چرا بعد از قبولی چالش، حساب ریل را از دست می‌دهیم؟ (درخواست راهنمایی از پراپ تریدرها)

مرحله اول چالشم نیم درصد تا پاس شدن فاصله داشتم و حتی نرسیدم تارگت بزارم انقدر سریع برگشت و استاپ زد و من فقط یه تارگت میخاستم … بعد اون روز دچار اورترید شدم متاسفانه و بعد از دو روز کاری از ۹ و نیم درصد رسیدم به سه و نیم درصد و داغاااااانم

هر روز قبل معامله به خودم میگم فقط طبق پلن و امروز بخاطر اسپرد تارگتم تاچ نشد و معاملات بعدیم استاپ … جالب شده این مدت SGB رو تارگت اسمرد کم میشه رو استاپ یجوری واید میشه عجیب … و قبلا اینجوری نبود

دوستان هم اکنون نیازمند راهنماییاتونم … هفته قبل خیلی برام سخت بود امروزم واقعا عجیب برام گذشت

مسیرم خیلی پرچالش شده و خسته شدم :neutral_face:

هیییییییییییییچ گونه علتی جز روانشناسی ترید ندارد و بس

مورد داشتیم خودم در زمانی پراپی دزد نشده بود حساب و پاس کردم به جا پوزیشن فیک زدن هی دو دلار سه دلار اومدم پایین اخر حساب درادون خورد

روانشناسی خیلی کلمه ی بزرگ و کلی ای هست … شما پراپ پاس کردین ؟ برداشت زدین ؟

چه نمادی معامله میکنید؟

فقط روی داوجونز .. اپن نیویورک

در ریل شما چون حس میکنی همه سرمایه واقعیه خودته :joy: یه به کتفم اگه بگی دیگه از دست نمیدی

بله 5 و 10 پاس کردم نزدیک 1000 تا هم مجموع تا الان برداشت زدم

خیلی عالیه همیشه پرسود باشین . ممنون میشم منظورتون رو اگه ممکنه از روانشناسی بگین ؟ :folded_hands:

من حس میکنم پراپ‌ها یک ظرفیتی دارن و بیشتر از میزان سودی به کسی نمیدن
اینو به نظرم هر پراپ تریدری باید در نظر بگیره و حس نکنه که میتونه کل سود علام رو از خونه و ماشین گرفته از پراپ بکشه بیرون
نکته اینه که یک مبلغ خوبی بردارین و برین کنار چون قطعا اونا هم کپی نمیکنن و همگی پراپ های عالم (حتی چه بسا بروکرها) کپی ترید ندارن و از ورودی میزان خروجی رو تامین میکنن

به نظر من تنها دلیلش مدیریت ریسک است

پاس شدن چالش ها وقتی شما به مرحله برداشت نمی رسید یعنی مدیریت ریسک معاملات شما اشتباه است و پاس شدن چالش ها هم شانسی و بدون مدیریت ریسک است

بابا اذیت میکنن پراپها قطعا

یه سؤال، تو مرحله ریل همون حجم و تعداد معاملاتی که تو چالش داشتی رو ادامه میدی یا نزدیک برداشت ریسک‌ت تغییر می‌کنه؟

بنظرم روانشناسی ترید بخش زیادیش با تسلط زیاد به تکنیکال حل میشه منظورم پایبندی به ستاپ انجام و توانایی اجرای پلن خودمون هست

منم موافقم من که از مدیتشن و مطالعه در این حیطه کمک میگیرم