با سلام .دوستان اتاق طلای سارین گلد خیلی باگ ورود و خروج داره.حتی حد ضر ر و حد سودم میزاری اصلا در اون نقاط نمیبنده.بیش از 10 معامله باز کردم اما یکیش حتی درست بسته نشده.خواهش میکنم ورود نکنین.اگه اتاقی میشناسین دقیق به من هم بگین
با توجه به شرایط اقتصادی و مالی حاکم بر کشور، مدیریت مجموعه پس از بررسیهای گسترده و در راستای حمایت از کاربران محترم، وجه تضمین را از مبلغ ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان کاهش داد.
اگرچه اجرای این تصمیم با توجه به نوسانات شدید بازار و ریسکهای مالی موجود، برای مجموعه بسیار سنگین و چالشبرانگیز است، اما به منظور پاسخگویی به درخواستهای متعدد کاربران و در نظر گرفتن شرایط اقتصادی فعلی، این اقدام انجام شده است.
امیدواریم این تصمیم گامی مؤثر در جهت رضایت و حمایت از کاربران عزیز باشد.
دوستان تیکت زدم پشتیبانی دریا گلد درباره مبلغ پرتفو پرسیدم
جواب دادن
پورتفوی ۱ واحدی مظنه وجه ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار هرخط ۲۳ هزارتومان پورتفوی نیم واحدی مظنه وجه ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار هر خط ۱۱۵۰۰ هزارتومان پورتفوی ۱ واحدی انس وجه ۱ میلیون هر خط ۵۰ هرار تومان پورتفوی نیم واحدی انس وجه ۵۰۰ هر خط ۲۵ هرار تومان
ریت گلد و سارین برای بسته شدن معامله باید یک معامله عکس باز کنی نه حد ضرر یا سود بزاری
چون حد ضرر یا سود یا این که دستی معامله رو ببندی به ضرر معامله گر میشه
ولی اگه معامله عکس باز کنی دقیق روی همون قیمت خارج میشه
مثلا شما یه معامله خرید باز کردین و روی 40 خط سود یا ضرر خارج بشی باید یه معامله فروش روی همون قیمت بگیری