در رابطه با دسته‌بندی ابزارها و نرم‌افزارهای ترید

این بخش برای معرفی، بررسی و حل مشکلات مربوط به پلتفرم‌ها، نرم‌افزارها، ابزارهای تحلیلی و افزونه‌های مرتبط با معامله‌گری ایجاد شده است.

هدف این دسته کمک به کاربران در انتخاب و استفاده از ابزارهای قابل اعتماد، رفع خطاها و یادگیری قابلیت‌های مختلف آن‌هاست.

در این بخش می‌توانید درباره موارد زیر بحث کنید:

• پلتفرم‌های معاملاتی مانند MT4، MT5، cTrader

• وب‌سایت‌های تحلیلی مانند TradingView

• ابزارهای جانبی مثل تقویم اقتصادی، اسکنرها و اسکریپت‌ها

• اندیکاتورها، ربات‌ها و اکسپرت‌ها

• نسخه‌های دسکتاپ، وب و موبایل نرم‌افزارها

• مشکلات نصب، اتصال سرور، کندی پلتفرم یا ارورهای مختلف

مثال‌هایی از موضوعات مناسب برای این دسته

• «آموزش اتصال حساب دمو به MT5 + رفع ارور no connection»

• «بهترین اندیکاتورها برای پرایس اکشن روی تریدینگ‌ویو»

• «مقایسه نسخه موبایل و دسکتاپ cTrader»

• «چطور اکسپرت را روی VPS اجرا کنیم؟»

• «راهنمای استفاده از اسکنرهای رایگان برای جفت‌ارزها»

• «مشکل لود نشدن چارت در متاتریدر؛ راهنمای قدم‌به‌قدم»

قوانین و چارچوب انتشار محتوا

برای حفظ کیفیت محتوا لطفاً موارد زیر رعایت شود:

1. پرسش یا مشکل را دقیق توضیح دهید.

• نام پلتفرم

• نسخه (موبایل، دسکتاپ، وب)

• نوع حساب (Real, Demo)

• اسکرین‌شات در صورت امکان

2. از انتشار فایل‌های ناشناس یا مشکوک خودداری کنید.

بارگذاری هرگونه ربات یا اندیکاتور فقط همراه با توضیح کامل و منبع معتبر.

3. تبلیغ ممنوع است.

هرگونه لینک تبلیغی، رفرال یا معرفی ابزارهای پولی با هدف بازاریابی حذف می‌شود.

4. در صورت بررسی یک ابزار، تجربه واقعی خود را ذکر کنید.

کاربران دیگر بتوانند از تجربه شما استفاده کنند (مزایا، معایب، سرعت، باگ‌ها).

5. در صورت آموزش دادن یک ابزار، قدم‌به‌قدم و ساده بنویسید.

این انجمن کاربران مبتدی هم دارد.

6. در بحث‌ها احترام کامل رعایت شود.

راهنمای انتشار پست‌های باکیفیت

اگر قصد دارید یک آموزش، معرفی یا بررسی منتشر کنید، پیشنهاد می‌شود پست شما شامل موارد زیر باشد:

• توضیح کوتاه درباره ابزار

• مزایا و معایب

• قابلیت‌های کاربردی

• اسکرین‌شات و مثال‌های عملی

• هشدارها یا نکات مهم برای کاربران ایرانی

• مقایسه با ابزارهای مشابه

• در پایان: نتیجه‌گیری یا توصیه شخصی

8 لایک کرده

سلام وقت بخیر ساعت متاتریدر رو میشه تغییر داد ممنون مبشم راهنمایی کنید ساعت 6 به وقت ایران روی چارت متاتریدر چه ساعتی هست؟

5 لایک کرده
1 لایک کرده

خیر ساعت متاتریدر توسط بروکر اراِیه میشه و قابل تغییر نیست در سی تریدر و تریدینگ ویو این امکان هست

دوستان من شخصا به معامله با اندیکاتور اعتقادی ندارم ولی به استفاده از اندیکاتور به عنوان منبعی آماری و تفکیک کننده، اعتقاد دارم.

مطلب زیر رو چند دقیقه قبل در کلاب خصوصی معمله گران به عنوان کامنت برای یکی از مطالب خوب ایران برورکر نوشتم و ترجیح دادم که در این تایپیک هم عینا نقلش کنم.

تاکید می کنم که از این اندیکاتور به عنوان تاییدیه و یا شناسایی نقاط حساس تر چارت میتونید استفاده کنید و چیزی که دارم اینجا شرح می دم استراتژی معاملاتی نیست ولی می تونه برای هر نوع استراتژی به عنوان یه تاییدیه عمل کنه.

طرز استفاده از اندیکاتور حجم volum profile visible Range

در تصویری که براتون آماده کردم به سادگی توضیح دادم که چطور میشه از این اندیکاتور برای تاییدیه استفاده کرد:

۱- این اندیکاتور برای معامله گرفتن نیست ولی تاییدیه ی خیلی خوبی برای هر نوع ستاپی میتونه باشه.

۲- خط قرمز رنگ خط «کنترل» هست یعنی در محدوده اون خط بیشترین حجم خرید یا فروش انجام شده و در محدوده اون خط بیشترین تعداد معامله گران معامله داشتن

۳- در نقاطی که ردیفهای حجمی خیلی کم هستند کمترین میزان خرید و فروش بازار انجام شده، نکته ی مهم این هست که قیمت وقتی به این نقاط کم حجم می رسه معمولا اونها رو با سرعت زیادتری رد می کنه حالا اگر قیمت اون نقاط کم حجم رو رد کرد (و برنگشت) به احتمال بسیار قوی تا اولین ردیفهای پرحجم به حرکت خودش ادامه خواهد داد (از این نکته خیلی کاربردی میشه برای تاییدیه معاملات یا تعیین تارگت یا سئیو سود احتمالی استفاده کرد)

۳- وقتی قیمت به یک محدوده ی پرحجم می رسه در اونجا باید مراقب بود چون اگر قیمت اون محدوده پرحجم رو رد کنه به احتمال قوی تا محدوده ی پرحجم بعدی حرکت خواهد کرد ولی اگر تعلل داشت احتمال برگشت قیمت از اون محدوده ی پرحجم زیاد هست (از این نکته هم خیلی خوب می تونید برای تاییدیه ی معاملات یا تارگت گذاری استفاده کنید)

نکته ی بسیار مهم: محدوده هایی که مثل قفسه ی کتاب هستند ( یعنی انگار که بتونید یک کتاب روی اونجا قرار بدید) و حجم قابل توجهی هم دارند می تونن جزو مقاصدی باشند که قیمت قصد رسیدن به اونها رو خواهد داشت و در روی اون قفسه ها باید دوباره مراقب عکس العمل قیمت مبنی بر ادامه ی حرکت یا برکشت باشید.

فراموش نکنید که این اندیکاتور بسته به تایم فریم معاملاتی تون باید در چند تایم فریم زمانی مورد بررسی قرار بگیره.

جمعبندی: هر چند تمام مطالبی که گفتم جنبه ی احتمالی داره و قطعی نیست ولی موارد گفته شده جزو احتمالات غالب و قوی تر هست. با کمی کار کردن با این اندیکاتور به صورت تجربی بعد یه مدت کاملا مسلط میشید که در نماد شما قیمت در کجاهای این اندیکاتور عکس العمل بیشتر و چه نوع عکس العملی نشون میده. موفق باشید

1 لایک کرده

ممنون از شما بسیار عالی