موافقید یک شنبه ها عصر جلسه انلاین گروهی روانشناسی رایگان بذاریم با حضور روانشناس خبره؟

برای دریافت لینک جلسه

اگه امروز شرکت میکنید به دایرکت من پیام بدید

دقیقا مطمعن بشیم حداقل چهار نفر هستیم

ساعت۷ الی ۸:۳۰

ایدی سروشت چیه که پیام بدیم

لینک کانال داری ؟؟؟

لینک رو دایرکت همینجا براتون میفرستم

1 لایک کرده

دوست عزیز اگر لینک رو هم واسه من بفرستی عالیه

دوست عزیز، خوبه که به فکر دوستان دیگه و فشار این روزا هستید که روز به روز هم شدیدتر می‌شه. اما اولین و یکی از مهمترین شرطهای هر نوع رواندرمانی محرمانه بودن بی‌قید و شرط اطلاعات افراده. اگر اینجا باشه عمومی‌ه و اگه نباشه هر کسی می‌تونه به سادگی با یه حساب کاربری اینجا به گروه‌ شما وارد بشه و خصوصی‌ترین حرف‌های آدمهای دیگه رو بشنوه. این مسئله خیلی حساس و خطرسازی‌ه. اصلا پیشنهاد نمی‌کنم.

روانکاوی شخصیتی نیست دوست عزیز

روانشناسی هست

هرچند که متد گروهی سالیان سال مورد تایید هست

فرض رو بر این می‌ذارم که شما مجوز نظام روانشناسی یا روانپزشکی دارید برای کار بالینی - که صد در صد لازمه. ولی گروه درمانی یا هر عنوان دیگری، اگر اینجا باشه گروه باید مسائل خصوصی‌شون رو توی محیط عمومی بگن که برای همه در دسترس‌ه اون هم به صورت کتبی. اگه هم جای مجازی دیگه باشه هر کسی با یه حساب کاربری می‌تونه وارد اونجا بشه و باز هم به خصوصی‌ترین مسئله‌های مالی افراد اونجا گوش کنه. این نقض یکی از بنیادی‌ترین و مهم‌ترین اصل‌های روانشناسی‌ه- محرمانه بودن بی‌قید و شرط و تام و تمام همهٔ گفته‌ها بین فرد و درمانگر.

بعید می‌دونم حتی از نظر نظام روانشناسی یا نظام پزشکی- اگر شما یا برگزار کننده دیگر روانپزشک باشید- قابل تایید باشه. مخصوصا در شرایط و حال و هوای امروز کشور این کار می‌تونه برای افراد- چه گوینده و چه شنونده- بسیار مسئله ساز باشه.

نظر شما محترم ولی شخصا به تاکید به دوستان دیگه پیشنهاد می‌کنم حریم شخصی‌شون رو خیلی جدی بگیرند.

دوست عزیز چی میگی ؟:sweat_smile:

دارم عرض میکنم روانشناسی معامله گری هست

شما هی میگی روان درمانی

بنده خودم ارشد روان دارم

مگه درباره قتل ها زنجیره ایی قرار بود صحبت بشه

مالی رفتاری چه ربطی به حریم خصوصی داره😂

اما قرار بود روانشناس حاضر بشه اگر استقبال میشد

باور کنید بقیه هم حداقل قد شما سواد دارند

من هرچی بگم شما میدی به هوش مصنوعی برای من جواب در میاری

پس خودمونو خسته نکنیم بگم حق با شماست

1 لایک کرده

اگرامکان باشه در اپ بله بهتره چون تعداد بیشتری توی این اپ فعال هستن .من هم یه گروه از همین بچه های این کامنیوتی میشناسم که اونجا هم میشه برای کسی که علاقه مند بود معرفی و دعوت کرد

دارم عرض میکنم روانشناسی معامله گری هست

مالی رفتاری چه ربطی به حریم خصوصی داره😂

ادعای پست ایجاد‌کنندهٔ این تاپیک

جلسات به صورت گروه درمانی برای مدیریت اضطراب و تحلیل رفتار و روانشناسی هفته گذشته و بیان تحقیقات روز دنیا در زمینه مدیریت ریسک خواهد بود و کلاس نیست و همه میتونن صحبت داشته باشن

شما من رو نمی‌شناسید. شاید من اگر نه بهتر از شما، در حد شما با روانشناسی معامله‌ آشنا باشم. در ضمن مدیریت ریسک اصولا بحثی مستقل از روانشناسی معامله است. مطرح کردن اون اینجا آشنایی شما با روانشناسی معامله و اساسا ترید رو دچار تردید می‌کنه. «گروه درمانی» مفهوم شناخته‌شدهٔ روانشناسی‌ه که اسم‌ش روشه :‌«درمان». روانشناسی معامله در بارهٔ «درمان» صحبت نمی‌کنه.

