چالش پاس کردن اکانت 10 کا سرمایه گذار برتر

اینم از امروز 6 ریوارد منفی و 3.5% ضرر

این دلار ین رو همین آخر زدم چون طبق ستاپ بود و می‌تونستم یدونه هم بزنم

امروز شد -7ریوارد و4.2% ضرر

امید به خدا فردا روز بهتری باشه

اسپرد عجیب و غریب زیاد هستش

آره توکل به خدا

خیلی رو بعضی جفت ارزها خیلی واید میشه

مهدی جان دمت گرم . سخت منتظرم برداشتت رو ببینم . ماشاالله بهت دادا:ok_hand::heart::folded_hands:

امروز -2.2%

الان اکانت رو 2.4% ضرر هست

امروز تریدی نداشتم و اکانت همون 2.4% تو ضرره

به نظرم برای پراپ پاس کردن یکی دوتا نماد نباید بیشتر کار کرد…من خودم درگیر این موضوع ام و چندتا نماد و چندتا معامله از هر کدوم داشتم و قدرت تصمیم گیریم یکهو صفر میشد…روزی یک ترید اما ریوارد سه رو طلا یا داجونز کار در میاره تو ده روز …چند نماد کار کردن ذهن خیلی خسته میکنه…روزی یک ساعت تا سه ساعت بیشتر پا چارت نشین که بیشتر از اون هرچقدر زور بزنی ذهن چیزی نمیفهمه دیگه

امروز فک کنم روز خوبی بشه

اینم اردر طلا

اره قبول دارم اگه دست خالی باشید سخت میشه و نمیشه تک تک نماد هارو برسی کرد ولی من با این اندیکاتور 80 درصد کارمو راحت کردم که طبق استراتژیم بهم کمک میکنه بدونم الان کدوم نماد ستاپ فعال داره

فکر کنم بیشتر تریدهای خلاف جهت میگیری، چون الان طلا روندش صعودیه، من خودم بای زدم الان روی اون

اولین استاپ روز رو میل کردیم -1%

دیدم الان تارگت شده

آره خلاف جهت نگیری نمیشه ریوارد بالا گرفت

نوش جونت عالی هستی :ok_hand::crown::heart:

عزیز من تاپیکتو بررسی کردم

نکات قوت زدی داری و دمت گرم، مهم‌ترینش مدیریت سرمایه عالی و پایبندی به اصولت و خود کنترلی عالی،،، باریک الله

اما نمی‌دونم استراتژی و تکنیکالیت چطوره، چیزی که من متوجه شدم وین پایین ولی ریوارد بالایی داره، و اکثرا هم در خلاف جهت و در برگشتا ترید میزنی،،، اگه در دراز مدت سود آور کرده شما رو که هیچی، ولی اگه نه، بنظرم یه بازنگری توی نگرش به چارت و نحوه پوزیشن گیری هات بکنی بهتره، قصدم فضولی نیست فقط همفکریه

منم خلاف روند ترید میکنم ولی رو سطوحی که امکان برگشت قیمت وجود داره، کلا این دو سه ماه مخصوصا وقتی بازار به صورت منطقی و تمیز حرکت نمیکنه وین ریت خوده من یه شخصه کاهش پیدا کرده.

امیدوارم دوباره بازار به آرامش نسبی و بدون تنش اخبار جنگ و اتش برسه در غیر اینصورت ممکنه فعلا یا کمتر ترید کنم با ستاپ حال حاضرم یا به سمت ستاپ های در جهت روند مثل ستاپ های پورصمدی برم.