چالش پاس کردن اکانت 10 کا سرمایه گذار برتر

از رایگان استفاده میکنم

باور میکنی اصلا به این موضوع توجه نکرده بودم . بعدها یکی از دوستان راهنمایی کردند و برای چالش دوم دیگه متصل نشدم به گوشی . گفتم شاید بخاطر تغییر آی پی یا آی پی مشترک حساب بن بشه .میدونید که پراپ ها منتظر همچین چیزایی هستن🙏

دقیقا منم از همین بابت بپرسیدم چون سرمایه گذار برتر روی ای پی حساس هست

اون تایم تو چالش اول بودم و وقتی پاس شد گیری ندادن و حساب چالش دوم رو دادن که منم دیگه وصل نشدم به گوشی .

امروز سرورش چرا انقد قطعی داره

be nazar sgb rafte to jam ghatii haa

chand rooze hamash migan ghato vasl mishe

in moshkel saz nist vasatoon?

nagan ip kharej hastid va in harfa

chon to topic dige migan ip hasase

الان دارم رعایت میکنم .:folded_hands:فکر کنم زمان چالش ها زیاد گیر ندن اما برسی به ریل و خصوصا سودده باشی اون موقع فکر کنم که بیشتر اذیت کنن

اینم وضعیت امروز و کل اکانت

دیروز اره اما امروز مشکل نداشت

ممنون بابت اشتراک گذاری.

میشه کمی از استراتژیتون بگید.

خوب اعصابی داری به استراتژی با وین ریت پایین پایبندی. من همین اعصاب شما رو داشتم سود ده شده بودم :grimacing:

ای گفتی . من این تعداد پشت سرهم استاپ بخورم وزن کم میکنم :joy:

عیب نداره از این بالا پایینا برای همه مون در جریان هست

دقیقا همین الان منم دوباره حساب و سر به سر کردم سخت نگیر

داداش مشکل شما اینه استراتژیت رو درست بک تست نگرفتی برای همینه منظم ضرر میکنی
برو تو تریدینگ ویو استراتژیت رو کدش رو بنویس برات روی دیتای قدیمی روی همه سیمبول ها بک تست میکنه . به هوش مصنوعی بگی میتونه احتمالا کدش رو بنویسه معمولا هیچ استراتژی ای رو همه تایم ها و رو همه سیمبول ها همزمان جواب نمیده من که تا حالا نتونستم چیزی بنویسم رو همه سیمبول ها یا حتی رو یدونه سیمبول و تایم فریم های مختلف همزمان جواب بده ( حد ضرر و سود تو تایم های بزرگتر بالاتره) . بعد تست متوجه میشی رو چه تایم فریمی ترید کنی و رو چه سیمبولی چقدر حد ضرر بزاری و چقدر سود . حیفه این همه پول اکانت دادی از دستش بدی

این ضرر ها جبران میشه داداش

فدای سرت

انشاالله در اینده تو کانال تلگرام ویدیوشو میزارم

این خوبه؟

نه نگاه مثلا من از خروجی بک تست استراتژی خودم عکس برات میزارم ببینی منظورم چیه این مثلا طلا روی تایم فریم 15 دقیقه هست تو بازه سه ماه اخیر میگه که اگه با این روش ترید میکردی 160 تا ترید انجام میشده و پونزده درصد سود میگرفتی ماکزیمم ضرر و Draw down هم بهت میده که مثلا واسه این فقط دویست دلاره رو ده هزار دلار

نققاط ورود و خروج هم میتونی رو نمودار ببینی که بررسی کنی اگه کار نکرده دلیلش چی بوده

حالا من همین استراتژی با همین پارامتر ها رو برمیدارم روی بیت کوین اجرا میکنم سودش میشه 4 درصد و کلا رفتارش از زمین تا اسمون متفاوت میشه

یا این یکی دیگه از استراتژی هامه روی تایم فریم یک ساعته طلا اجراش میکنم رو بکتست تو یک سال حدود 100 درصد سود دهی داشته

حالا این روش فرقش با بکتست سنتی شما این هست که میتونی همه چی رو بهینه کنی و خیلی سریع نتیجش رو ببینی . همین استراتژی هایی مثلا من نوشتم جالبه اگه شما حد ضرر رو از 1درصد بیاری روی نیم درصد یا اگه بجای طلا روی مثلا نقره اجرا بشن یا ریسک به ریوارد تغییر کنه کامل ضررده میشن . میتونی راحت تست کنی رو کدوم سیمبول ها استراتژیت رو کلا اجرا نکنی چه تایم هایی از روز اجرا نکنی , رییسک به ریوارد چند بزاری و هزار مدل سوال دیگه که ممکنه واست پیش بیاد