چالش پاس کردن اکانت 10 کا سرمایه گذار برتر

به به من چند روز نبودم، چه آپشن جذابیتی و قشنگی اضافه شده به کامنیوتی بابا باریکلااااا

ریوارد 13 سودش چند درصد بالانس شما هست ؟

6.5% درصد بالانس

پس از سومین برداشت و گذشت سه ماه از دریافت حساب ریل و دریافت بیش از 8 درصد سود به اولین افزایش 40 درصد سرمایه رسیدم امیدوارم واسه شما هم اتفاق بیوفته . سرمایه گذار برتر واقعا کارش دقیق و بی نقصه کمتر از 24 ساعت هم واریز سود انجام شد هم حساب جدید ارسال کردن

:heart_eyes:عالی داداش دعا کن ما هم بتونیم:heart:

به به عالی هر چند بنده از کار با سرمایه گذار نتیجه ی دلخواه نگرفتم اما نظر شما محترم است و براتون ارزوی موفقیت دارم

سپاس فراوان از شما :hibiscus:

ضمن تبریک، چند بار برای پاس کردن پراپ تلاش کردید؟

فعلا اولین اکانت اما سالها تجربه و ضرر باعث شده این اکانت از دست نره تا این لحظه .عجله نکردن سریع ترین راه واسه رسیدن به نتیجه درسته پس اگه اکانت خریدی واسه پاس کردنش به خودت فرصت بده عجله نکن بزار بجای یک ماه دو ماه بگذره اما در عوض بقا و ماندگاری توی مارکت برات تضمین میکنه

وقتی یه نفر تونسته بقیه هم میتونن قبل من هم خیلیا تونستن به افزایش سرمایه برسن شما هم قطعا این توانایی رو داری

:heart::heart:داداش من الان توی ریلم منفی ۳ درصده ولی ایمان دارم برداشت میزنم:sweat_smile:

درود
وقت بخیر
قطعا می تونی چرا که نه!
فقط همون طوری که آقای چکاوک فرمودند عجله برای رسیدن به پول نباید داشته باشید برنامه ریزیتون باید برای اجرای ستاپتون به عالی ترین شکل ممکن باشه در واقع باید به کیفیت اجراهاتون نمره بدید و تمرکز کنید تا به ساختن پول! و همینطور دقت و برنامه ریزی بر اساس مقدار ریسک و استاپ هاتون باشه تا تعداد تی پی ها!!!
این راز ماندگاری در بازار و رسیدن به سود مستمر هست.
به امید پیروزی و رسیدن به برداشتهای مستمر زیاد برای شما و همه دوستان گرامی

امروز خیلی سرمایه گذار برتر قطع و وصل میشه

اره متاسفانه خیلی هنگ میکنه

network rescan کنید درست میشه

chera ba inke ro meta hastesh inghadr ghati dare?

moshkel az net keshvare ya servere?

دوستان شما تونستید به متاتریدر گوشی وصل بشید؟

من در بروکر WM markets متصلم ولی سرمایه گذار برتر با تحریم شکن وصل میشم

از تحریم شکن رایگان استفاده میکنید یا پولی؟

سلامم ای پی ثابت استفاده میکنید برای تغییر نکردن ای پی