اولین پراپتون چیشد!؟ اولین حساب لایوتون؟؟

درود امیدوارم حالتون عالی باشه.

اولین باری که خودم حساب پراپ گرفتم رو خیلی خوب یادمه،اتفاقات بعدش و…

میخواستم که شماهم بیاید و از تجربیات و خاطرات اولین پراپتون یا اولین حساب شخصی(لایوتون) تعریف کنید چه نصحیتی باشه برای دوستان چه خاطره جالبی همه رو میخونم و جواب میدم.

-پرسود و موفق باشید.

3 لایک کرده

واسه من اولین حساب پراپم که پاس شد و به ریل رسید از زورا بود که تو دوروز دراداون روزانش خورد سر کمیسیون🤦‍♀️

دومیش هم از سرمایه گذار برتر بود دقیقا همین اتفاق واسش افتاد

کلا مشکل من اینه که پاس میشه ولی به برداشت نمیرسه نمیدونم چرا😬

4 لایک کرده

اخ خیلی تو مخه

منم اولین پراپم از زورا بود ولی اونموقع لست پراپ بود حدود ۱سالو نیم پیش بود ولی به ریل نرسید اواخر فاز ۱ اورترید کردم حساب از بین رفت، جالبیش اینه با اینکه دیلی زدم هنوزم حساب از بالانس اولیش بیشتر بود😂

اون تجربه شد که اول خودمو کنترل کنم بعد برم پراپ بگیرم

3 لایک کرده

تا حالا از پراپ خاصی برداشت داشتید؟

4 لایک کرده

اولین تریدم که نداشتم تو یه کانال سیگنال کریپتو بود که ضرر شد و الکی بود و تجربه شد و اون موقع فارکسی شدم ولی اولینش تو فارکس 90 دلار بود که رقت و تا 4 هزار دلار ضرر کردم ولی بعد ش فهمیدم صبر و روانشناسی رو و اولین سودم 200 دلار بود و عزار و 150 دلار و 70 دلار ولی خیلی وقته بع خاطر جنگ فقط تحلیل و تقویت خودم

3 لایک کرده

به توصیه استاد،مبلغ اولیه رو تقسیم بر ۳ کردم و با ۱سوم وارد فارکس شدم و الباقی رو اتریوم خریدم

۲مرحله تقریبا کال شد.مرحله سوم رو واریز کردم و به سوددهی رسیدم که نت پرید

4 لایک کرده

مرحله دوم ۱درصد تا پاس شدن .درادون روزانه خوردم

4 لایک کرده

اقا عالی ایشالا برداشتای سنگین تر💪🏻

4 لایک کرده

تجربه ای که ازش گرفتین هم لطفا میگید🙏🏻

2 لایک کرده

باز عالیه وقتی یبار شده بازم میتونید

عالی

3 لایک کرده

اکانتتون از حد سود روزانه گذشت دیگه ترید نکنید .
اکانت نزدیک پاس شدن بود ،اون روز به تارگتت رسیدی تهشو صبح پاس کن .در کل مدیریت خودت از مدیریت حسابت ضروری تره

4 لایک کرده

عالی مرسی

دقیقا بنظر منم مدیریت ریسک مخصوص پراپ + حد سود روزانه + حد ضرر روزانه.

2 لایک کرده

اولین حساب ریلی که برداشت داشتم ۱۵ هزار از فانددنکست بود که ۷۵۰$ که میشد ۵٪ برداشت زدم، اون موقع ۵٪ افزایش میدادی بجز مبلغ ریفاند یه پاداشی هم میداد اگر اشتباه نکنم ۲۹۲$ بود.

البته الان برای پاداش باید ۱۰٪ حسابو رشد داد

7 لایک کرده

دقیقا قدیمیا یادشونه

3 لایک کرده

اقا عالی

یه نصیحت هم اگر دارید لطف میکنید بگید🙏🏻

2 لایک کرده

اوایل مسیر که حسابو پاس میشه همش فکر و ذهنمون میره سر مبلغ که حتما این مقدارو باید برداشت بزنیم این خودش سمه بخصوص برای اوایل برداشت.

درصدی به مبلغ سود نگاه کنیم خیلی بهتره بنظر من اولین برداشت ۲٪ ۳٪ هم عالیه چون تریدر باید طعم لذت برداشتو بچشه و خیالش از حرفای اینکه پراپا سودو نمیدنو این حرفا راحت بشه

5 لایک کرده

ممنون از به اشتراک گذاشتن تجربیاتتون🙏🏻

3 لایک کرده

دقیقا من هربار که پاس کردم میخواستم خیلی سریع برداشت زیاد بزنم و هربار از دست رفت و زحماتم دود شد و بعدش کلا باورم به اینکه میشه برداشت زد از بین رفت

3 لایک کرده

این موردو خیلی دیدم که تریدرا تعریف کردن

مهمترین نکتش همینه وقتی مرحله ۱ و ۲ رو پاس میکنی میگی دیگه تمومه سود سراریزه خودش میاد… ولی اشتباهه بخاطر همین اون برداشت اول یک فشار روانیو از ادم برمیداره من میگم این چند ماه زحمت کشیدم حداقل مبلغی رو برداشت بزنم اون حس فشار پاس کردن اکانت ازم کم بشه

3 لایک کرده

عالی ایشالا همیشه موفق باشید

2 لایک کرده