معامله رو نمی‌شه روانشناسی کرد. معامله‌گر رو می‌شه روانشناسی کرد. اضطراب‌ها و ناراحتی‌های فکری این روزهای معامله‌گرهای ایران، اولین و مهمترینش قطع اینترنت، موضوعات شخصی‌ و اجتماعی‌ه که با مباحث کلاسیک روانشناسی معامله کاملا متفاوته به این دلیل ساده که چنین مشکلاتی در کشورهای شکل دهندهٔ روانشناسی معامله مطرح نیست. شما چقدر با روانشناسی معامله، و اصولا خود ترید آشنا هستید؟

من هرچی بگم شما میدی به هوش مصنوعی برای من جواب در میاری

دوست عزیز، شما از کجا می‌دونی من چی فکر می‌کنم یا چه کار می‌کنم؟ اگر شما کارشناس ارشد روانشناسی باشی می دونی که ادعای خوندن فکر دیگران (mind reading) یه خطای شناختی (cognitive distortion)‌ه - زیربنای همون درمان شناختی رفتاری cbt که شما ادعا می‌کنید بر اساسش می خواید کار کنید. جملهٔ شما، و بیشتر پاسخ شما، تخریب شخصیت‌ه (character attack) - حمله به شخص به جای بحث در بارهٔ موضوع- که یه رفتار ناسالم روانی‌ه .همهٔ اینها در تعارض‌ه با ادعای خیرخواهانهٔ کمک رایگان به دیگران از راه روانشناسی‌. تعارض ادعا و عمل مطرح کننده ایده تردید جدی ایجاد می‌کنه در نیت و صلاحیت حرفه‌ای برای برگزاری چنین جلسه‌هایی.

با احترام به تاپیک، این می‌تونه به سادگی یه رفتار promotion باشه به نیت استفادهٔ مادی. جذب افراد با نیت‌های ظاهرا رایگان و خیرخواهانه و بعدتر فروختن سرویسی به اونها برای ادامه یا افزایش خدمات. یا جمع‌آوری اطلاعات مثلا برای شناسایی افراد و اطلاعات معامله‌گری و مالی‌شون برای بعدا هدف قرار دادن اونها یا حتی فروختن اطلاعات شخصی و رفتاری افراد به نهادهای تجاری (مانند بروکرها یا پراپ‌ها) - کاری متداول در شبکه‌های اجتماعی استفاده‌های شخصی و خیلی بدتر دیگر هم ممکن‌ه.

==========================

پی‌نوشت: من نه ایجاد کنندهٔ این تاپیک رو می‌شناسم نه هیچ نوع نفعی، مادی یا غیر مادی، در برگزار شدن یا نشدن این جلسه‌ها دارم. اما پیش از این امثال این نوع ادعاهای «روانشناسی» و «خیرخواهانه و رایگان» رو در جاهای دیگه مثل تلگرام دیدم که زیر نظر سازمان صلاحیت‌دار مانند نظام روانشناسی نبودند و اتفاق‌های خیلی بدی توشون افتاده. حداقلش این‌ه که به یه حساب کاربری- که اصلا نمی دونید در دنیای واقعی کی هست - اعتماد می‌کنید که می‌تونه هر لحظه بسته و ناپدید بشه بدون هیچ تعهدی به شما یا اطلاعات شخصی و مالی‌تون. همون‌طور که نشون دادم تناقض‌های حرف‌ها، ادعاها، و عمل مطرح کنندهٔ ایده - دست کم برای من- در صلاحیت حرفه‌ای و شخصی و سالم بودن نیت و رفتار ایشون در این مورد خاص تردید جدی ایجاد می‌کنه.

این صرفا اظهار نظرشخصی و اگاهی دهی‌ه. بدیهی‌ه که هر شخصی اینجا حق و اختیار داره در مورد استفاده کردن یا نکردن از این ایده هر جور بخواد تصمیم بگیره.

دوست عزیز خسته شو

ببین من خسته شدم نشستم

خسته شو😂

میدونم الان میری یه کتاب دانلود میکنی میذاری اینجا واقعا این ممارست منو یاد همون عکس‌پروفایلت می‌اندازه انیمیشن میگ میگ

اگه اروم‌میشی این برای هفته پیش بوده و برگزار نشد…برو یه تاپیک دیگه محتوا کپی پیس کن عزیز دل

مثل این که اصرار دارید به تکرار الگوهای ناسالم رفتاری‌ و حمله‌های شخصی . شما واقعا روان‌شناسید؟ پروانه نظام روانشناسی دارید؟ با نگاهی که به فعالیت‌تون تو این کامیونیتی کردم اگر هم روان شناس یودید و پروانه نظام روانشناسی هم داشتید احتمال زیاد تا الان لغو شده بود.

ببین من خسته شدم نشستم

خسته شو😂

دوست عزیز، انگار علاوه بر تکرار و تشدید رفتارهای ناسالم، مشکل دونستن حد و اندازه‌تون رو هم دارید. شما در این کامیونیتی نمی‌تونید به هیچ کس بگید چه بکنه و چه نکنه. حد و اندازه‌تون رو بدونید.

پی‌نوشت: همونطور که گفتم من ایجاد کنندهٔ این تاپیک رو نمی‌شناسم و اظهاراتم در مورد این تاپیک و پیشنهادش به هیچ وجه شخصی نیست. اگرچه به نظر می‌رسه رفتارهای ناسالم و حمله‌های شخصی ایجاد کنندهٔ تاپیک از اولین پاسخ‌شون سعی در القاء خلاف این موضوع و ایجاد درگیری داره. ظاهرا برای پرت کردن حواس دیگران از مشکل‌های جدی مطرح شده در مورد پیشنهاد تاپیک.