من خودم بهترین تجربه ای که بدست اوردم تو این شغل این بود که هیچوقت تا وقتی که تو این شغل موفق نشدید از هدف هاتون و در مورد بهتر حتی کلا با کسانی که هیچی سر در نمیارن صحبت نکنید
بزارید نتایجتون بعدا خیلی بهتر صحبت میکنن
یکی از دلایلش اینه که مغز شما وقتی که دارین درباره هدفاتون اون اوایل با کسی صحبت میکنید و خیلی خوشحال هستید اون مبنا رو بر این فرض میزاره که انگار به اون هدف رسیدین و اون دوپامین رو تولید میکنه
یکی دیگه از دلایلش اینه که احتمال داره که مسخره بشید که این حالا زیاد مهم نیست به نظرم
یکی از دوستام که با شصت هزارتا داشت ترید میکرد و چهل هزارتاش و به فنا داده بود اومد پیشم که ببینه چیکار کنه و منم تقریبا یه روز براش وقت گذاشتم و توضیح و روانشناسی و خلاصه برگردوندمش
بعد دو سه هفته بقیه شم به فنا داد😂
اونجا واسم تجربه شد که تو این موارد چون آدما تصمیمات احساسی و هیجانی میگیرن و کنترلشون از دست خودشون خارجه بهترین کار این بود که کلا ارتباطش با ترید رو قطع میکردم نه در حرف زدن صرفا و مثلا سرمایه ش و کلا ازش میگرفتم یا ..
ولی برای درک ساختار اخر سر به این جمله بندی رسیدم برای مغزم که بتونم جلوی اشتباهاتم رو بگیرم
چه زمانی حرکت صعودی میخواد اتفاق بیوفته : موقعی که فروشند تصمیم و خروج میکنه و خارج میشه ( حالا هر خری بانک مارکت میکر … اون دیگه فروشنده نیست و ( نمیفورشه) خارج شده
چه زمانی حرکت نزولی میخواد اتفاق بیوفته : موقعتی که خریدار میخواد خارج بشه و خارج میشه از بازی ( حالا هر خری بانک مارکت میکر … اون دیگه خریدار نیست و ( نمیخره ) خارج شده
موافقم ولی متاسفانه معمولا این کار امکان پذیر نیست
من اوایل کار یادمه انقدر به خودم بی اعتماد بودم که یادمه یه بار به داداشم گفتم که بیا اکانت من رو بگیر و رمزش رو هم عوض کن, نزار من بهش دسترسی داشه باشم و به نوعی میخواستم استراتژیم رو به صورت سیگنال به اون بدم تا خودم دیگه نخوام درگیر بخش احساسات قضیه بشم چون نمیتونستم کنترلشون کنم
زیبا بود ولی خب اینطوریا هم نیست بالاخره تاثیر خودش رو میزراه
یسری ها هم هستن که باید یه چیز رو چند بار تجربه کنن تا درس بگیرن یا اصلا کلا دیر درس میگیرن ، بدرد اونا میخوره به نظرم ، دیگه چند بار اونو تکرار نمیکنن، وقتی ببینن مشکل بقیه هم بوده و بهتر باهاش کنار میان
آره خب خیلی بستگی به شخص داره ولی در کل تو اون موقعیت من جای اینکه یه روز بخوام صحبت کنم باهاش الان باز پیش بیاد همون اول یه راست همون پیشنهاد و میدم دیگه وقت بیشتر نمیذارم، یه جورایی خیلی خلاصه تر و سریع تر جمعش میکنم دیگه اینکه حالا قبول کنه یا نه به من ربطی نداره😂