کلا انسان در مواجهه با شکست این افکار ممکنه به ذهنش خطور کنه طبیعی هم هست. ترید هم چون ممکنه ذهن هر حد ضرر رو بعنوان یه شکست تفسیر کنه همچین افکاری پیش میاد. ولی مطابق نظر دوستان اگه کسی مدیریت سرمایه رعایت کنه دیگه عددها انقد بزرگ و جبران ناپذیر تفسیر نمیشن که شخص بخواد خودکشی کنه
فدات منم هر نفس رو برای رسیدن به اون روز میکشم امیدوارم من برنده باشم نه مرگ
مسیر موفقیت از این راه میگذره :
“ابتدا نادیدهات میگیرند، سپس به تو میخندند، بعد با تو میجنگند، و آنگاه تو پیروز میشوی.”
کاش میتونستم به شما و امثال شما کمکی بکنم .
شرمنده ام هموطن
شرمنده از بلایی که روزگار سرمون میاره
شرمنده از ذهن ضعیفم .
و اما از برترین قدرت کائنات میخام خودش راهها رو آسون کنه .
![]()
![]()
ترید مسیر تنهایی هاست … اینو تریدر های باتجربه اکثر میگن. شما باید بتونی یاد بگیری خودت خودتو درک کنی و مدیریت کنی . چون تو ترید سر هر معامله آدم فقط با خودش و افکارش میجنگه . خانواده و دوست و آشنا اصلا متوجه عمق حالات روانی آدم نمیشن که بخواد براشون قابل درک باشه
برای من برعکس بوده کاملا. من قبل از اشنا شدن با ترید بهش فکر میکردم و شدیدا از نظر روحی حالم بد بود.
همیشه اولین ادمی که ترید ازش یاد گرفتم رو بدش رو میگم از نظر تکنیکال واقعا اموزشی که داد داغون بود .
اما از یه جهت دارم بی انصافی میکنم در حقش . چون جرقه این که افکارمو کنترل کنم اون بهم داد. خیلی از نظر روانی رو من کار کرد. من از اونموقع تمرین کردم افکار منفی رو کنترل کنم .بعد هم خودم رفتم سراغ مطالب یا تمرینایی که بتونم افکار منفی رو تا جایی که میتونم کنترل کنم . تو زندگی من یه تغییر بزرگ محسوب میشد . من حتی تو انجام کارهای روزانه عاجز شده بودم . اما الان همه چی نرماله با تمام سختی هایی که دارم باهاش دست و پنجه نرم میکنم.
شما عزیز منی مرسی که هستی همین حرفا یک دنیا ارزش داره ![]()
![]()
دقیقا ترید کاره تنهایی هست
خودم که اصلا اما یک بنده خدایی از دوستان ۴ میلیارد در عرض یک روز از دست داد تو مارکت بزور مانع خودکشیش شدیم و برگردوندیمش به زندگی الانم خدارو شکر یادگرفته داره اصولی کار میکنه
بعد از اینکه مانع خودکشیش شدین یه دل سیر میزدینش که دیگه ۴ میلیاردو به باد نده
والا اوضاعش خرابتر از اون بود که بزنیمش تقریبا خودکشی کرده بود اما نجاتش دادیم و برگشت به زندگی
همه ی زندگیشو باخت
یا بخشی از داراییش بود؟
دقیقا… اگه بتونی اون لحظات رو پشت سر بزاری راههای عجیب و غریبی به روت باز میشه.
بنظرم برای جنگیدن دیر اقدام کردی
ولی جدی بخوام بگم
فکر کردن به خودکشی نشان از این داره که طرف به آینده امیدی نداره
وقتی به آینده و تلاش هات امیدوار باشی
فک نکنم اصلا به خودکشی فک کنی
حالا اگه ترید نشد
یکار دیگه رو شروع میکنی
قدیم که فارکس نبود؛ تریدرها سنتی کار بودن!
بعد از پذیرش قطعنامه 598 دلار یکشنبه از 145 رسید به 40 تومن
و یه عده خودکشی کردن
من تو این هفت سال فقط ترید رو با بازی خرید فروش میکنم
تا بحال تو هفت سال ۵۰۰ دلار ضرر کردم
ولی چند سال پیش هزار دلاری ایردرآپ داگز تلگرامی جمع آوری کردم زود فروختم تا همه ضرر هام جبران بشه
ولی سود گرفتن از فارکس یا فیوچرز کریپتو اصلا برایم برکت نداشت
از این جمله ات میشه یک دیالوگ فیلم سکانس اخر با اهنگ راکی ازش درست کرد ![]()
آدم بعضی اوقات فقط باید بتونه مقاومت کنه هیچ کاری نکنه.
مشکل اصلی اینجاست ما بیشتراوقات چون یه زمان مشخصی برای اهداف مون تعیین میکنیم یا زیادی با جزئیات برنامه میریزیم بعد یهو یه اتفاق پیش بینی نشده میوفته ( که ایران هم ته اتفاقات پیش بینی نشده است ) به خاطر نرسیدن به انتظارات مون احساس پوچی یا عقب موندگی میاد سراغمون کار های مزخرف میکنیم.
واقعا باید صرفا ادامه داد بدون نگاه به نتیجه.
زیادی هم نباید تو زندگی فکر کرد. ذهن ما کلا منتظره دو دقیقه بهش فرصت بدی بهمون ثابت کنه هیچ نیستیم هیچی نشدیم هیچی هم نخواهیم شد ![]()