چالش پاس کردن اکانت 10 کا سرمایه گذار برتر

1: دوره روانشناسی فوتون رو میبینی
2 کتاب بهترین بازنده برنده هست و trading in the zone رو می‌خونی چند بار بخون حداقل 5 بار

3 قشنگ بکتست میگیری بصورت لایو حداقل 1 سال و حداقل 300 ترید طبق استراتژی که یقین داشته باشی که استراتژی سوددهی داری
4 یک ماه اخیر بازار رو برسی می‌کنی نگاه می‌کنی ببینی برآیند چجوری بوده البته هرچقدر بیشتر نگاه کنی یقین پیدا می‌کنی که استراتژیت سودده هست
5 در نهایت حتما پلن درست حسابی باید داشته باشی یعنی از قبل این که ورود کنی به پوزیشن تا بعد از بستنش پلن داشته باشی بصورت مکتوب

از تایم معاملاتی گرفته تا نماد و سشن و مقدار ریسک و بیشترین تعداد ترید در روز و …

6: ژورنال درست حسابی با عکس داشته باشید همه چی رو هم بنویسید ریز به ریز

اینارو بکنید 80% حل میشه بقیش باید تو لایو ترید کنی چشمت عادت کنه

و البته سعی کنید پلنت جوری باشه که همه چیز روشن باشه تا موقعی که استرس داری نیازی به تصمیم گیری از روی هیجان نداشته باشی همون مکانیکی باشه بگی اتفاق x افتاد کار y رو انجام میدم در هر شرایطی

آخرین چیز و موثرترین روش اینه که نفستون رو کنترل کنید تو زندگی روزمره

تو زندگیتون باید آدم منظم باشید
مسئولیت پذیر باشید
بتونید موقع ترس و استرس و عصبانیت در زندگی خودتون رو کنترل کنید
و سعی کنید ورزش های استقامتی مثل پلانک و شنا حتما تو برنامتون باشه پلانک بخصوص شمارو کاری می‌کنه جلوی صدای درونیتون که میگه بابا ول کن بسه دیگه یک سپری داشته باشید

و همین نفس رو کنترل کنید خیلی می‌تونه کمک کنه حتی یه وقتایی برید به زور زیر دوش آب سرد بگید من وایمیستم چون می‌خوام الان در این لحظه سختی بکشم

روزه هم کمک کننده هست چون برخلاف میلتون چیزی رو نمی‌خورید

اینارم بکنید و جواب نگیرید شاید واقعا شما برای این کار ساخته نشدید

اینم کل رودمپی که میتونه بهتون کمک کنه یبار اینم تست کنید مطمعنا نتیجشو میبینید خواهشا سوالای الکی نکنید که فلان کتاب رو از کجا پیدا کنم یا فوتون رو میشه بفرستی سرچ کنید حتما پیدا میکنید اگه نتونستید پیدا کنید قید ترید که سهله قید ترید رو هم بزنید :rofl: :heart:

2 لایک کرده

داش مهدی خیلی دوست دارم دمتگرم چک میکنم معاملاتتو و ارزوی موفقیت با شکوه میکنم برات شبت بخیر عزیزم:heart::heart:

2 لایک کرده

داداشم اتفاقا ستاپ داد ورود زدم تیپی رو گرفتم بتمنی وار اومدم بیرون

2 لایک کرده

قربونت موفق باشید :heart:

1 لایک کرده

آفرین کارت درسته مهم اجرای برنامه هست

مهم حجم نیست که خیلیا گارد میگیرن حجم با فاصله حد ضرر و ورودی بدست

3 لایک کرده

اگه هالیدی نبود اینو باید طبق پلن میزدم تیپی بشه ریوارد ۱۲ میده

سلام مهدی جان استراتژی خودم وین 70 ریوارد 1 داره الان که گفتی ریوارد بالا میگیری قسمت شد که ریوارد بالا بکتست بگیرم

1 لایک کرده

خیلی هم خوب منم یک به یک نصف حجم میبندم و سر به سر میکنم امروز همین یک چهارم تارگت رو گرفتم

2 لایک کرده

خداروشکر خیلی هم عالی

از امروز هفته جدید رو شروع میکنم برسم واستون قبل ورود هم عکس می‌زارم نرسم هم که فقط نتیجه رو می‌زارم

3 لایک کرده

مهدی عزیز روز بخیر

هفته خوبی رو برات ارزو میکنم

1 لایک کرده

ممنون همچنین :heart:

1 لایک کرده

3 لایک کرده

مهدی عزیز خداقوت

1 لایک کرده

استاپ -1%

4 لایک کرده

مهدی جان شما امروز مشکل اسلیپیج داشتید یا اوکی بود همه چی ؟

1 لایک کرده

نه تا الان که اوکی بود

1 لایک کرده

پوزیشن بعدی

1 لایک کرده

سلام. اکسپرت برای لات داری؟

1 لایک کرده

گلوری یا تریدینگ بورد یکیشو دانلود کن بنداز رو چارت

1 لایک کرده