باسلام خدمت اساتید مجرب
طبق تجربتون علمی بگید منطقه اشباع برای خلاف جهت ترید کردن آیا وجود داره یا فقط یه تله برای معامله گران مبتدی ست؟
باسلام خدمت اساتید مجرب
طبق تجربتون علمی بگید منطقه اشباع برای خلاف جهت ترید کردن آیا وجود داره یا فقط یه تله برای معامله گران مبتدی ست؟
بله دوست عزیز وجود داره
معمولا یک نحواحی در بازار تشکیل میشه که قیمت در اونجا متعادل میمونه
مثل تصویر زیر
یه معامله گری بود که توی موسسات مالی کار میکرد (در سال 2000 )
میگفت نزدیک ترین شکل به ناحیه ای که جهت عوض میشه و بانک ها توش وارد میشن این نواحی هست که قیمت توشون متعادل میشه
البته یک سری قوانین هم داره این نواحی که باید برید یاد بگیرید
من صرفا خلاصه گفتم
برای مثال معامله دیروز من
پس وجود داره این نواحی و شما باید به دنبال ردپای بانک ها و موسسات مالی باشید
با تشکر
اره وجود داره ناحیه اشباع یه اسمه فقط چیزی در قلب مارکت به نام اشباع نیست بلکه همشون الگوریتم ریاضی هست کدها کورکورانه عمل میکنن این الگوریتم باید تکمیل بشه تا بازار برگرده.
در ان دی اس انتهایه روند جایی هست که ۱۲۳ و فلگ زده بشه و فلگ با اسپایک لاو والیوم دیده بشه.
این نواحی شما در جهت روند پس اشباع نمیشه بهش گفت منطقه اشباع خرید و فروش جاییه که روند بازار عوض میشه
چقدر پیچیده شد البته زاویه دید هر کسی فرق میکنه و قشنگی بازار به همینه
بانک چارت نگاه می کنه؟؟
بانک از کجا میدونه قیمت معتدل شده؟؟
هر استراتژی یسری الگو معرفی کرده که احتمال میده اونا تکرار شن.
همونا با آچارچشی اغلب میتونن کمک کنن.
یکی میگه بانک میاد استاپ میزنه، یکی میگه نقدینگی جمع می کنن، من خودم مارکت شبیه به جنگ خریدارها و فروشنده ها میبینم و …
در کل اصل موضوع اینه کلی اوردر لیمیت در خلاف جهت روند به دلایلی که نمیدونیم چیه در یسری قیمتها پر میشن و “خریدارهای مارکت اوردر” پاره و نابود می کنند. اونجا به نظرم میشه اشباع خرید در روند نزولی، بعدش “فروشنده های مارکت اوردر” وارد میشن و ریزش شروع میشه.
حالا خیلیهامون با هر ابزاری که بلدیم این موضوع در چارت دیدیم، موضوعیت نداره که بگیم دلیل پشتش چیه چون واقعا مارکت و دلایل حرکت مارکت پیچیده است ولی رخ میده، مثالش تو چارت زیاده.
اره الگوهای تکرار شونده زیادی وجود داره
درواقع کمی که تایم فریم رو ببرید بالا یه همچین چیزی رو میبینید
همونطور که میبینید اون ناحیه کاملا روند رو برعکس کرده
همه اینا برمیگرده به اردر های بجا مونده
که من الان نمودار و دیتای این موضوع رو ندارم وگرنه با مدرک بهتون نشون میدادم دوست عزیز
در واقع میشه گفت این بروز ترین سبکی هست که درحال حاضر من میشناسم
البته این سبک برای من نیست و برای یه استاد ایرانیه
که تلفیقی از اسمارت مانی + ict + rtm + پرایس اکشن پیشرفته هست
و همونطور که در تصاویر میبینید با یه دیدگاه مولتی تایم فریم وارد پوزیشن میشیم
از لحاظ پرایس اکشن پایان ۳ لگ و پایان دو لگ بزرگ میتونه پایان روند باشه هر چند بصورت موقت. معمولا این مناطق گپ خستگی دارن که البته شاید در تایم معاملاتی قابل رویت نباشه.
برای معاملات خلاف جهت پایان لگ ها اگر با سطوح واکنشی ترکیب بشن ریت رو بالا میبره
در فارکس که دستنرالایز و همه تا جایی که میتونن داده های معاملاتیشون پنهان می کنن اوردر بجا مونده از کجا میشه تشخیص داد؟
ریتیل تریدر هم که حجمی در مارکت فارکس نداره که بگیم میخوان استاپ ریتیل تریدرهارو بزنن.
اگر دیتای لول 2 و 3 کل مارکت داشتیم آره میشد بهش اعتماد کرد ولی چون نداریم نمی تونیم اعتماد کنیم.
پادکست یکی از توسعه دهنده هارو میدیدیم که در یکی از این شرکتهای سرمایه گذاری کار میکرد، میگفت ما اصلا کاری با دیتای لول 2 و 3 و ….نداریم، بخش زیادی از الگوریتممون برمگیرده به آمار و میانگینها که یسری ریاضی دان اون الگوریتمهارو بهینه می کنن!
اوکی دوست عزیز
من با توجه به چیزی که به صورت علمی میدونستم با شما صحبت کردم
اینطوری باشه شما با این تفکرت نمیتونی تغییر روند رو تشخیص بدی
بانک ها و موسسات مالی از خودشون رد پا میزارن
اینم رد پا
حالا شما دوس داری میتونی بری دنبالش و توی معاملاتت ازش استفاده کنی
دوستم نداری میتونی با همون سبک خودت ترید بزنی
چقدر دیدگاهها متفاوته. شما گذشته از این بحث با این چارت شلوغ مشکلی نداری؟
میشه با عکس توضیح بدین
اگه چارت شلوغ نباشه
مغزم شلوغ میشه
میشه گفت مثل کارگاهی هستم که دنبال سر نخه
من شمارو درک میکنم و احترام میزارم به سبکتون من خودم 10 ساله ترید میکنم میخوام یه مقاله بنویسم و نیاز بود این سوال مطرح کنم ممنون از همکاری شما
ترید و بازار مث یه دور میمونه از ساده شروع میشه به پیچیده میرسه و باز ساده میشه اونوقت که لذت میبری پس به مسیرت ادامه بده
دم دستم سیستم نیست.
لگ شماری اصول خاص خودش رو داره. لگ های تک تایم و لگ های مولتی تایم
سطوح هم مقاومت و حمایت
تحلیل تکنیکال که علم نیست. اگر علم بود وین ریت شما باید 100% باشه مثل فیزیک کلاسیک که نیست.
به پیچیدگی و گستردگی حرکات مارکت اشاره کردم که بگم لزوما اون چیزی که ما فکر می کنیم دلیل حرکت مارکت نیست. پشت مارکت خیلی پیچیده است و خیلیها با ابزارهای مختلف میتونن باعث تغییر قیمت بشن، ما صرفا با یسری الگو برای خودمون اون پیچیدگی ساده کردیم که بتونیم با تکرار همون الگوها در یک نظم در تعداد زیادی معامله به سود برسیم.