داداش خوابو برعکس دیدی فک کنم
باید تیپی میخوردی
رهام دادا
شانس منه دیگه منفی مثبت اشتباه شد ![]()
![]()
![]()
پابجی پلی میدین؟
اتفاقا من بارها همین مدلی خواب دیدم که درودان رو زدم و حساب از دست دادم، کلی ناراحت و داغون میشدم،،، بعدش که بیدار میشدم خوشحال میشدم،،، چند روز که میگذشت دوباره این اتفاق میفتاد ولی فرقش این بود که دیگه اینبار خواب نبودم،،،، ۵-۶ بار این اتفاق افتاده برام
میدادمم
پلیر سیزنقدیمم بودم
عضو کلن 313 و wtf بودم
جهانی بود کلنمون
تاپ بودیم
ولی همیشه دوست دارم یه تکنیکی، ستاپی یه چیز خفتی توی خواب بهم الهام بشه، مث بعضی افراد خاص توی تاریخ،،،، ولی تا به حال نشده ،،، یکی از کابوس هام امتحان و درس نخوندن،،، همیشه هم با نخوندم، یا دیر میرسه جلسه امتحان، یا ازم تقلب میگیرن، یا کارت جلسه رو نبردم،،،، پانزده ساله که از شر درس و امتحان راحت شدم ولی هر از گاهی باز توی خوابام میاد
میشه اسم ویدیوهایی ک راجب خواب دیدی رو بگی
الان که بهش فکر میکنم تا حالا خواب در مورد ترید ندیدم ![]()
خواب دیده بودم پراپ ریلم ۳ درصد تو ضرره
بیدار شدم یادم اومد که فیل شده و خداروشکر کردم
دقیق یادم نیست از چت جی بی تی پرسیدم چندتا سوال بعد اون چندتا معرفی کرد
حالا دسترسی ندارم بهش وگرنه میفرستادم
اتفاقا منم عنوان تاپیک لو دیدم
اولین چیزی که به ذهنم رسید همین بود
که تو تمام این سال ها
خواب ترید ندیدم
خدا ازت نگذره:joy:![]()
تمشک بلوری باید بگیری:joy:![]()
خیلی عجیبه
عملا باید ببینیم
بانو ناهید میفرماید :
شب که شد خواب دیدم چشم و دلم خواب نرفت
مژه بر هم نزدم دل از تب و تاب نرفت
مثل هر شب دل من دیدن مهتاب نرفت
یاد تو از نظرم تا دم آفتاب
خواب دیدم خواب دیدم قلبم و بی تاب دیدم
دل تاریکم و در شب های مهتاب دیدم
اولین روزی که وصل شدم به یه بروکر و این نوسان و کندل هارو دیدم که تکون میخوره آنقدر ذوق داشتم که شب خواب دیدم میخوام وارد یه معامله بشم معامله buy بعد یک کندل ریزشی بزرگ ولی کندل صعودی بالا نمیومد که وارد معامله بشم هی میلیمتری میومد بالا و و میخواستم لبالب با کندل قبل وارد معامله بشم آنقدر حساس شدم رو لبالب شدن که نقطه ورود فعال کنه یهو قلبم بدجوری تیر کشید که از خواب پریدم انگار قلبم پاره شده بود نفسم بالا نمیومد و نمیتونستم از درد حتی تکون بخورم که تکیه دادم به دیوار تا بعد دو ساعت تونستم یکم راحت نفس بکشم و بتونم یکم خودم تکون بدم یکی میگفت سکته خفیف بوده ولی نمیدونم چی بگم
من یه شب خواب دیدم دارم برا بانک ترید میکنم بعد که از خواب بیدار شدم نمیدونم چرا رو میز خوابیده بودم و یه پودر سفید رو میز بود ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ن داداش من مثه تو نیسم من دردشو تو خواب حس مبکنم نمیزارم واقعیت اتفاق بیفته:joy:![]()
ان شاالله قسمتت ش برادر:joy:![]()
![]()
یا جد سادات داش خدا بخیر گذروند نمیدونم دلیلش چیه یسریا اینجوری میشن
منم نمبدونم چرا ولی تو فهمیدی بگو بدونیم:joy:![]()
![]()
![]()