خوابایی که راجب ترید دیدید و تعریف کنید حالمون عوض شه

قبل اذان صبح دیدین یا بعدش؟ ببینیم تعبیر میشه یا نه :joy:

3 لایک کرده

مطمئنم تعبیر نمیشه کلا ی بار کال کردم اونم ۲سال پیش بود نمیددنسم استراتژی چیه الانم ک کلا روزی یدونه ترید میزنم :joy::joy::joy::heart::heart:

1 لایک کرده

این که شبیه فیلم inception میمونه. وقتی آدم های تو خواب متوجه میشدن طرف می‌دونه که داره خواب میبینه بهش بد نگاه میکردن

1 لایک کرده

تعبیر بشه که به نفعته آخه … خواب از دست دادن پول تعبیرش مثبته برعکس میشه شادی و پول زیاد به دست میاری

به خاطر اون گفتم ببین زمانش کی بوده

2 لایک کرده

تعبیر شده پس:rofl::joy::joy:

ی پراپ داشتم مرحله اولش پاس شد قبلش خوابرو دیده بودم ان شاالله مرحله دومم پاس میشه دعا کن:joy::joy::heart::heart:

2 لایک کرده

اوکیه ‌‌…

ایندفعه تو خواب تمرکز کن حسابت که کال شد، بالافاصله همون لحظه ۲ برابر شارژش کن دوباره کال شو ایشالله حاجت روا میشی

4 لایک کرده

ممنونم از پیشنهادت ولی وقتی خواب کال مارجین شدن میبینی فقط میگی خداروشکر ک خواب بود و میری تو فکر میکی غلط بکنم غیر اصولی ترید بزنم :joy::joy::joy:

ولی چشم بتونم حتما بازم کال میکنم تو خواب بلکه حاجت روا شیم.

تجربه ندارم نمی‌دونم …

ولی شما استعدادش رو داری تمرین کن میتونی حتما

من بهت ایمان دارم :folded_hands::joy:

1 لایک کرده

ممنونم ک ایمان دارید :joy::joy::man_facepalming:t2::man_facepalming:t2::folded_hands::folded_hands:

منم همینطور البته بیشتر تورنمنتای تی دی ام میرفتم کلن Z1 سپهر

2 لایک کرده

عکس پروفایلت عالیه مثل ترامپ یه تهدید تو نگاهت هست

2 لایک کرده

منم ک خوابم متوجه میشم ک د

خواب هستم و دارم خواب میبینم تا حدودی رو ولی اون خواب های عذاب آور حتی خواب باشی. بدونی داری خواب میبینی بازم رو مخم اند،مثلا من بعد 13 سال سربازی، خواب میبینم ک دوباره بردنم سربازی و حالا من هرچی میگم بابا این کارت پایان خدمت من، من یبار سربازی اومدم ،میگن نه و تهش منم میگم جهنم باشه یبار دگ خدمت میکنم:expressionless_face: :grinning_face_with_smiling_eyes: هربار هم همینه و باز میدونم خوابم ولی زورم میاره ک چرا حرفمو باور نمیکنن و حقمو میخورن از این زورم میاره تو خواب نه اینکه دوباره خدمت کنم خخ

3 لایک کرده

چی بگم جانم ب قربانت :joy::joy::folded_hands::folded_hands:

3 لایک کرده

فیلمشو ندیدم
اما همینجوری میشم
خیلی حال میده البته وقتی مریض میشم خیلی ترسناک میشه همش هزیون میبینم و ترس واقعی اونجاس :joy:

2 لایک کرده

قدیم یچی دیگه بود
همه رفیقام رفتن دیگه حال نمیداد منم وقتی رفیق صمیمی رفت از بازی منم رفتم
یادش بخیر

4 لایک کرده

فیلمش جالبه توصیه میکنم وقت داشتین ببینینش

حالا من بعضی اوقات خوابام سریالی میشه …

یعنی امشب که خواب ببینم فردا که میخوابم ادامه خواب دیروز رو میبینم …

مثلاً می‌شینم تصمیم میگیرم حتی که ادامه اش چی باشه یا چیکار کنم در مورد فلان مسئله بعد تو خوابم همون اتفاق میوفته :joy:

5 لایک کرده

حتما میبینمش

چه باحال
من یادم نمیاد چیزی سریالی دیده باشم
ولی مثلا یه خواب و چندبار دیدم و هربار با خودم میگم این خواب و دیدم و میفهممم و باز میرم کارای دیگه میکنم تو خواب

2 لایک کرده

تو خواب هر گهی خوردم جز اون پرواز کردنه …

1 لایک کرده

وای خیلی حال میده ببین خیلیااااا
الان چند وقته کلیستنیکس رو شروع کردم شبا خستم خواب نمیبینم

ولی روش داره میخوای بهت بگم ؟؟

2 لایک کرده

کلیستنیکس چیه؟
اره استاد بزرگوار سیستم شما برای این پدیده چیه؟

1 لایک کرده