پراپ معتبر برای شروع معامله

نه باوا اینو مگه نمیدونی تاپیک زده بودم جهت سرگرمی 10 به 100 رو برم با ریسک 0.5دلار در هر پوزیشن ثابت تا وقتی که Sgb حسابم رو فعال کنه

خلاصه دیگه زود حسابو فعال کرد اینم هرچی بود تخلیه کردم از بروکر ترندو یکی از دوستان گفت برداشت بزن ببین چقد طول میکشه واریز کنن گفتم چشم.

وگرنه پول شارژ و ک.ا.ن.فگم هم نیست

1 لایک کرده

حسین جان سرعتش چطور بود با این وضعیت اینترنت ؟

باگ داره یکم بعضی وقتا وسط پوزیشن یهو سرور نت ملیش قطع میشه (درحال آپدیت میزنه) و لود نمیشه

بعضی وقتا یه پوزیشن ست میکنی ولی یهو میبینی سه چهارتا اوردر گذاشته بجا یکی. دلیلش هم همون سرور ملیشون هست.

روی کادر ست اوردر میزنی چندبار میبینی کادرش بسته نمیشه که اوردر ست شده در صورتی که به ازای هر کلیک که زدی یه اوردر فعال کرده ولی چون سرور نت ملیش ضعیفه کادر تنظیم اوردر بعد کلیک روی دکمه ست اوردر بسته نمیشه.

راجب واریز و کارمزد واریز و برداشت هیچی نمیگیره.

واریز آنی به حسابت میشینه

برای برداشت دلاری(تتر) بین نیم ساعت تا ۴ ساعت طول میکشه.

برداشت تومان هم تستش نکردم.‌

2 لایک کرده

ممنونم انقدر دقیق گفتی پس اگر حجم بالا کار نکنی و ریسک کنترل شده باشه میشه باهاش ساخت

منم این چند روز کپیتال رو تست زدم بدی نبودش ولی خب روی نت ملی اکثرا یه سری خطا ها دارن انگار همه

1 لایک کرده

قربونت عزیزی

اره دیگه شرایط همینه چه میشه کرد.

موفق باشی

2 لایک کرده

سلام دوستان من می خوام حساب 10k بگیرم .

لطفا راهنمایی کنید برای خرید پراپ

متشکرم
1 لایک کرده

علی عزیز درود بهت

تا اینجا پراپ هایی که وصل بودند توی نت ملی و الانم کار میکنند رابین سود و پراپکو و سرمایه گذاربرتر و فنفیکس هستند

قبل هر چیزی حتما برو قوانین شون رو بخون + اگه راه داره یه تست روی حساب هاشون بزن + یخورده توی کامیونیتی بچرخ ( یکی دو روز شاید زمان بگیره ازت ) بعدش خودت میتونی مناسب ترین گزینه رو برای خودت انتخاب کنی که نه مشکلی با قوانین شون نه به زیر ساخت شون نداشته باشی و تمرکزت روی معاملاتت باشه

2 لایک کرده

باتشکر از شما دوست عزیز .

شما کدوم رو انتخاب میکنید از بین اینها

1 لایک کرده

علی جان ارادت بهت

ما توی همه شون حساب داریم هر کدوم ریسک ها - مزیت ها و نقطه ضعف های خودشون رو دارند بیشتر برمیگرده به اینکه شما برات چی اولویت باشه

2 لایک کرده

کامبت احتیاج به وی پی آن داره برای ترید؟

2 لایک کرده

الان یه سری دوستان انگاری دسترسی بدون vpn دارن ولی اکثرا انگاری هنوز vpn نیازه

3 لایک کرده

من شنیدم سرمایه گذار الکی برای ای پی رد می‌کنه

خیلی افت کرده سرمایه گذار جدیدا کلا جنگ نبود سودا رو نداد گفت بقیه وصل شم بعدا :joy:

1 لایک کرده

سلام دوستانن پراپی که همین چند روز اخیر برداشت داشتین و خیلی معتبره رو برام معرفی میکنین

جواب سوالت بیشتر به این بستگی داره ملاکت برای اعتبار چی باشه :man_shrugging: فقط برداشت سود ؟

گیر کمتر بصورت کلی

یهو نیاد الکی ببنده حسابو

1 لایک کرده

تا این لحظه برای من سرمایه گذار برتر و رابین سود ( البته ممکنه کاربرانی باشن که باهاشون به مشکل خورده باشند ها من دارم وضعیت خودم رو میگم)

1 لایک کرده

پراپ فرم معتبر، قوی …. فانددنکست

پلتفرم رابین سود آنقدر مشکل داشت دیگه نمی‌خواستم ریختش رو ببینم.

من میخوام با پراپکو چالش بردارم. چون میترسم دو روز دیگه نت را دوباره قطع کنن و نشه با پراپ های خارجی کار کرد.

2 لایک کرده

والا وضعین اینترنت به یه مو بنده دیگه فعلا