موافقید یک شنبه ها عصر جلسه انلاین گروهی روانشناسی رایگان بذاریم با حضور روانشناس خبره؟

در نظر دارم اگه دوستان موافق باشند و برای عوض کردن حال و هوای تنها بودن این صنف

یک شنبه ها جلسه گروهی انلاین برگزار کنم با حضور روانشناس و کارشناس مدیریت ریسک کاملا رایگان و بدون رفرال

جلسات به صورت گروه درمانی برای مدیریت اضطراب و تحلیل رفتار و روانشناسی هفته گذشته و بیان تحقیقات روز دنیا در زمینه مدیریت ریسک خواهد بود و کلاس نیست و همه میتونن صحبت داشته باشند

اصلا به اموزش استراتژی نخواهیم پرداخت

اگر موافق هستید اعلام امادگی کنید

11 لایک کرده

اگرواقعا انجام بشه چرا نیایم.

1 لایک کرده

روانشناسش رو معرفی میکنید؟ممنون

هرکسی که کارشناسی ارشد به بالا داشته باشه

و به سی بی تی اشنا باشه میتونه گزینه باشه

باید هر دفعه ببینم کی میتونه همکاری کنه

قرار نیست شخصیت عجیبی بریم از تلویزیون بیاریم

که البته تجربه نشون داده معروفا همشون زردن

1 لایک کرده

هیچ معروفیتی الکی هم نیست دگ.خیلی ها معروف میشن بخاطر شانس قیافه یا حنبه های دگ بهتری ک دارن ن فقط کیفیت اون تخصص شون

1 لایک کرده

عالی میشه منم موافقم و هستم

1 لایک کرده

چهار نفر بشیم شروع میکنیم شاید بدعتی بشه برای همیشه

2 لایک کرده

ایده بسیار خوبی هست بخصوص توی مارکت ما با این وضعیت فعلی خیلی کمک میکنه به هممون نتیجش رو اطلاع رسانی کنید لطفا

1 لایک کرده

من هستم زمان ازاد هم دارم

2 لایک کرده

فضایی خاصی که بشه انلاین برگزار کرد پیشنهادی دارید

مثلا الوکام و…؟

1 لایک کرده

خوبه ،از واجباته واسه تریدر ها

1 لایک کرده

ظاهرا همه موارد برای برگزار کننده هزینه دارد و باید اشتراک تهیه شود ، اسکای روم و ….

1 لایک کرده

سایت قرار رایگانه

2 لایک کرده

اوکی بررسی میکنم تا یک شنبه هماهنگ میشیم

باید یه چیزی باشه مثل اتاق گفتگو های ایمو یا سروش و همه نوبتی صحبت کنند در مورد موضوع و زمان‌ هم ساعت 8 یا 9 شب باشه تو این چت افراد بهتر روانشناس هستند تا کسی که رشته اش روانشناسی یا یه مدرک داره ما خودمون بهتر این شغل و همدیگه را درک میکنیم من پیشنهاد میدم تو سروش یه کانال بزن بعد ساعتش رو اعلام کن و اتاق گفتگو بزار

1 لایک کرده

اقا ما هم هستیم

2 لایک کرده

اپ بله یه تماس تصویری گروهی و اشتراک گذایر صفحه مثل گوگل میت رو اضافه کرده.آپدیت کنید ولی صداش رو در نیارید زیاد تا خودمون فقط استفاده کنیم .چون فعلا خوب بوده

اپ بله.یه گروه یا کانال زده میشه یه تماس تصویری با اکانت خودش برقرار میکنه لینکش رو داهل اون میزاره و بقیه می پیوندند

اپ بله یه اپدیت داده و مث گوگل میت میشه تماس تصویری گروهی داشت ولی مث میت چت نداره فقط همین

1 لایک کرده

سلام دوستان با توجه به موافقت همگی
اولین جلسه رو فردا ساعت 7 الی8:30 عصر
در سروش به صورت انلاین برگزار میکنیم
15 دقیق قبل شروع لینک در همین جا به اشتراک گذاشته میشه
به امید دیدار همگی

4 لایک کرده