بررسی پلتفرم سارین گلد

ی موضوعی که خیلی میتونه کمک کنه باید تو جدول پائینترین قیمت که ب عدد تابلو نزدیکه در سمت خرید یا فروش انتخاب کنی دیگه سنگین نمیری تو ضرر پنجاه پنجاهه شاید قیمت نگیره برات ولی خیالت‌راحتت بابت ضرر

ستین حجمش خیلی بالاتر و اصلا قیمت مرجع دست اونه اما چارت و پلتفرم داغونی داره و پشتیبانی هم خیلی ضعیف

1 لایک کرده

من با فراز کار کردم و هیچ کدوم از این مشکلات رو در چارت و قیمت و حد سود و ضرر و ورود به معامله نداشت و در حین معامله یا قبلش این استرسو نداشتی
تنها چیزی که در فراز مهم بود باید دقت میکردی این بود که بازه زمانی حین معامله و فاصله بین تعداد معامله دیگه مشکلی از این قبیل نداشت
معامله در سارین باید استرس زیاد بکشی که تمرکز کنی روی چند چیز اول قبل از ورود به معامله نقطه ورود رو باید انتخاب کنی که با ضرر کمتر وارد بشی بعد تسویه اگه با سود بود خب پایین و بالاش مهم نیست ولی اگه ضرر بود بتونی کمش کنی
بعد از این همه باید مواظب زمان معامله باشی
من تا حالا هیوا کار نکردم پس باید برم برای بررسی هیوا
شاید یه روزی مجبور بشم بیام باز سارین ولی با این شرایط الان فعلا انتخابم نیست

هیچ کدوم از این پلتفرم ها تعیین کننده قیمت نیستن
هر کدوم قیمت خودشون رو دارن
هیوا امروز با 70 و خورده ای قیمت مظنه معامله میشد
سارین با 84و خورده ای مظنه معامله میشد
فراز چارد با 84 و خورده ای اما با سارین اختلاف تقریبا 20خطی داشت
چارتیکس هم قیمتش فرق میکنه با اینا

1 لایک کرده

اینا بر اساس اور در تقاضا و عرضه داخل پلتفرم خودشون قیمت میذارن.

هر کی یه نرخ داره.

اصلا قیمت اصلی مظنه فرمولش بر اساس انس جهانی و دلار بود فک کنم به اینا ارتباطی ندارند

اینا مثل پلتفرم های طلای ابشده ان که قیمتشون متفاوته

جای تاسفه که همه پلتفرم‌های داخلی تنها دغدغه‌شون خالی کردن حسابم مردمه! به بروکرهای خارجی میشه اعتماد کرد ولی داخلی نه،بطور مثال من حدود دوساله با بروکر اوربکس کار میکنم به محض قطع شدن نت و بعد ملی شدنش من حدود ۳هزار دلار توی حساب داشتم امروز بعداز چند ماه تونستم به سختی وارد حسابم بشم و حتی یک سنت هم ازش کم نشده بود ! در صورتی که پلتفرم‌های داخلی دنبال کوچیکترین بهانه‌ای میگردن که حسابت رو خالی کنن ،دقیقا مثل. بروکر ترندو نسخه ایرانی ،آخرین معامله ای که باز کرد نه تنها استاپ ۱۰ دلاری عمل نکرد بلکه با ۱۵۰ دلار کال کرد منو در صورتی که توی سود بودم و و چارت و کندل سرجاش بود ولی حسابم رو خالی کرد و ۶۳ سنت ازش موند و معامله‌م بسته شد،بعد از یک ساعت بروکر رو باز کردم دیدم اون ۶۳سنت رو هم خالی کرده و کاملا صفر شده حت از اونم نگذشت😁

چرا نمیشه بهشون اعتماد کرد،! در صورتی که اگه کارشون رو درست انجام بدن دیگه دلیلی نداره ما ریسکش رو بجون بخریم و بریم سراغ بروکرهای خارجی هرچند تنها ریسکی که داره باز از سمت خودمونه که نکنه vpn قطع بشه و بفهمن که ما جز کشورهای ممنوعه هستیم چون ما تحریمی‌!

من توصیه میکنم هر پلتفرم ی بروکری که ی نسبتی با ایران داره رو سمتش نرید بخصوص اونایی که واریزی ریالی دارن

1 لایک کرده

ممنون چون من عادت کرده بودم با سریع بیام و حتما گزینه بستن بزنم به جای کلیک برعکس پوزیشن

منم در بروکر لایت فایننس این مشکل رو داشتم
یه مقدار پول داشتم حالا یادم نیست چند دلار بود چون که خیلی وقته ازش میگزره و یادم رفته
بعد یه مشکل برام پیش اومد که نتونستم حدود دوماه فعالیت کنم در بروکر بعد که واردم بروکر شدم هیچ پولی نداشتم در قسمت گزارش تراکنش بود ولی چیزی نداشتم که معامله کنم
ایمیل هم زدم جوابی نگرفتم
تمامی بروکرها چه ایرانی چه خارجی یه مشکلی دارن

مرسی واقعا حرف شما درست هست.براب همین خیلی مقاطع ما به خارجی ها امید داریم اعتماد داریم ولی به داخل نه!

