بررسی پلتفرم سارین گلد

اونوقت چرا میخواد گردش مالی بین افراد رخ بده؟

و اگه کارت به کارت از واریز درگاه آنلاین بهتره چرا دیجی کالا ،دیوار،ترب،باسلام و…این کارو انجام نمیدن؟

یه سر سوزن احتمال نمیدی ممکنه کلاهبرداری و نوعی پول شویی باشه که نتونن ردشون بگیرن تریدر عزیز و تحلیل گر؟

به ذره بشین فکر کن ،متوجه میشی!

بله واقعا خودم هم برام جای سواله چرا کارت به کارت …حرفهای شما قابل تامله.و اینکه چرا بین همه سایتهای معامله سارین مشکل پیدا نکرده

با سلام .دوستان اتاق طلای سارین گلد خیلی باگ ورود و خروج داره.حتی حد ضر ر و حد سودم میزاری اصلا در اون نقاط نمیبنده.بیش از 10 معامله باز کردم اما یکیش حتی درست بسته نشده.خواهش میکنم ورود نکنین.اگه اتاقی میشناسین دقیق به من هم بگین

کامنت های قبل رو بخونید
اطلاعات بیشتری کسب می کنید

هدف یکی ست ،قرار نیست کسی برنده بشه.

شما فقط حکم پول براشون داری ،غیر از این کوچکترین اهمیتی براشون ندارید.

واقعا کمک میخوای ؟؟

از این سایت های نامعتبر و کلاهبردار بیا بیرون,قرار نیست سود کنی و پول بهت بدن.

بچه ها پلتفرم جدید راه اندازی شده از دوشنبه شروع میکنه فعالیتش اسمش دریاگلد هست

مث هیوااکس

ولی الان ثبت نام کردم احراز هویتش سخت نبود دیگه نوشتن و …. نداره و خوبیش اینه محیط دمو هم داره

یه بررسی کنید

اطلاعیه مهم سارین گلد
کاربران گرامی،

با توجه به شرایط اقتصادی و مالی حاکم بر کشور، مدیریت مجموعه پس از بررسی‌های گسترده و در راستای حمایت از کاربران محترم، وجه تضمین را از مبلغ ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان کاهش داد.

اگرچه اجرای این تصمیم با توجه به نوسانات شدید بازار و ریسک‌های مالی موجود، برای مجموعه بسیار سنگین و چالش‌برانگیز است، اما به منظور پاسخگویی به درخواست‌های متعدد کاربران و در نظر گرفتن شرایط اقتصادی فعلی، این اقدام انجام شده است.

امیدواریم این تصمیم گامی مؤثر در جهت رضایت و حمایت از کاربران عزیز باشد.

با آرزوی موفقیت و سربلندی برای شما

دوستان تیکت زدم پشتیبانی دریا گلد درباره مبلغ پرتفو پرسیدم

جواب دادن

پورتفوی ۱ واحدی مظنه وجه ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار هرخط ۲۳ هزارتومان پورتفوی نیم واحدی مظنه وجه ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار هر خط ۱۱۵۰۰ هزارتومان پورتفوی ۱ واحدی انس وجه ۱ میلیون هر خط ۵۰ هرار تومان پورتفوی نیم واحدی انس وجه ۵۰۰ هر خط ۲۵ هرار تومان

رفقا به سوال دارم

چرا چارت مظنه هیوا کاملا با چارت اصلی مظنه که تو سایت فراز هست متفاوته ؟؟

این میتونه رو معاملات تاثیری بزاره؟

برامن اصلاچارتش بالانمیاد.شماوبقیه دوستان آیانت شماهم همش قطع ووصل میشه؟

کلا هیوا رو باید با چارت خودش تحلیل کنی مقدارش فرق داره

چون قیمت مثلا با دلار ثابت ۱۶۰ در نظر گرفته که با نوسان انس یه مقدار میده

فراز با یه مقدار دیگه

سعی کن توی سایتها با چارت خودشون پیش بری

ریت گلد که کلا افتضاحه، معاملات بسته نمیشه و گیر می‌کنه کلا وقتی میره روی حد ضرر بسته میشه

یه سری هرکاری کردم معامله بسته نشدبرای

من تو قسمت پرتفو زد 708 تومن بدهکار😂

ریت گلد و سارین برای بسته شدن معامله باید یک معامله عکس باز کنی نه حد ضرر یا سود بزاری

چون حد ضرر یا سود یا این که دستی معامله رو ببندی به ضرر معامله گر میشه

ولی اگه معامله عکس باز کنی دقیق روی همون قیمت خارج میشه
مثلا شما یه معامله خرید باز کردین و روی 40 خط سود یا ضرر خارج بشی باید یه معامله فروش روی همون قیمت بگیری

سلام من 4ماه پیش شکایت کردم از فراز گلد نتیجه رو هرچی شد اطلاع میدم

سلام سارین و ریت معامله کاربر ب کاربره باید مشتری برای خریدت یا فروشت پیدا شه برعکسش بزنی

سلام با این اوصاف دریاگلد خیلی بهتره.این مشکلات نداره

ممنون ازت که تجربتون رو به اشتراک گذاشتین
جمع بندی در مورد سارین هم بخونید