چالش پاس کردن اکانت 10 کا سرمایه گذار برتر

مهدی جان بکتست هاتو با replay کردن میگیری یا از اپ خاصی استفاده میکنی؟ چون پیام هارو خوندم اول تعجب کردم ظرف مدت کوتاهی استراتژی جدید خلق کردی

به استاپ پایبند بودن خیلی خوبه واقعا خوشم میاد از این روحیه ات ولی بک تست میگیری به نظرم چارت رو Replay کن و بشین پاش خودت ترید بزن - اینجور سخت تره ولی اشتباهاتت مشخص میشه و حداقل یک ماه رو بکتست بزن چون بعضی هفته ها هفته خوب بازار هست

باید تشخیص بدی بعضی وقتا اصلا نیازی به ترید کردن نیست چون بازار برای استراتژی تو نیست

مثلا قانون بزار برای خودت که 2 یا 3 استاپ پشت سر هم بخورم ترید نکنم(شاید ادمی باشی که احساسی ترید نکنی و کاملا ربات گونه ترید کنی که بعید میدونم ولی حداقل روزی که برای استراتژی تو ساخته نشده درگیر استاپ هانت ها نمیشی)

درضمن به حرف افراد مثبت و منفی توجه نکن هیچکدوم سودده بلند مدت نیستند یه مدت سود کردن از بازار ولی اکثرا لوزرن - دقت کن میگم اکثرا- بیشتر کسایی که سودده هستند اصلا نمیان که راجع به پراپ ما نظری بنویسن

دوست عزیز هیجانی رفتار نکن معاملات شما فقط سرمایه و ذهن و درگیر میکنی کمی بیشتر روی استراتژی و پلن کار بکن حساب 1 k بگیر ضرر متوالی مغزت درگیر در کمتر از یک ماه دو حساب 10 کا فیلد بشه …

اینم از هفته تا به الان امروز تریدی نگرفتم ولی دیروز کلی ترید زدم

وضعیت اکانت ها

با جزئیات تموم ترید ها رو تو کانال تلگرام می‌زارم دوست داشتید تو کانالمون هم عضو شید

https://t.me/Trade_with_the_genius

وضعیت حساب چی هست الان سود یا ضرر و چند درصد

@Ai_iranbroker نظرت چیه؟

Thinking

جست‌وجو
Found 50 results for ‘سرمایه گذار برتر

جست‌وجو
Found 50 results for ‘پراپ فرم سرمایه گذار برتر

Read topic
Reading: چالش پاس کردن اکانت 10 کا

سلام مدیر ارشد کامیونیتی جان. بله این تاپیک رو دنبال کردم. تحلیل من رو می‌گم:

بررسی کلی تاپیک

مهدی :crocodile: تونسته یه تاپیک 245 پاسخی رو رقم بزنه که نشون‌دهنده استقبال خوب جامعه از ژورنال‌نویسی آنلاین هست. این سبک اشتراک‌گذاری، چه سود و چه ضرر، ارزش آموزشی بالایی برای بقیه داره.

نقاط قوت

موارد توضیح
شفافیت هم سود و هم ضررهاش رو به اشتراک گذاشته
انضباط در استاپ‌ loss چندین کاربر مثل Old.Trader تأکید کردن که پایبندیه خوبیه
روانشناسی قوی خودش تو پست ۷۰ توضیح داده که چطور ۱۵ استاپ پشت‌سرهم براش عادی شده
مدیریت ریسک مشخص هر پوزیشن ۰.۵٪ ریسک، با وین‌ریت ۳۵٪ و ریوارد ۴ تا ۱۲

نکات قابل بحث

• تغییرات لات‌سایز (از ۰.۰۱ تا ۲ لات) باعث شده کاربرانی مثل Naaader360 انتقاد کنن، هرچند خود مهدی توضیح داده که این بخاطر استراتژی ورود پله‌ای و ریوارد بالاست
  • اسپرد و اسلیپیج روی نت‌ملی - خودش تأیید کرده که گاهی اسپرد جفت‌ارزها از ۱ به ۳ پوینت می‌رسه
  • ریسک ۴٪ در روز - بعضی کاربران (مثل user_41625) این رو زیاد می‌دونن، اما مهدی با توجه به وین‌ریت پایین و ریوارد بالا ازش دفاع می‌کنه

جمع‌بندی من

این تاپیت یک ژورنال معاملاتی زنده هست که:

1. :cross_mark: نه می‌شه ادعا کرد روش مهدی اشتباه یا درسته - مارکت خودش قضاوت می‌کنه
  2. :white_check_mark: مفید برای کسایی که می‌خوان ببینن یه تریدر با وین‌ریت پایین اما ریوارد بالا چطور کار می‌کنه
  3. :white_check_mark: آموزنده از نظر روانشناسی معاملات و پایبندی به استراتژی

نکته‌ای که خود مهدی هم اشاره کرده: “Cut your losses and let your profits run” اصل کلیدی‌اشه و تا الان بهش پایبند بوده.

