تو زمان قطعی نت فانددنکست خدمات نداشت؟
البته انگار سرمایه گذار برتر با نت ملی نیز کار میکنه. که بنظر من گزینه بهتری نسبت به پراپکو هست.
سمت پراپکو نرو که داغونه
منم داشتم رابین سود. سودارو ولی به موقع داد خدایی . ولی چارتش خیلی اوایل سخت بود الان بهتره من از این راکتش گرفتم
خدمات فعال بود، ک.ا.ف.ی.گ میخواست.
چند وقته رابین کار میکنی
همه با مدارک میگن کلاهبردایه
سلام و احترام،
یک سالی هستش تقریبا
بعد اینکه همه چرت و پرت زیاد میگن و شما توجه نکن. اینجا اگر بهترینش هم بیاد باز میگن چرا کجه یا چرا اونطوری و اینطوری نیست و … . حرف و دلایل و مدارک مسخره تا دلت بخواد اینجا برای همه ریخته شده.
شما اگر با هر شرکتی حال کردی کار کن، نکردی هم بیخیالش.
فقط قوانینش رو قبلش بخون، بعدم با چالش های گرون اصلا شروع نکن یا رایگان هارو اصلا تست کن.
این بحث های دزدی و مدارک و این مزخرفات خدایی خیلی تکراری و مسخره اس که بخوام دوباره برات توضیحی بنویسم. شرمنده ![]()
موفق و موید باشی ![]()
اینجا آدمه پلتفرم های مختلف و زیاد میبینی که فقط بقیه رو میکوبن من دو روز بود عضو ایران بروکر شده بودن دو کلمه حرف زدم نظره شخصی مو داشتن منو میخوردن اصلا توجه نکن خودت تحقیقات کن
آره میدونم خیلی هم ادعا دارن خودشون هم خدا میدونن
موندم واقعا این رابین پراپ رایگانش که گفته خودش هم ۱۰۰۰ دلار بهت میده اگه موفق بشی
درسته یا نه باید خودم تست کنم قوانین هم از قبل میخونم ببینم حقیقت داره کلاه برداره یا نه
اونو ندارن دیگه برداشته فولفاند
فول فاند دیگه برداشته شده و نیست
نمیدونم واقعا من یه اکانت ازشون گرفتم به ریل نرسیدم هنوز 4 مرحله هست دارم پاس میکنم
این پنل کدوم پراپ هست؟
من اگه بخوام پیشنهاد بدم، رابین سود رو هم بررسی کن. هم قوانینش شفافه، هم پشتیبانی فعالی داره. فقط قبل از خرید، شرایط پلن رو با سبک ترید خودت تطبیق بده
پراپکو کلاه بردار بزرگ
مستنداتم میزاری که برامون روشن تر باشه ادعایی که داری