چون دور از جونت دور از جونت میگن ما ۸۰ میلیونی کلاهبردار هستیم که داریم تو یه کشور باهم زندگی‌میکنیم‌در هیچ چیزی بهم رحم نداریم!!

اگر کسی تو سارین سود کرده و برداشت زده اسکرین بفرسته از سود و ضرر هفته ایش منم همونقدر که سود کرده براش بزنم

سارین رسما جیبتو میزنه اشتباهه معامله کردن تو سارین گلد

1 لایک کرده

قشنگ بود.ایول:joy::joy:

با سلام این موارد را میگم جهت اطلاع دوستان بنده سه سال هست که در بازار های مالی فعالیت می کنم این تجربه را در اختیار شما عزیزان می گذارم تمامی سایت های معملات طلای آب شده کلاه بردار هستند . با یک سرچ ساده در گوگل متوجه خواهید شد که فراز گلد سارین گلد و….. هدف شون فقط خالی کردن حساب های شما هست . مراقب سرمایه هاتون باشید بنده به دنبال افرادی می گردم که در سایت فراز گلد و سارین گلد پول هاشون رفته تا دسته جمعی شکایت کنیم .سارین گلد تخلف های زیادی دارد اول اینکه سیستم واریز و برداشت نامشخصی دارد .درگاه ندارد و بایستی برای شارژ حساب و برداشت از حساب از روش کارت به کارت استفاده بکنی که این مورد در دراز مدت باعث دردسرهای زیادی خواهد شد از جمله اینکه نمی دانی به حساب چه شخصی واریز می کنی و نمی دانی چه شخصی به حسابت واریزی انجام می دهد .این وسط اگر به یک حساب مورد دار واریزی داشته باشی یا یک حساب مورد دار به حساب شما واریزی داشته باشد درگیر پرونده های قضایی خواهی شد و اثبات آن بسیار مشکل است. برای برداشت در سارین گلد حتما باید مضربی از 500 هزار تومان برداشت بزنی و مبالغ زیادی از هزار تومان تا 499 هزار تومان در حساب آنها باقی می ماند. کارمزد دوسر معامله در سارین گلد 20 هزار تومان هست در صورتی که در سایر سایت ها 14هزار تومان این یعنی به عناوین مختلف جیب کاربر را خالی می کنند. تیکت ها را دیر پاسخ می دهند و پشتیان های بسیار بی ادبی هم دارند.هیچ گونه و آدرس و شماره تلفنی هم ندارد و اگر یک شبه جمع بکنند بروند پول همه رفته چون واریزی ها به حساب غیر هست و پولی مستقیم به حساب سارین گلد واریز نمی شود. نمودار سارین گلد گپ های زیادی دارد و با نمودار جهانی اصلا هماهنگ نیست . روی هر عددی حد ضرر بگذاری با 20 خط بیشتر معامله را می بنند و با 10 خط کمتر هم معامله باز می کند.حسابی کلاهبرداری می کنند اما همه این موارد پنهان هست. به عنوان شخصی که سه سال تمامی این پلتفرم ها را زیر رو کرده و از هیچ کدام خیری ندیده بهتون توصیه می کنم در این شرایط سخت پول زحمت کشیده تون را در جیب این کلاه بردارهای از خدا بی خبر نریزید. اگر کسی مایل به شکایت از فراز گلد و سارینگلد بود بنده مستندات زیادی دارم زیر همین پست ریپلای بزنه شکایت دسته جمعی انجام خواهیم داد گرچه همین الان هم این پلتفرم ها همه پرونده های زیادی دارند و اصتلاحن بهشون میگن کثیر الشاکی .موفق و سلامت باشید

2 لایک کرده

بنظرت شکایت به جایی میرسه؟؟

تهش میگن میخواستی معامله کنی.به‌زور که نگفتیم بیا اینجا.اسلحه هم روی سرت نبود که معامله باز کنی ضرر کنی.با هوش و منطق خودت معامله کردی

تهش جفت پوچ….

دوست من مشکل ما اینه که همه حرف شکا را می زنند .به نظر شما در فراز گلد چگونه بسته شد؟ با شکایت امثال من و شما .طرف داره تو روز روشن کلاهبرداری می کنه مگه میشه قانون بهش رسیدگی نکنه؟تعریف این کار در قانون کلاهبرداری هست. طرف یک سایت راه انداخته و هر کاری دلش بخواد انجام میده .مشکل ما هستیم که به اینها اعتماد می کنیم و این ها را بزرگ می کنیم.اگر همگی شکایت بکنیم رسیدگی می کنند .من تجربه گرفتن حقم از نهادهای دولتی را دارم و دادگاه دقیق رسیدگی کرده .این سایتهای کلاه بردار که عددی نیستن

دوست عزیز من بعد ۳۷ سال زندگی‌ فهمیدم قانون با ما نیست.قانون برای پولدارها هست و‌ ….

هرجا حق با من بود دقیقا همونجا حق ناحق شد.