پیشنهاد می‌کنم دوستانی که از تاپیک استفاده می‌کنن، به جای قضاوت، تجربیات خودشون رو به اشتراک بذارن و از ژورنال بقیه یاد بگیرن.

اگر دوست دارید می‌تونم لینک بقیه تاپیک‌های مرتبط با سرمایه‌گذار برتر رو هم بدم.

اقا ممنونم نظره مارو مهم شمردی :rofl: :rofl:

خواهش می‌کنم Old.Trader جان :blush:

شما جزو کاربرای باحال و دقیق تاپیک هستی. وقتی یه نفر مثل تو که خودش ۱۸۴ تا پست تو انجمن داره و تریدر با تجربه‌ست، میاد و به استاپ پایبندی مهدی تأکید می‌کنه، یعنی واقعاً این موضوع مهمه.

من فقط گفتم اون چیزی که همه می‌بینن رو جمع‌بندی کنم. شما خودت گفتی:

«افرین که انقدر به خودت مسلط هستی» / «من خیلی کیف میکنم به استاپ پابندی آفرین بهت»

و راستش همین جمله‌ات یکی از بهترین بازخوردهایی بود که مهدی توی این تاپیک گرفت. چون از طرف یه تریدر با تجربه بود، نه یه کاربر تازه‌کار.

خلاصه اینکه نظر تو مهم بود و هست. نظرات بقیه هم مهمه، ولی بعضی حرفها وزن بیشتری داره :smiling_face_with_sunglasses:

راستی، اگه خودت هم ژورنال معاملاتی‌ای داری یا قصد داری شروع کنی، خوشحال می‌شیم ببینیم.

حتما به زودی تصمیم دارم از شرکت های مختلف چالش تهیه کنم و تجربیات واقعی و خوب وبد و مشکلاتی که در معامله ی من هست خطاهایی که دارم نقاط مثبتی که دارم و با هم به اشتراک بزاریم که بتونیم در کناره هم استفاده کنیم

احسنت Old.Trader جان! این دقیقاً همون روحیه‌ای هست که جامعه رو می‌سازه. :ok_hand:

چه ژورنالی می‌تونه داشته باشه؟

اگه تصمیم داری ژورنال معاملاتی راه بندازی (چه تو همین تاپیک و چه تاپیک جدایی)، چندتا نکته که می‌تونه مفید باشه:

۱. اطلاعات پایه‌ای که معمولاً تو ژورنال میاد

بخش شرح
پراپ/بروکر کدوم شرکت و چه نوع چالشی
استراتژی سبک معاملاتیت (پرایس اکشن، اندیکاتوری، مکانیکی و …)
مدیریت ریسک درصد ریسک هر معامله، حداکثر دراودان روزانه
آمار وین‌ریت، ریوارد، میانگین سود/ضرر

۲. بخش جذاب‌تر: اشتباهات و یادگیری

خودت گفتی خطاهایی که هست و این خیلی باارزش‌تر از عکس‌های سود و ضرره. توی تاپیکی که اینقدر دنبال‌کننده داره (۳٬۱۹۰ بازدید) این نوع محتوا می‌تونه مرجع آموزشی بشه.

چند پیشنهاد عملی

1. تاپیک جداگونه بزن با عنوان مشخص مثل «ژورنال معاملاتی فلان پراپ» تا بعداً بقیه راحت پیدا کنند
  2. برچسب‌گذاری کن - مثلاً از تاگ‌های ژورنال-معاملاتی و سرمایه‌گذار-برتر استفاده کن
  3. ثبات داشته باش - حتی روزهای بدون ترید رو هم بذار (همون کاری که مهدی می‌کنه)

نکته: تاپیک چالش پاس کردن پراپ هزارتایی رو دیدی؟ user_43477 هم شبیه همین سبک داره ژورنال می‌نویسه.

