ساخت اندیکاتور برای ایده‌های شما

درود دوستان عزیز
اگر فکر میکنید ایده جذابی یا استراتژی دارید که میشه به اندیکاتور تبدیل کرد ولی دانش برنامه نویسی ندارید من به رایگان برای شما اندیکاتورش میکنم تا بتونم تو این شرایط حداقل تونسته باشم کاری برای هموطنام کرده باشم.
لطفا اندیکاتورهایی که موجود هستن رو از من نخواین. دوستداشتی همینجا ایده ات رو بگو یا خصوصی در بله به ای دی niktrade ارسال کن.

5 لایک کرده

بعید میدونم با اندیکاتور فقط بشه به سود رسید

4 لایک کرده

من از استراتژی که خودم ساختم از قسمت محاسبه ای و یک سری مسایلی که میشد رو تبدیل به اندیکاتور کردم که موقع ترید حداقل اونکارا اتوماتیک انجام میشه . خوب وقتی میشه از این امکانات استفاده کرد چرا بهره نبریم!

3 لایک کرده

اندیکاتور که خودت بسازی بله منظورم اندیکاتور های عمومیه

2 لایک کرده

من یه اندیکاتور میخوام که اردربلاک 1 ساعته و نیم ساعته و 15 دقیقه با هم یجا افتادن رو نشون بده قیمت رسید بهش آلارم بده….. آیا میشه؟؟؟؟؟

1 لایک کرده

اندیکاتورهای ارودر بلاک زیادی وجود داره که قبلا نوشته شده است . انشالا نت برگرده برات سرچ میکنم میزارم اینجا.

2 لایک کرده

آره هست ولی تایم فریم های خودشونو نشون میدن من میخوام 3 یا 4 تا تایم فریم یه اردربلاک مشترک پیدا کنه قیمت رسید بهش آلارم بده همزمان مثلا ده تا چارت بالا بیارم قرار نباشه چشم بذارم…. خودش آلارم بده یا حداقل مشخصشون کنه برام

1 لایک کرده

3orderblock.ex5 (24.0 کیلوبایت)
امیدوارم از این اندیکاتور استفاده کافی را ببرید . اندیکاتور را در تایم فریم ۱۵ دقیقه فراخوانی کنید. اگر دیدی چارت شلوغ شده از تنظیمات اندیکاتور تعداد کندلهای مورد استفاده را کمتر کنید.

4 لایک کرده

ممنون ولی اون چیزی میخواستم نیست… یکمی هم جابجایی داره ولی نمیتونه چندتا تایم فریم رو یکجا بیاره… بازم ممنون

1 لایک کرده

اردربلاک در ۳ تایم فریمی که خواسته بودی داره نشون میده دیگه در یک نگاه

2 لایک کرده

3orderblock.ex5 (19.6 کیلوبایت)
این ورژن ادربلاک های مصرف شده را حذف میکنه که دیگه چارت شلوغ نباشه

3 لایک کرده

پس واسه من مشکل داره چند تا اردربلاک نشون میده اونم دقیق نیستش

2 لایک کرده

:waving_hand: سلام اندیکاتوری هست ک تایم فریم های مختلفیو رو تایم یک دقیقه اوورد؟:folded_hands:

1 لایک کرده

داداش شما و پورصمدی و آهنگری با اندیکاتور سود ده نشدین دلیل نمیشه دیگران هم نشن

طرف توی خارج تریدر حرفه ای ربات طراحی می‌کنه که با اندیکاتور داره کار میکنه و اکسپرت نوشته اونوقت توی جهان سومی اومدی میگی اندیکاتور خوب نیس چون پورصمدی گفته؟ تو حتی با پرایزاکشنم نمیتونی پول در بیاری

خخخ توصیف جالبی بود

با اندیکاتور عمومی هم‌میشه پول درآورد به شرط این که ترکیبش کنی و دستکاری ش کنی و اعدادشو عوض کنی ببینم بازم سود ده نیس؟

1 لایک کرده

شده تا حالا شما فقط یک اندیکاتور ساده مثل مووینگ اوریج رو بری از سال ۲۰۱۲ برای جفت ارز معمولی بررسی کنی؟ قطعا نه! چون فقط میخوای یه راه ساده که دیگران رفتن رو اجرا کنی و پول در بیاری ولی نه خبری نیس این که یه اندیکاتور مووینگ اوریج با تنظیمات پیش فرص بندازی معلومه که جواب نمیده قربون شکلت

علاقه ای ب کار با اندیکاتور ندارم ضمنا بحث بنظرم سودده بودن یا نبودن اندیکاتور نیست من ادمی رو میشناسم با یهترندلاین ساده هم سود میکنه.. بنظرم چه یه اندیکاتور که صدتا یا یه استراتژی یا صدتا باهم ترکیب کنی بازم سودده نمیشی

پس اون تریدر های حرفه ای که برنامه نویسن ضرر ده هستن و شما سود ده ای اوکی!! دوست عزیز خط روندی که کل دنیا و تمام قدرتمندای دنیا میبیننش تله ی زیبایست برای خورده تریدری مثل شما که نقدینگی حلاجیتون کنه

شما از اندیکاتور استفاده نکن و با آجی مجی لاترجی و پرایز اکشن فیکی که بهتون یاد دادن ترید کن با مربع و مثلث و دایره ای که ۹۹ درصد اوقات خلاف چیزی که بهت یاد دادن در حال حرکته