باید نگاه کنم فکر کنم قبلا نوشته بودم
خدا برکت بده بهت . ببین اگه داری اطلاع بده
تک ترید میزنید یا نه اینو بهم بگید بله بهم پیام بدید بهتون فایلشو ارسال کنم
سلام من یه استراتژی دارم میخواستم تبدیل به رباتش کنم میتونین این کار رو برام میکنی؟
منظورت تریلینگ استاپ کردن هست ولی بر اساس ریوارد انجام بشه؟ من یکی نوشتم ولی باید تست کنم، مثلا اگر قیمت رسیدی به تیپی 1 بیاد سر ب سر، ریب به تیپی 2 بیاد 1 رسید به تیپی 3.2 بیاد تیپی 3، اینجور هستش، 20 سطح هم داره، من خودم برای اینکه بدون تیپی کار کنم سعی کردم این رو بنویسم تست بگیرم ازش ک درست کار کنه
بله میتونید پیام بدید ولی یکی دو نفر از بچه ها قبل شما هستند تو نوبت ![]()
من این نمونه، تریلینگ به این حالت رو نوشتم ولی کامل نتونستم تست کنم ببینم به چه صورت هست عملکردش ،چیز خاصی نیست ولی خب تو کد نویسی و اجرا خیلی خاص میشه، اگر خواستی ک بفرستم یه نگاه بکنیید این رو هم
تو اکسپرت مدیریت سرمایه که نوشتم این تنظیماتو دارم که ترید باز میکنی میتونی انواع اقسام باها ش تریل کنی البته برای اکسپرت شما که دارم مینویسم هم میشه اینو اضافه کرد که پله پله پشت قیمت حرکت کنه
واقعا دمتگرم
![]()
عالیه، اون مدیریت سرمایه خودتون هم داخل کانال قرار دادید؟
انشالله تو بله قرار میدم
سلان دوست عزیز - یه درخواستی داشتم از شما بزرگوار - بنده با توجه به استراتژی که دارم و از اندیکاتورهایی که استفاده میکنم چون فقط در تریدینگ ویو موجوده نمیتونم از فراز و امثال اینا استفاده کنم چون کد پاین اسکریپت اضافه میکنم - ولی با توجه به اینکه اکانت تریدینگ هزینه بالایی داره به صرفه نیست و تنها چیزی که نیاز دارم و واجبه واسم تایم ثانیه ای هستش - امکان داره در این راستا کمکم کنید
تایم ثانیه ای فقط در لول دو ها ارایه میشه و بعضی سایتهای ک سفارشی میزارن اگر کریپتو معامله میکنید از https://www.coinglass.com/ استفاده کنید هم اندیکاتور زیاد داره همم خیلی از اندیکاتورهای لول دو رو ارایه میده و تایم ثانیه ای هم داره
نه دوست عزیز من رو طلا معامله میکنم به صورت فست اسکلپ - ولی به تایم ثانیه ای برای گرفتن تاییدیه نیاز دارم
تایم ثانیه ای در متاتریدر ارایه نمیشه باید لول دو تهیه کنید که اونم بدون هزینه نیست همه سایتها هم مجبورا این اطلاعات از سی ام ای گروپ تهیه کنند که هزینه بره پس متعاقبا از مشتریشون هزینه میگیرن تریدینگ ویو راحترین گزینه هست میتونید از اکانتهای اشتراکی تهیه کنید
واقعا دست شما درد نکنه
یه زحمت داشتم٬امکان داره اندیکاتور تشخیص (Hunt , FVG) هم بنویسید ![]()
درخواست زیاده به ترتیب قرار میدم بله اینجا داره کم کم اذیت میکنه و فایل نمیزاره اپلود کنم و باید تایید کنن خود مدیراشون
siab_fx
بله تک میزنم .
کانال بله ایدیتون چیه ؟
همین ایدی هست …
سلام بزرگوار روزتون بخیر.امکانش هست اندیکاتور دی تی اسیلاتور(Dynamic Trader Oscillator) رو قرار بدید؟