. انشاالله با یک برداشت خوب همه ضررها جبران میشه به اضافه کلی تجربه
بدترش اینه که سود کنی و پولت را ندند.
پراپی اکانت ۵۰ کا با ۱۰ کا سود رو بست. بعد دیدم همه رو اینکار کرده و اسکم شده.
سلام و درود من امروز اولین برداشتم رو از پراپکو زدم مصاحبه بسیار زیبا و لذت بخشی هم داشتم باهاشون