نه ۵ مدل ستاپ هست و برای همشون اندیکاتور ساختم و اگر ستاپ بخواد تشکیل بشه آلارم میدن و راحتم در کل
زیادم پای چارت نیستم هروقت هشدار بده میام پای چارت و برسی میکنم ستاپ اوکی بود وارد میشم و اگر خبری نباشه تیپی استاپ ست میکنم میرم
نه ۵ مدل ستاپ هست و برای همشون اندیکاتور ساختم و اگر ستاپ بخواد تشکیل بشه آلارم میدن و راحتم در کل
زیادم پای چارت نیستم هروقت هشدار بده میام پای چارت و برسی میکنم ستاپ اوکی بود وارد میشم و اگر خبری نباشه تیپی استاپ ست میکنم میرم
چنتا ستاپ بطور متوسط در روز یا هفته میگیری؟
خب ممکنه قیمت به اون آلارمی که گذاشتی نرسه و مثلا بازار بره در قیمت های بالاتر ساختارهای جدید و ستاپ جدید بسازه با توجه به این تایم فریمی که کار میکنی زیاد نمیشه از چارت فاصله گرفت مگر اینکه تایم 5 دقیقه به عنوان تریگر و ورود استفاده بشه و از تایم فریم های بالاتر به عنوان دیدگاه ورود و جهت گرفتن استفاده کنی !
در روز بستگی داره تا ۴ ۵ روزیم هست کلا چیزی نمیگیرم
هفته ای شاید بطور متوسط ۲۰ ترید
آلارم های من برای هم های هست هم لو یعنی پایین یا بالا رفتنش من واسش پلن دارم و اگر در پایین یا بالا یه ستاپ با تاییدیه هام تشکیل بشه میگیرم
یجورایی با آلارم ها قیمت تو چنگمه و واسه هر حرکتش سناریو دارم حالا قیمت میخواد هرکاری بکنه یا میگیرم یا نه
فردا تریدی ندارم چون اکثر بانک های مهم تعطیلن میمونه واسه سه شنبه
روزی چند تا ترید مجاز هستید بزنید
موفق و پایدار باشید
بیشتر از ۴ ۵ تا نمیزنم حتی اگه تو یه پوزیشن فول تیپی بشم ریوارد ۱۲ رو بده دیگه میبندم میرم
ریوارد 12
واس من خیلی دور از ذهنه
وین ریتتون چنده مهدی جان
وینم ۳۵ درصد بعضی وقتا ۴۰ هم میشه
اگر فردا بانک هالیدی هست ایا در اوپن داو جونز و سایر شاخص ها تاثیر داره؟
بله
نقدینگی هم کم میشه
شگفت انگیزه
عالی
آقا مهدی عزیز درود بر شما
عزیز من این لگو واسم آشنا هستش حدود 2-3 سال پیش تو یک پیج دیده بودم
خودتون هستید؟ یک استراتژی مکانیکی یاد میدادن دقیقا یادم میاد اونم تو سشین لندن بود
تو تل هم حرف زدیم بعدش گفتن آموزش نمیدن دیگه
بله تاثیر داره ولی من اگر طبق استراتژیم ورود بده وارد معامله میشم با حجم کمتر
سلام عزیزم نه من نبودم تاحالا پیجی نداشتم که توش آموزش بدم یا ندم
برادر من مهدی جان من دوس دارم بدونم چیچوری تیپی متغیر میگیری ی راهنمایی میکنی منم استراتژیم ار بالا میده ولی دو میگیرم اگ میشه ی راهنمایی بکن ببینم مدلت چیجوریه
بستگی به مارکت داره من اکثرا تارگت اگه تنها اردر اولم فعال بشه 4 هست و اگه اردر دومم هم فعال بشه مجموعا تارگتم میشه ریوارد 12 حالا این بین هزار تا اتفاق میتونه بیوفته که باعث بشه من روی ریوارد 6 یا 8 یا 4 ببندم یا حتی داخل ضرر
این چیزا رو باید طبق ژورنالتون در بیارید که چه شرایطی بیاد ترید رو نگه میدارید و چه شرایطی بیاد ترید رو ادامه میدید و میزارید بره
بنظر من یکی از چیزایی که میتونه برای موفقیت در مارکت کمک کنه همین ریوارد بالاس چون اگه یه تیپی درست بگیرید ذهنتون باز میشه و جای ریسک برای ترید های دیگه میده الان من اکانت با 2 ترید رفت به 2 درصد ضرر با سومین ترید شد مثبت 4 درصد یعنی من میتونم هنوز 4 ترید ضرر کنم و اصلا خیالمم نیست ولی اگه ریوارد دو میگرفتم تازه میشدم سر به سر و اگه 4 ترید بعدیم ضرر بشه منو میبره به 4 درصد دراو دان
این جمله رو خیلی دوست دارم Cut your losses and let your profits run میگه ضرر هاتون رو کوچیک کنید و برای سود هاتون جای رشد بدید حالا با هر روشی که میخواهید
تریدر حرفه ای حالا کسی که میشه گفت زندگیش از این راه تامین میشه باید 4 حالت زیر رو برای معاملش داشته باشه
1 : سود کوچیک (اولین تارگتی که طبق پلن با این تارگت برایند استراتژی سودده هست نه اینکه ترید تا یکم رفت تو سود ببندی)
2: سود بزرگ
3 : سر به سر
4 : ضرر کوچیک (ریسک اولیه و ثابتش)
شما این چهار حالت رو داشته باشی و 1 حالت مخرب که ضرر بزرگ هست رو نداشته باشی نه اکانت پراپ از دست میره نه اکانتی فیلد میشه و نه چیز دیگه براحتی اب خوردن میتونید هر چالشی رو پاس کنید
البته توجه کنید که برای این تریدر مبتدی رو عرض نکردم تریدری که میدونه پلنش سود سازه تریدری که ترید هاش بالای 90 درصدش کاملا طبق پلن هست تریدری که ترید اشتباه و خارج از پلنی بزنه همون لحظه اول یا یکم بعد که میفهمه زود ترید رو میبنده و امید واهی برای سود شدن یک ترید اشتباه نداره و تریدری که اور ترید رو حداقل 3 ماه هست که اصلا در هیچ شرایطی انجام نداده میتونه با رعایت چهار حالتی که گفتم هر پراپ و هر اکانتی که میخواد رو به راحتی رشد بده