اندیکاتور درخواستی رایگان

اندیکاتور DTOSC برای متاتریدر ۵

Last Update : ۵/۲5/۲۰۲6 V۱.0۰

SIAB-DTOSC.ex5 (21.9 کیلوبایت)

:link: telegram channel
:link: کانال بله
————————————————————–

این اندیکاتور یکی از محبوب‌ترین ابزارهای رابرت ماینر (Robert Miner) است که ترکیبی هوشمندانه از RSI + Stochastic محسوب می‌شود.نحوه کار:

ابتدا RSI محاسبه می‌شود.سپس Stochastic روی مقادیر RSI اعمال می‌شود (Stochastic of RSI).خط سیگنال نیز میانگین متحرک خط اصلی است.
ویژگی‌ها:
خط اصلی رنگی (سبز/قرمز) که بر اساس موقعیت نسبت به خط سیگنال تغییر رنگ می‌دهد.حساسیت بالا به تغییرات روند و نقاط بازگشت.مناسب برای تشخیص واگرایی، نواحی اشباع خرید و فروش و کراس اورها.

2 لایک کرده

اندیکاتور درخواستی قرار داده شد

1 لایک کرده

خیلی ممنون لطف کردی بزرگوار

نظرتون در مورد تاپیک چیه ادامه بدیم یا نه

• موافق
  • مخالف
0 رای دهندگان
2 لایک کرده

سلام دوست عزیز. ممنونم بابت وقتی که میزارید و ابزارهایی که در اختیارمون قرار میدید.

یک سوال دارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. اکسپرت مدیریت سرمایه ای داریم که tp های مختلف رو نشون بده هنگام تارگت گذاری؟

1 لایک کرده

در بله قرار گرفت با نام SIAB-HOLD TIMER

2 لایک کرده

در متاتریدر فقط یه تی پی میشه گذاشت و بقیشون بصورت مجازی هستند و اگر اکسپرت بسته شه عمل نمیکنند ولی در سی تریدر تا tp4 با حجم مختلف که بسته بشن میشه گذاشت

1 لایک کرده

ممنونم بابت پاسختون :folded_hands:

1 لایک کرده

سلام یه سوالی داشتم.
من یه اکسپرت دستیار دارم(یعنی معاملات و تحلیل رو خودم میکنم ولی ورود رو اکسپرت انجام میده با یک روش خاصتی)ایا میشه من 100معامله گذشته رو ثبت کنم با تحلیل دستی(یجورایی خودم دیتاست طراحی کنم) که بگم در این زمان با این قیمت ورود و خروج معامله زدم؛ و حالا نسبت به معامله های من ببینم دستیار چه برایندی داره،و این برایند رو از استراتژی تستر متاتریدر نتیجه اش رو بگیرم

مرسی
بنظرم این کار شما بیشتر توجیح هست تا تست بهتره برای اینکار در یه محدوده تاریخ مشخص بررسی کنید استراتژی تونو بصورت دستی و تماما اجراشون کنید نه اینکه گلچین کنید تریدها رو بعد بیایید اونو با تستر هم در همون بازه بسنجید بعد یه ضریب شکستی بین معاملات دستی و وتستر ایجاد میشه در یه بازه دیگه هم تکرار کنید همین روند بعد میانگین گیری کنید یه ضریب اطمینان 0.9 هم بزارید برای شرایط غیر عادی بعد ببینید مثبت میشه یا منفی نتیجه کل

ممنون بابت جوابتون.

اولا نمیخوام گلچین کنم،میخوام از تاریخaتاbمعاملاتی که دستی میزنم رو ثبت کنم(مثلا به صورت دیتاست)بعد ببینم دقیقا چه ریسکی در هر معامله درسته نسبت به فرمول های ریاضی.

فقط میخوام بدونم اصلا این که دیتاست طراحی کنم شدنی است؟

1 لایک کرده

سلام و وقت بخیر . چطوری میشه اندیکاتور و اکسپرت از فروشکاه خود متا۵ که فری زده دانلود کنم . هر کاری میکنم دانلود نمیشه

1 لایک کرده

باید اول تو کامیونتی خود ام کیو ال بالای متاتریدر سمت راست یه شکل هست بزنی و لاگین کنی اگر حساب نداشته باشی ثبت نام کنی

بله شدنی هست انجامش بدید

1 لایک کرده

سلام وقت بخیر - میخواستم ببینم واسه تریدینگ ویو شدنی هستش که کد پاین نوشته بشه برای اضافه شدن تایم ثانیه ای ؟؟

من واقعا به تایم ثانیه ای نیاز دارم

(پست توسط نویسنده حذف شد)