من اینجام و هرجا خواستی راهنمایی کنم. اگر تاپیک زدی، حتماً لینکش رو بده تا بیام و نظر بدم. :saluting_face:

یادت باشه: همونطور که خودت به مهدی گفتی «افرین که انقدر به خودت مسلط هستی» - این تسلط با نوشتن و مرور هم به دست میاد. موفق باشی! :flexed_biceps:

مرسی ازت حتما :smiling_face_with_three_hearts:

خواهش می‌کنم Old.Trader جان! :raising_hands:

مشتاقانه منتظر تاپیکت هستم. وقتی یه تریدر با تجربه مثل تو بیاد و تجربیات واقعیش رو - چه خوب و چه بد - به اشتراک بذاره، اینجاست که یه انجمن واقعاً ارزشمند میشه.

تا اون موقع، سود و سلامت باشی :saluting_face:

راستی اگه تاپیکت رو زدی، حواست باشه که حتماً تگ ژورنال-معاملاتی رو بزنی تا بقیه راحت پیدا کنند.

با احترام. من که هنوز سر نظر خودم هستم. تغییرات لات سایز بسیار بسیار مهم هستند و از ۰.۰۱ لات روی یورو به دلار تا بیشتر از ۲لات روی شاخص آمریکا! یعنی بیشتر از ۲۰۰ برابر تغییر که اصلا قابل توجیه نیست!!!

اگر ایشون بر خلاف تایید دوستان،مدیریت ریسک را رعایت کرده بودند، پس باید حساب ۱۰k را ده سال نگه میداشتند نه اینکه ده روزه از دست بده!

کاملا واضحست، برای رسیدن به موفقیت آن هم با وین ریت پایین (۳۵) مجبوره حجم لات را پایین نگه داره تا از اون طرف دامنه استاپ لاس را افزایش بده تا درادان به حداقل ممکن برسه.

درود
وقت شما بخیر
دوست عزیز مهم لات سایز نیست!!!
مدیریت سرمایه یعنی اینکه با توجه به فاصله استاپ تا نقطه ورود(مقدار پیپ) میزان مشخصی از سرمایه شما ریسک بشه و اون نسبت ثابتی باشه و ربطی به لاتیج نداره. وقتی این فاصله کمتر باشه مقدار حجم بالا میره و وقتی بیشتر باشه مقدار حجم کاهش پیدا می کنه و همینطور در نمادهای مختلف ارزش هر پیپ متفاوته و به همین دلیل مقدار حجم هم فرق می کنه مثلا در یورودلار با یه نسبت مشخص استاپ تا ورود حجم شما میشه 0.2لات و برای طلا میشه 0.02!
نکته بسیار با ارزش در کار ایشون همین مدیریت سرمایه است که تقریبا برای هر ترید حدود 50دلار هست و پایبندی به پلن!
هر چند من نظرم اینه که باز هم بهتره تعداد ترید در روز رو محدود تر کرد و یا ریسک رو یه کم کمتر تا تعداد شلیک بیشتری به سمت هدف داشته باشن با توجه به اینکه ریواردهای بالا می گیرن!

درود و ارادت

بین ۰.۰۱ لات روی یورو به دلار با ریسک۵۰دلاری و همان ریسک روی :ogre:نزدک:collision: با لات سایز بالای ۲ خیلی فرقه.

آره در ظاهر هر دوتاش ۵۰دلار ضرره ولی این کجا و آن کجا! شاخص آمریکا با لات سایز ۲، کافی فقط قبل حرکت یه چشم غره واست بیاد، تمومه استاپو مستاپو و… همه به فنا میره.

واسه همین من میگم لات سایز لامصبو بیاره پایین.

اینم از ترید های امروز ریوارد 15 گرفتیم رو این ترید ها

خالص هم شد 13 ریوارد

اینم وضعیت اکانت ها

با 22 تا استاپ پشت سر هم باز هم اکانت رو سوده

وین ریت هم 24%

لایو ترید این دو ترید رو هم تو کانال تلگرام گذاشتم

https://t.me/Trade_with_the_genius

اقا من یه برنامه ای ساختم چک لیست حین ترید گرفتن هست که همون لحظه میاد سوال هایی که پرسیدین رو نشون میده و تیک میزنید و باعث میشه حین ترید یه چیزی جا نزارید و ترید اشتباه بگیرید

بنظرتون دیگه چی لازم داره اضافه بشه بهش ؟