قبل اذان صبح دیدین یا بعدش؟ ببینیم تعبیر میشه یا نه ![]()
مطمئنم تعبیر نمیشه کلا ی بار کال کردم اونم ۲سال پیش بود نمیددنسم استراتژی چیه الانم ک کلا روزی یدونه ترید میزنم ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
این که شبیه فیلم inception میمونه. وقتی آدم های تو خواب متوجه میشدن طرف میدونه که داره خواب میبینه بهش بد نگاه میکردن
تعبیر بشه که به نفعته آخه … خواب از دست دادن پول تعبیرش مثبته برعکس میشه شادی و پول زیاد به دست میاری
به خاطر اون گفتم ببین زمانش کی بوده
تعبیر شده پس:rofl:![]()
![]()
ی پراپ داشتم مرحله اولش پاس شد قبلش خوابرو دیده بودم ان شاالله مرحله دومم پاس میشه دعا کن:joy:![]()
![]()
![]()
اوکیه …
ایندفعه تو خواب تمرکز کن حسابت که کال شد، بالافاصله همون لحظه ۲ برابر شارژش کن دوباره کال شو ایشالله حاجت روا میشی
ممنونم از پیشنهادت ولی وقتی خواب کال مارجین شدن میبینی فقط میگی خداروشکر ک خواب بود و میری تو فکر میکی غلط بکنم غیر اصولی ترید بزنم ![]()
![]()
![]()
ولی چشم بتونم حتما بازم کال میکنم تو خواب بلکه حاجت روا شیم.
تجربه ندارم نمیدونم …
ولی شما استعدادش رو داری تمرین کن میتونی حتما
من بهت ایمان دارم ![]()
![]()
ممنونم ک ایمان دارید ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
منم همینطور البته بیشتر تورنمنتای تی دی ام میرفتم کلن Z1 سپهر
عکس پروفایلت عالیه مثل ترامپ یه تهدید تو نگاهت هست
منم ک خوابم متوجه میشم ک د
خواب هستم و دارم خواب میبینم تا حدودی رو ولی اون خواب های عذاب آور حتی خواب باشی. بدونی داری خواب میبینی بازم رو مخم اند،مثلا من بعد 13 سال سربازی، خواب میبینم ک دوباره بردنم سربازی و حالا من هرچی میگم بابا این کارت پایان خدمت من، من یبار سربازی اومدم ،میگن نه و تهش منم میگم جهنم باشه یبار دگ خدمت میکنم:expressionless_face:
هربار هم همینه و باز میدونم خوابم ولی زورم میاره ک چرا حرفمو باور نمیکنن و حقمو میخورن از این زورم میاره تو خواب نه اینکه دوباره خدمت کنم خخ
چی بگم جانم ب قربانت ![]()
![]()
![]()
![]()
فیلمشو ندیدم
اما همینجوری میشم
خیلی حال میده البته وقتی مریض میشم خیلی ترسناک میشه همش هزیون میبینم و ترس واقعی اونجاس ![]()
قدیم یچی دیگه بود
همه رفیقام رفتن دیگه حال نمیداد منم وقتی رفیق صمیمی رفت از بازی منم رفتم
یادش بخیر
فیلمش جالبه توصیه میکنم وقت داشتین ببینینش
حالا من بعضی اوقات خوابام سریالی میشه …
یعنی امشب که خواب ببینم فردا که میخوابم ادامه خواب دیروز رو میبینم …
مثلاً میشینم تصمیم میگیرم حتی که ادامه اش چی باشه یا چیکار کنم در مورد فلان مسئله بعد تو خوابم همون اتفاق میوفته ![]()
حتما میبینمش
چه باحال
من یادم نمیاد چیزی سریالی دیده باشم
ولی مثلا یه خواب و چندبار دیدم و هربار با خودم میگم این خواب و دیدم و میفهممم و باز میرم کارای دیگه میکنم تو خواب
تو خواب هر گهی خوردم جز اون پرواز کردنه …
وای خیلی حال میده ببین خیلیااااا
الان چند وقته کلیستنیکس رو شروع کردم شبا خستم خواب نمیبینم
ولی روش داره میخوای بهت بگم ؟؟
کلیستنیکس چیه؟
اره استاد بزرگوار سیستم شما برای این پدیده چیه؟