تاپیک جمع‌آوری سرتیفیکیت برداشت پراپ‌ها (فقط مدرک برداشت)

بله به صورت تصویری بود سوالات هم راجب ریسک به چه صورت هست چه تایم فریمی کار میکنید از کجا با ما اشنا شدید و از این قبیل سوالات

2 لایک کرده

داداش اینو لطفا جواب بده

تا مصاحبه نکنی سود رو نمیدن؟

2 لایک کرده

بدون مصاحبه سود رو نمیدن؟

3 لایک کرده

تا مصاحبه نکنه نمیده سود رو . تو زورا متفاوته مثلا با یکی رو برداشت اول مصاحبه میکنه . با من رو برداشت سوم مصاحبه کرد . البته چیز خاصی هم نیستا که بترسی یکسری سوال که جواب همشو بلدی .

2 لایک کرده

اصولا خیلی از مصاحبه ها شکلش گپ و گفت و گو هستش من معدود شنیدم که هدف از مصاحبه ها برای راستی آزمایی پرداخت سود باشه

2 لایک کرده

سلام دیگه یکی از مراحل پرداخت سود هست بیشتر حال گپ و گفت داره چیز اصلا عجیبی نیست

2 لایک کرده

مشکل اینه حساب به نام خودم نیست،به نام پدرم هست و این خودش نقض قوانین محصوب میشه

2 لایک کرده

کارت عالی هستش آقا محسن، معلومه که کارت رو بلدی، البته من بررسی که کردم هیچ پراپی حریف فانددنکست نیست، در حال حاضر، البته SGB رو امتحان نکردم ولی از صحبتهای بچه ها معلوم بود سر اسپرد طلا جدیداً راضی نیستند، ولی فانددنکست از همه نظر عالی فقط گیر کپی ترید میده که من باهاش مواجه نشدم.

3 لایک کرده

فکر کنم به کسانی که رو اوپن داوجونز میزنن گیر میده

کس دیگه ای این مشکلو داشته؟

3 لایک کرده

دقیقا همین رو نوشته بودند ولی برای شخص من این مشکل پیش نیامد، فقط هشدار اور ترید گرفتن و بابت خبر ترید دو بار ۴۰ دلاری جریمه شدم

2 لایک کرده

این برای حساب استلار اینستنت هست که سرتفیکیت نداد و ۴۵ دلار هم سر خبر ترید جریمه کرد.

5 لایک کرده

الان فقط با نت بین‌الملل کار میکنن درسته؟

2 لایک کرده

عیب نداره من هم قبل برداشت هام ۸ بار در چالش‌های مختلف به حساب فانددنکست رسیدم.

2 لایک کرده

بله، برای من هیچی فانددنکست نمیشه، عالیه، یه کا.ن.فی.گ و اتصال اختصاصی اون به متاتریدر، و تمام.

3 لایک کرده

بله منم این مورد رو شنیدم انگار بخاطر مسائل کپی ترید ( به دید من خیلی منطقی نیومد ) این رو محدود کردند

2 لایک کرده

با نت پرو متصل نمیشه کیان جان ؟

1 لایک کرده

امتحان نکردم، ولی بصورت حدس و گمانه، فکر می کنم میشه.

2 لایک کرده

mashaaaaaaaaaaalllllllllllaaaaaaaaah :heart_eyes:

2 لایک کرده

shoma mitooni vase kole bache haye in topic ye chalesh begiri ba soodaii ke gerefti :rofl:

1 لایک کرده

بدهی به خودم دارم باید اول با خودم تسویه حساب کنم بعد، اونم چشم…..:grinning_face_with_smiling_eyes:

2 لایک کرده