فهمیدم مواظب باشم کاری نکنم تهش به دادگاه برسم یه هزینه اضافی هم بدم

حالا با شما همه چی یار بوده خداروشکر.اولین نفری بخدا میبینم که راضی

بعدشم من سوال ازت دارم

الان شکایت شما چی هست؟ بگی من معامله باز کردم همونجا کندل دستکاری کردن من ضرر کنم؟

یا سود کردم ندادن بهم؟

این که یه سایت کارت به کارت میکنه یا هرچی

اینا قابل استناد نیس خیلی.

بری دادگاه میگن‌ چه ضرری کردی؟

بدون اجازه تو معامله خود به‌خود باز شده؟

ببخشبد شما کلا چقدر ضرر دادی؟

1 لایک کرده

با سلام به دوستان تریدر من الان حدود دو سالی میشه با این کارگزاری ها فراز گلد هیوا سارین الفا چه بصورت ریل و دمو کار میکنم خیلی مطالعه کردم از روشهای معاملاتی پرایس اکشن و و انواع بروکر ها…. یک واقعیت که در مورد این کارگزاری ها باید در نظر داشت اینکه اینها تا آنجا که بنظر می رسد b book باشند یعنی استفاده تریدر ضرر آنها و ضرر تریدر استفاده آنها است.پس با انواع روشها پیدا و پنهان احتمال به سود رسیدن تریدر را کم می کنند.و دلیل آن اینکه نهاد نظارتی(رگوله) ندارند.و حتی بروکرهای خارجی که رگوله دارند برای ایرانی ها به احتمال زیاد آن رگوله ها(نظارت) اعمال نمی شود.دوستانی که اطلاعات بیشتر دارند اطلاع رسانی کنند.

1 لایک کرده

سلام دوستان
95درصد از بروکرها یه قوانینی دارن که به ضرر معامله گر هستش
قبلا در موردش توضیح دادم الان هم یه مثال میزنم در مورد بروکر لایت فارکس که یه سالی میشه اسمش رو گذاشته لایت فایننس. یه مبلغی من داشتم بعد از فکر کنم حدود دو ماه که فعالیت نداشتم به خاطر یه مشکل وقتی برگشتم که معامله کنم هیچ پولی داخل حساب نبود در صورتی که وقتی گردش اون اکانت رو نگاه میکردی باید یه بلغی داخل حساب میبود ولی هیچی من پول دیگه نداشتم و هر کاری کردم که دلیل رو برام توضیح بدن جواب بم رو نمیدادن
این در مورد یه بروکر فارکس که رگوله داره .
خب حالا میریم سراغ داخل
در مورد سارین گلد خب تجربه و نتیجه ای که در مورد سارین داشتم رو نوشتم
اما طبق تجربه ای که در بازار مظنه داشتم صحبت میکنم
تمامی پلتفرم های مظنه یه سری قانون و قاعده دارن که پنهان هستن و چون که در زمامن احراز هویت شما قبول میکنید که تمامی قوانین رو میپزیرد(قوانینی برای پذیرش در سایت نبوده که ما بخونیم و قبول کنیم) اما قبول کردیم حالا سایت هیوا گلد یه قسمت جدید اورده که قوانین سایت هستن و میشه مطالعه کرد
خود من تا زمانی که قانون سایت فراز رو بلد نبودم ضرری که بابت معامله میکردم از سود بیشتر بود
این قانون که میگم پشتیبانی فراز نگفته خودم فهمیدم حالا من میگم قانون یه سری از دوستان میگن بگ
ولی وقتی فهمیدم معامله کردن من با قبل فرق کرد و به سود رسیدم برایندم مثبت بود و هرچی به جلو میرفتم عملکردم بهتر بود
(اگه باز بشه مثل قبل و دسرسی داشته باشم حتما میزارم)
این بازار به علت این که در تایم پایین کار میکنیم نیاز به مدیریت خیلی بیشتری نسب به تایم بالا داره
یه جمله هست که میگن تا خودت بالا سر کارت نباشی کار پیش نمیره
وقتی یه معامله باز میکنی خودت باید تا زمان بسته شدن مراقبش باشی
یکی از دوستان ریز معاملات یک روزشو گذاشته بود و تقریبا بالای 50معامله در اون پرتفو انجام داده بود خب این پرتفو خیلی از معاملاتش زیر یک دقیقه بود و در یه بازه ی قیمتی پشت سر هم 12 معامله انجام داده بود همین دو نکته باعث میشه که هم سود حساب نشه و ضرر معامله حساب میشه
و خیلی از این اتفاقا باعث شده که تداد اندکی از معامله گران مظنه سود کنن
پس با اگاهی کامل لطفا در بازار مظنه کار کنید
بااگر به همین شیوه در بایننس معامله کنید مطمئنا ضرر میکنید که اونجا ضرر ها خیلی سنگین هستن
یکی از دوستای تریدر که خیلی هم در این حرفه موفق هستن میگفت که در ترید اشتباه با پول حساب میشه و نمیتونی جبرانش کنی
زیاد شد ببخشید

3 لایک کرده

سلام دوست گرانقدر

من هم دقیقا با شما موافق هستم و دنبال شخصی هستم که بتونم از پلتفرم فراز شکایت کنم