میخوام یه برنامه بسازم که وقتی ستاپ مورد نظر تو چارت شکل میگیره؛ نوتیفیکشن بفرسته و اینطوری خودمون مجبور نباشیم دائم بشینیم جلوی مونیتور تا ستاپ مورد پیداش بشه.
منتهی مشکل اینه که نمیدونم باید منتظر چه ستاپی باشم.
شما بگید باید چی روی چارت دیده بشه؛ چه الگویی شکل بگیره؛ تو چه تایم فریمی؛ همه جرئیاتش تا برنامشو بسازم.
فکر کنم براب اینکار باید سیستم روشن باشه تا بتونه بازار رو بخونه
چکاریه ایمیل کنه خب تنظیم کن خودش باز بسته کنه مدیریت کنه معامله رو اکسپرت داشتم خودش باز میکرد میبست حتی مدیریت میکرد معامله رو نیاز به ادم نداشت ولی نباید درکل به ربات اعتنا کنی
الگو هایی هستن میتونی ازشون بهره بگیری یا اندیکاتور+ الگو یا اندیکاتور و کندل باهم چفت میکنی چیزی در میاد پیچیده نکن زیاد استراتژی هارو
اکسپرت باید به اینترنت وصل باشه تا کار کنه خاموش باشه سیستم صفحه چارت روشن نباشه اصلا کار نمیکنه اردر گذاری بحثش فرق داره تو اردر رو دستی قرار میدی اگه قرار باشه اردر دستی قرار داده نشه طبق اکسپرت یا بات قرار داده بشه نیاز به اینترنت داره تا بازار رو بخونه بتونه اردر گذاری کنه و مدیریت کنه
وقتی اردر رو میکاری اردر ثبت میشه از طریق وی پی اس ولی برای اتومات قرار دادنش نیاز به سیستم روشن و اینترنت داری
من مصمم هستم ابزاری بسازم که یسری الگوهای متداول که وین ریت بالایی دارن رو با نرم افزار شناسایی کنم تا کل روز و هفته منتظرشون نشینیم پای چارت و بریم به کارای دیگه برسیم.
تو تردینگ ویو میشه مثلا سقف ها اگر زد الارم بده یا کف ها رو زد الارم بده اما خب باید اشتراک خرید و برای متا یه ذره سخت تره چون سیستم باید روشن باشه یا وی پی اس داشته باشه
سال عزیز,
شدیدا آرزوی موفقیت برات دارم و متوجه تلاشت و فعالیتت هم شدم
یه پیشنهاد دوستانه برات دارم.
دنبال ربات و اکسپرت و استراتژی پایدار مادام العمر نباش.
احتمال هرچیزی وجود داره,منسوخ شدن یا تغییر شکل حرکت بازار یا هر چیز دیگه ای.
اکسپرت ها تماما منسوخ خواهند شد و ربات ها هم همینطور حتی اکه پابلیک نشده باشن.
بنده به عنوان یه شاگرد بهت پیشنهاد میکنم که تریدینگ رو سختش نکنی
مهارتت رو بر اساس عرضه و تقاضا,ساده ترین مبحث کل تاریخ کندل شناسی بیس کن و به سود برس!
تا زمانی که مغز ما انسان ها ترس و طمع در خودش داره عرضه و تقاضا کار خواهد کرد{به صورت فوقالعاده بی نظیر}