خدا قوت. من به شخصه به این نتیجه رسیدم که ترید کردن در وهله اول جیگر میخواد و علم و اگه حتی داخل علمش پیشرفت قابل توجهی کنی ولی جیگر نداشته باشی هیچ فایده ای نداره.
ایول بهتون. منم دقیقا مثل شما کار میکنم و مثلاً پراپ 200 k رو هر دو مرحله رو داخل 5 روز پاس کردم و خداروشکر اکثر حساب هام هم به سود رسیدند و اصلا آدم این کار نیستم که یک ماه برای یک مرحله چالش گیر باشم. نمیگم کار من درسته و نمیگم کار کسی که یک ماه صبر میکنه درست نیست.
هر کسی ی استراتژی داره و طرز فکر هر کس محترمه.
ترید یک هزارتو هست و هر کس از یک راهی موفق میشه. نمیشه که هر کس که طبق نسخه بقیه جلو نره رو برد زیر سوال. مهم به مقصد رسیدنه
باسلام و درود برشما ببینید روی نماد های کشور های مختلف که الان زیاد درگیر اتفاقات این روز ها مثل چین یا غیره که یکم باثبات ترن ببیتید می توانید ارتباط پیدا کنید با استراتژیتان به امید خدا که بهتر و با موفقیت های بیشتر پیش رود برای شما
اتفاقا نکنه خیلی خوبی اشاره کردید و استفاده میکنید، هرچقدر چالش پراپ زودتر پاس بشه فشار روانی کمتری هست، ستاپ مناسب با ریسک ترید مناسب که در زمان مناسب و کوتاه پراپ پاس بشه خیلی بهتره که چند ماه یه حساب رو کار کنی روش نه آنچنان سود باشه نه آنچنان ضرر…
ولی زمان زیاد براش گذاشتن فشار روانی میاره، پراپ بخصوص برای ما ایرانی ها که همینطور هرماه تورم پشت تورم داریم باید زود پاس بشه و ریسک پذیری بیشتری روی مدیریت سرمایه انجام بدیم
بعد رو داوجنز یه پوزیشن داد ناهار رو داشتم میخوردم که پوزیشن از دست رفت و رفت یه کله ریوارد 4 و 2% سود میشد
بعدش دیگه یکم ناراحت شدم و آلارم هارو گذاشتم
یه الارمی درست زده بود فک کنم نشنیدم یا چی شد تا رسیدم ریوارد دو رو داد رو یورو اردر رو گذاشتم رفت تا ریوارد 15 و من رو۸ خارج میشدم که اینم رفت یعنی 6% سودی که میتونستم بگیرم پرید و دیدم 4% مونده هنوز و خب از شهودم استفاده کردم پوزیشن رو داو زدم
گفتم تا بخوام یه 8% بگیرم یه 10% بجاش یه ریسک میکنم یا سر به سر میشه یا میپره که خداروشکر پرید
انشالله، آرزوی موفقیت برات دارم، و از این حسابت تجربه های خوبی کسب کرده باشی و همینطور از پیشنهادات و تجربه های مفید دیگر دوستان که توصیه کرده استفاده بکنی
داداش این کاری شما میکنی از نظر ریاضی همیشه شکست خوردست شما از چت جی پی تی بپرس اگه وینریت 20 درصد باشه احتمال این که در 500 تا ترید 20 تا ترید پشت سر هم شکست بخوری چقدره ( 20 تا نیم درصد میشه 10 درصد و چالش از دست میره ) ( جواب 67 درصد یعنی مثلا اگر هر روز ده تا ترید انجام بدی 50 روز میشه 500 تا ترید شما دو سوم وقت ها 20 تا ضرر پشت سر هم میخوری و اکانتت رو از دست میدی یعنی اگه سه تا اکانت بخری دو تاش رو در 50 روز از دست میدی ) . تازه این با فرض این هست که سیستم شما امید ریاضیش مثبت باشه یعنی سود هایی میکنی اینقدر زیاد باشه که ضرر ها رو کامل جبران کنه
نه اینکه بخاطر روانم بلکه داشتم استراتژی رو بهینه میکردم و طبق ژورنالم دیدم میتونم یه کارایی کنم که هم سودم زیاد بشه هم ریسک کم انشاالله یا از هفته آینده یا از روز های آینده شروع میکنم و عشق میکنیم دور هم