سلام
معین صادقیان کلاهبرداره..دوره هاش یه ریال ارزش ندارن خودم ازش خرید کردم و گول خوردم اصلا تریدر نیست پکیج فروش به ظاهر مثبت حروم خوری هست
سلام
معین صادقیان کلاهبرداره..دوره هاش یه ریال ارزش ندارن خودم ازش خرید کردم و گول خوردم اصلا تریدر نیست پکیج فروش به ظاهر مثبت حروم خوری هست
ماشالا دوستان چقد کلاهبردار میشناسین ![]()
چقد زیاد شدن این شیادا !
یک دختر دیگه ای هم بود
که یکی از کاربراش زیر پست هاش مینوشت کلاسمو توی طبیعت برگذار کردند ![]()
سلام جناب نوری نژاد، دوتا مطلب
قرار شد مطالب تاپیک روانشناسی تون رو بصورت pdf بذارید و من هنوز منتظرم!
و دوم این که اگه دوره و یا کتاب های ارزشمندی رو پیشنهاد میدید ممنون میشم اینجا بفرمایید.
باتشکر
در این کامیونیتی انقدر تریدرهای سابقه و باسواد هستند که به نظر ما پاسخ اینگونه مطالب توسط اعضای کامیونیتی داده خواهد شد و اتفاقا دنبال کردن و دیدن این گفتگوها باعث رشد و آگاهی تمام تریدرها و اعضای جامعه خواهد بود.
تلاش ما این است تا جایی که ممکن است و سلامت کامیونیتی را به خطر نمی اندازد و با تبلیغ هدایت شده و هدفمند باعث فریب افراد نمی شود به گفتگوی آزاد متعهد بمانیم. معتقدیم مسیر درست از دل گفتگوی آزاد و برابر نمایان می شود. هرچند برای محقق شدن این هدف نیاز است که تریدرهای باسابقه و آگاه و باسواد بیشتری به جمع ما اضافه شوند و متخصصین در بحث ها مشارکت جدی تری داشته باشند.
آدام مرادی یه بار میگفت رباط هوش مصنوعی ساخته. آخه تو متاتریدر نمیدونی چیه چطور ربات ساخته ای
چرا این کامیونیتی قبل از قطع اینترنت نبود؟ من فکر میکنم از حالا همیشه وجود داشته باشه خوبه.
بله متاسفانه هنوز داره راست راست میگرده امیدوارم سریعتر دستگیرش کنن !
میشه بیشتر راهنمایی کنی
دوستان مواظب پراپ هایی که تازه دارن تو این اوضاع اسم در میارن باشید ؛ اکثرشون اسکمن !
منم بگم کلاه بردار که البته باعص شد من فارکسی شم موسو یا محمد سهیلی
بیشتر معرفیشون کنید تا بقیه افراد تو تله ی این افراد نیفتن !
۹۹.۹۹٪ از بروکرها و پراپی ها .اساتید فارکس و سایتها و کانالهایی که تبلیغات فارکس را میکنند. کلاهبردارندًً!
اون ۰۰.۰۱ که کلاهبردار نیستند خود شما و سرمایتون هستید
درود. پس از ۶سال ترید صراحتا میگم هرکس و هررکس ادعا کرد تریدره اما از دادن لینک استیتمنت myfxbook خودداری کرد، در ترید سودده نیست و ادعاش دروغه و کلاهبرداره
اینکه یکی با اموزش رایگان هم معروف بشه ، معروفیتش دلیل بر سودده بودنش نیست و ازین ادم ها هم زیادن و مردم استاد استاد بهشون میگن!
فقط باید لینک استیتمنت بده به خودتون و خودتون برین چک کنین . باید تو بروکر معتبر باشه و حساب هم بلندمدت
قبول
ولی تکلیف اونایی که پراپ کار میکنن یا تو صرافی های ارزهای دیجیتال مشغول به ترید هستن چجوری میتونن این استیتمنت رو ارائه بدن؟!
تازه اون هم قابل دستکاری هست و میشه ساختگی درست کرد .
کانال سیگنال کریپتو داره نمبدونم هنوزم هستنش یا نه و آرایش گاه هم داره و یه ارانش تبلیغات
ارزو داره ۹تا بیتکوین داشته باشه
فکککک نکنننم
پراپ کارها هم میتونن هر اکانت رو وصل کنن به myfxbook به ترتیب از اولی که چالش میخرن تا پاس و برداشت ها اکانت هارو تاریخ بزنن همه چیزش مشخصه
قابل دستکاری هم نیست سرور خود myfxbook هرکار تو حساب بکنی میگیره نمایش میده
کلا ی جنبشی ی زمانی تو این پکیج فروشها و تریدرهای فیک، ضد استیتمنت راه افتاد چون نون دونیشون ب فنا میره مخالفت میکنن باهاش
شما فرضکن اگه فرهنگ استیتمنت ارائه دادن در ایران راه میفتاد ما اصلا کلاهبرداری در زمینه ترید نداشتیم و این همه مالباخته که داره با رندگی و وقتشون بازی میشه