معرفی کلاهبرداران ترید ایران

سلام

معین صادقیان کلاهبرداره..دوره هاش یه ریال ارزش ندارن خودم ازش خرید کردم و گول خوردم اصلا تریدر نیست پکیج فروش به ظاهر مثبت حروم خوری هست

7 لایک کرده

ماشالا دوستان چقد کلاهبردار میشناسین :joy:

چقد زیاد شدن این شیادا !

3 لایک کرده

یک دختر دیگه ای هم بود
که یکی از کاربراش زیر پست هاش مینوشت کلاسمو توی طبیعت برگذار کردند :joy:

5 لایک کرده

سلام جناب نوری نژاد، دوتا مطلب
قرار شد مطالب تاپیک روانشناسی تون رو بصورت pdf بذارید و من هنوز منتظرم!
و دوم این که اگه دوره و یا کتاب های ارزشمندی رو پیشنهاد میدید ممنون میشم اینجا بفرمایید.
باتشکر

5 لایک کرده

استراتژی مخصوص آدام مرادی :

16 لایک کرده

در این کامیونیتی انقدر تریدرهای سابقه و باسواد هستند که به نظر ما پاسخ اینگونه مطالب توسط اعضای کامیونیتی داده خواهد شد و اتفاقا دنبال کردن و دیدن این گفتگوها باعث رشد و آگاهی تمام تریدرها و اعضای جامعه خواهد بود.

تلاش ما این است تا جایی که ممکن است و سلامت کامیونیتی را به خطر نمی اندازد و با تبلیغ هدایت شده و هدفمند باعث فریب افراد نمی شود به گفتگوی آزاد متعهد بمانیم. معتقدیم مسیر درست از دل گفتگوی آزاد و برابر نمایان می شود. هرچند برای محقق شدن این هدف نیاز است که تریدرهای باسابقه و آگاه و باسواد بیشتری به جمع ما اضافه شوند و متخصصین در بحث ها مشارکت جدی تری داشته باشند.

15 لایک کرده

:rofl: :rofl: :rofl: آدام مرادی یه بار میگفت رباط هوش مصنوعی ساخته. آخه تو متاتریدر نمیدونی چیه چطور ربات ساخته ای

4 لایک کرده

چرا این کامیونیتی قبل از قطع اینترنت نبود؟ من فکر میکنم از حالا همیشه وجود داشته باشه خوبه.

4 لایک کرده

بله متاسفانه هنوز داره راست راست میگرده امیدوارم سریعتر دستگیرش کنن !

5 لایک کرده

میشه بیشتر راهنمایی کنی

2 لایک کرده

دوستان مواظب پراپ هایی که تازه دارن تو این اوضاع اسم در میارن باشید ؛ اکثرشون اسکمن !

9 لایک کرده

منم بگم کلاه بردار که البته باعص شد من فارکسی شم موسو یا محمد سهیلی

2 لایک کرده

بیشتر معرفیشون کنید تا بقیه افراد تو تله ی این افراد نیفتن !

4 لایک کرده

۹۹.۹۹٪ از بروکرها و پراپی ها .اساتید فارکس و سایتها و کانالهایی که تبلیغات فارکس را میکنند. کلاهبردارندًً!

اون ۰۰.۰۱ که کلاهبردار نیستند خود شما و سرمایتون هستید

4 لایک کرده

درود. پس از ۶سال ترید صراحتا میگم هرکس و هررکس ادعا کرد تریدره اما از دادن لینک استیتمنت myfxbook خودداری کرد، در ترید سودده نیست و ادعاش دروغه و کلاهبرداره

اینکه یکی با اموزش رایگان هم معروف بشه ، معروفیتش دلیل بر سودده بودنش نیست و ازین ادم ها هم زیادن و مردم استاد استاد بهشون میگن!

فقط باید لینک استیتمنت بده به خودتون و خودتون برین چک کنین . باید تو بروکر معتبر باشه و حساب هم بلندمدت

4 لایک کرده

قبول

ولی تکلیف اونایی که پراپ کار میکنن یا تو صرافی های ارزهای دیجیتال مشغول به ترید هستن چجوری میتونن این استیتمنت رو ارائه بدن؟!

3 لایک کرده

تازه اون هم قابل دستکاری هست و میشه ساختگی درست کرد .

2 لایک کرده

کانال سیگنال کریپتو داره نمبدونم هنوزم هستنش یا نه و آرایش گاه هم داره و یه ارانش تبلیغات

3 لایک کرده

ارزو داره ۹تا بیتکوین داشته باشه
فکککک نکنننم

3 لایک کرده

پراپ کارها هم میتونن هر اکانت رو وصل کنن به myfxbook به ترتیب از اولی که چالش میخرن تا پاس و برداشت ها اکانت هارو تاریخ بزنن همه چیزش مشخصه

قابل دستکاری هم نیست سرور خود myfxbook هرکار تو حساب بکنی میگیره نمایش میده

کلا ی جنبشی ی زمانی تو این پکیج فروشها و تریدرهای فیک، ضد استیتمنت راه افتاد چون نون دونیشون ب فنا میره مخالفت میکنن باهاش

شما فرضکن اگه فرهنگ استیتمنت ارائه دادن در ایران راه میفتاد ما اصلا کلاهبرداری در زمینه ترید نداشتیم و این همه مالباخته که داره با رندگی و وقتشون بازی میشه

6 لایک کرده