تکنیکال یا روانشناسی؟کدوم مهمتره؟

بازم خامه،تکنیکال اقیانوسیه که نمیشه توو یه دوره گنجوند

من یه مثال همین الان به ذهنم رسید جالب بود.

یه صندوق سرمایه گذاری به نام مدالیون توسط جیم سایمونز سالها قبل تاسیس شده بود و خود این شخص ریاضیدان بوده‌.میاد یه تیم ۲۰۰ نفره از ریاضیدان ها و اقتصاد دانا و … دور هم جمع میکنه و به واسطه ی اون صندوق مدالیون برترین عملکرد تاریخ رو ثبت میکنه.

جالب اینجاست هیچ وقت دراودان بیشتر از نیم درصد از پیک سرمایه نداشته این صندوق و هزاران معامله ی کوچیک در طی روز باز میکرده و ربات گونه عمل میکردن.

فکر کنم وقتی علم به حد اعلا برسه دیگه یه صندوقی مثل مدالیون درگیر روانشناسی و … نمیشه.

جالب اینجاست راز و تکنیکای این صندوق هم هیچ وقت به صورت عمومی منتشر نشد و مثل یه معما تو تاریخ معامله گری هست

1 لایک کرده

بخاطر همین میگم دانشم هنوز متوسطه

ترید اونا دستی نبود و الگوریتمی بود، در ضمن از تکنیکال بصری استفاده نمیشد، همه چیز کد نویسی شده بود البته بر اساس علوم آکادمیک مثل ریاضیات و اقتصاد کلان و علم داده و آمار توصیفی و…

این ها هر کدوم یه رشته دانشگاهی‌ه

در ضمن سود صندوق به درصد یه چیزی در حدود ۴۰ هزار درصد بود

تریدر های موفق دنیا همه با تحصیلات عالیه و نابغه بودند

انقدر دنبال بیسوادهای ایرانی نباشید مهندس صمدی مهندس آهنگری مهندس فلانی، که یه مشت خط و خطوط بهتون یاد بدن

برای موفقیت از تمام علوم حاکم بر بازار حداقلیات لازم را باید داشته باشی

مثلا هوش مصنوعی برای تریدر شدن یه سری موارد رو با میزان اهمیت و زمانی که باید صرف آموزش و تمرین کنی رو به درصد توصیه میکنه که البته اگه ترید دستی میکنی به جای پایتون یه سبک تکنیکال یاد بگیر

بله درست میفرمایید.شما آموزش نمیدین خودتون؟

کی،من؟ نه عزیز، انقد عساتید تو ایران داریم که دیگه نیازی به توصیه امثال من نیس

ولی میتونم یه مسیر آموزشی کتابی اونی که خودم دارم میرم رو بهت بدم، مثلا ۱۰ هزار صفحه کتاب در مورد مدیریت ریسک بر پایه ریاضیات و احتمالات و روانشناسی شناختی و آموزش اقتصاد کلان و خرد و احساسات بازار مثل cot و مباحث حجم و …

من خودمم چند ماهه با ترید آشنا شدم و دارم میخونم و یاد میگیرم برای تست هم با یه اکانت رایگان فول فاند رابین سود کار میکنم

عالیه،امیدوارم هر وقت به سود مستمر رسیدین بنده رو به شاگردی قبول کنید😃

بله،علم وقتی به حد اعلا برسه دیگه روان آدم چه بخواد چه نخواد آرومه.

مثل این میمونه یه F22 Raptor انداختن زیر دستت😁و تو میدونی اونقدر برتری تکنولوژی و علمی داری که عملا درگیری با دشمن برات مسئله و یا فشار روانی زیادی نداره

3 لایک کرده

دقیقا همینه.

توو این مسیر هرچقدر رو علم تکنیکال مسلط تر بشی،بقیه اجزا روون تر کار میکنن

2 لایک کرده