قربونت
بله سود اوره و این استاپ ها هم بخشی از مسیره که باید بخورم
با هر استاپ من بیشتر خوشحال میشم چون میدونم دارم به پوزیشن های سود اور نزدیک میشم
اره فک کنم بخاطر جنگ اینجوری وین ها اومده پایین
من خودم دیگه امروز ترید نمیزنم به نظرم صبر کن بازار یکم استیبل بشه
اونی که بیشتر از همه تو چشم میزنه نظم و اصولته ![]()
قربونت❤️ دیگه بعد 6 سال آدم میفهمه تنها چیزی که بهش کمک میکنه نظم و دیسیپلین هست
این هفته منم استاپای پشت سرهم عجیبی خوردم داش
برا خودمم عجیب بود
تنها نکته مثبت تو ترید این بنده خدا اینه که استاپش جابجا نمیکنه بقیش تو توهم تریده
با این کارکرد یه میلیون تومنم نباید بدی دستش برای ترید
تموم این اردر هارو اگه برعکس میگرفتی الان همشون تیپی بودن
منم خودم همینجوری یه تایمی ترید میکردم اما خب اعصاب و روانم مثل شما نیست که بخوام اینهمه تحمل داشته باشم
مهدی جان . پرقدرت ادامه بده دمت گرم . خدایی تحملت زیاده من شخصا تحمل این همه استاپ رو ندارم برای همین نمیتونم با استراتژی هایی که ریوارد بالا دارن کار کنم . اصولا ریوارد بالا استاپ زیادی داره .
دمت گرم واقعا یعنی 6 دلار رو برام زیادی میبینی ؟![]()
دارم بهش فکر میکنم ![]()
از این به بعد جای دکمه بای و سل رو عوض میکنم
حالا من یه قولی دادم بهتون گفتم از این 10 کا برداشت میزنیم و همینجا هم میزارم که ببینید پراپ تریدر با وین 17% رو ![]()
![]()
شش دلار نه شیششششش دلار ![]()
به امید خدا موفق باشی باعث خوشحالیه
اتفاقا من فکر میکنم اگه در جهت باشه هم تعداد تریدهای موفق بالا میره و هم ریواردای بزرگتر گرفت، ترید خلاف جهت مث شنا در خلاف جریان ابه، نه این که نشه ولی آیا به زحمت و انرژی که بابتش پرداخت میشه می ارزه؟
ادامه تردیدهای بعدیم رو میزارم، تمام تلاش من طی این چندسال به این ختم شده که تشخیص بدم جهت بازار به کدوم سکته و باهاش همراه بشم و سر ناسازگاری و جنگ باهاش نداشته باشم. چون قطعا له میشم.
نمیدونم من ترجیحم اینه که یه سود کردم حداقل 4 5 ترید جا داشته باشم نه اینکه یدونه ترید بزنم ریوارد 1 و به استاپ بخورم بسوزه
حقیقتش مدیریت ریسکت خوبه به خصوص در شاخص و طلا
و ریسک به ریواردت هم خوبه ولی استاپ لاست خیلی نزدیکه به نقطه ورودت
یعنی ستاپ تو به اندیکاتور میدی اگر اوکی بود بهت خبر میده؟