بررسی پلتفرم سارین گلد

درود من ازسارین گلد سود گرفتم برداشتم کمترازیکساعت اومد بحسابم اما مشکل اساسی درخصوص کال شدن هست پورتفو صفرمیشه کیف پول صفرمیشه واریزهای بعدیتون هم صفرمیشه فقط کال مارجین نشین چون سایت تا ابد بدهکارتون میکنه، جالبه قانون پوری هم فعاله وخودپورتفو حدضرراجباری معادل 80درصد رزرو داره اما کال شدین تمام واریزیای بعدیتون هم برداشت میشه

سرکارخانم سوداگربرداشت کنیدفوری بحسابتون میشینه اما معاملات روی نقطه خروج شمابسته نمیشه اگرروی سودباشیدباسودکمتراگرروی ضررباشید باضرربیشتربسته میشه هرزمان که دلشون بخواد سایتو میبندن وتسویه فوری پورتفو میکنن، دوشنبه4ونیم بستن بعلت نزدیکی به زمان کلوز؟؟؟ بدترین قسمت کال مارجین شدنه نه تنها کل پورتفو میپره که متناسب باضرر کل موجودی کیف پول وپرداختای بعدیتون هم برداشت میکنن این باهیچ قانونی مطابقت نداره خودشون هم یه اعلان میفرستن که براساس قانون پوری شارژمنفی ممکن نیست اما اعمال میکنن اگر موجودی من برگشت اعلام میکنم

درود سودکردم یک روز3برابرپورتفو اما باگهایی داره فقط کال مارجین نشیدچون اهرم عمل نمیکنه ومنفی میشید بعد میره سراغ کیف پولتون حتی ممکنه بگه منفیتون شارژشد اما واریزی همون روزنزنید چون عملیات کسرضرر وشارژ منفیتونو برمیگردنه وباواریزیتون عمل میکنه یعنی واریزیتونم برمیداره اگرمنفی بودید اونو صفرمیکنه

سلام من چند روزی در دموی سارین تمرین کردم خوب سود میکردم وارد سایت اصلیش شدم و دو روزه دارم معامله میکنم هم باگ داره زیاد یعنی تو اگه بخوای روی مظنه باز کنی ۶الی ۷ خط پایین و بالا باز میکنه برات.

دو روزش کال شدم و

صبحا که خرید میزدم با خط کم سود میبردم..

ولی بعد از ظهرا بازارش عجیب میشه..بیشتر استراتژی و جواب نمیده برعکس میره…یه چیز دیگه هم اینکه کد تاییدیه ایمیل ارسال میشه ولی پیامش نمیاد رو خطم..

منم بدون ایمیل وارد شدم..

پشتیباناش خوب سریع جواب میدن ولی اون جوابی ک میخوایم و نمیدن خیلی خلاصه و گنگ میحرفن..

درست توضیح نمیدن به ادم..

عذر میخوام وقتتون گرفتم..

ایشالا همگی پرسود باشید❤

درود بر شما..

منم در دمو فعالیت کردم و خوب نتیجه میگرفتم با استراتژی و راحت بسود میرسیدم فک کردم ک دیگه راحت میتونم یه شغل جدید و با درامد خوب واسه خودم داشته باشم..وارد سایت اصلی سارین شدم تا قضیه اونجور ک فک میکنم نیست.تا میدونی ک چارت رو به سود هست میخوای خرید یا فروش بزنی برات نمیزنه..

تا هم خواستی ضرر کنی فوری برات باز میشه و با ۷الی ۸ خط ضرر باز میشه یعنی موقع ای ک میخوای خرید یا فروش بزنی همون درجا ضررت بالای ۱۵۰ تومن یا بیشتر هس.یعنی باید بالای ۲۰ خط برداری حتما ک اگه بسود برسه ۲۰ خطش تو ۱۰ خطش شاید داشته باشی البته اگه چارت باهات یار باشه و برعکس نره.

من سه روز معامله کردم بخدا ۱۵ میلیون ضرر..انگار دست کاری میکنن میبینی تا میخوای سود کنی فوری ورق برمیگرده بضررت و تا هم رفتی ضرر ک یسره جوری با سرعت به ضرر میده فک میکنی برمیگرده و تا ن اگه ببندی پرتفو را همون لحظه میبینی تا برگشت زده به بالا..انگار دستی میبندن و باز میکنن ک فقط ضرر بهت برسه..بالای ۱۰۰ خط ک رفت دیگه کال میشی صدرصد..دیگه هر چ بزنی رو بسته هم بسته نمیشه..

من یه پرتفو باز کردم و تو سود بودم هر کاری کردم باز نمیشد چندباری میزدم روش و میگفت یکی برداشته اینو و بعد ک میزدم بسته میشد ولی از اون طرف ک میگفتن باز نمیشه تا پرتفو برات باز شده بود بخدا میرفتم داخل معاملات باز یا لفظ ها اصلا برام چیزی نبود..ک ببندمش یا بتونم هی مدیریتش کنم..یدفعه نگاه میکردی داخل اوردرا تا کلی ضرر همینجور داره میره بالا..بعد نگاه میکردی معاملات باز تا برات معامله ای ک باز نمیشد اونجا برات باز کردن و با کلی ضرر..

داخل وجه برداشتیشون هم زدن حداقل برداشت ۲۰۰ تومن من ۲۰۰ زدم نشد ۵۰۰ زدم نشد زیرش نوشت حداقل برداشت ۱ میلیون تومن هس..

بخدا سارین گلد کلاهبرداره و هیچوقت داخلش معامله نکنید به امام حسین الکی پولتون حروم نکنید.‌..

من فکر میکردم بچه ها مقصرن خودشون ک میگفتن اینجوری و معامله نکنید ووو ولی خودم رفتم دیدم..

معامله نکنید خواهشا و برای پولی ک دارین ارزش قائل باشید…ببخشید وقتتون گرفتم..

ایشالا تو زندگیتون پر برکت باشید❤

ممنون از اشتراک تجربتون

تمامی جملات شما در ماه های گذشته بحث شده بودن و نقص های سارین گلد در یه جمع بندی راجبوشون توضیح داده شده بود
اگه قبلا تحقیق کرده بودی الان ضرر نمی کردی
یا اگه وارد میشدی با اگاهی بیشتر معامله میکردی
هدف ما هم گفتن تجربه دوستان که دیگران استفاده کنن

بنده سود کردم تا الان طی یک سال اخیر مبلغ 1 میلیارد سود کردم مستنداتشم موجوده

این سود و زبان هفته ام هست مشاهده بفرمایید

حالا هر وقت خواستید بگید شماره کارت بفرستم تا برام بزنید :joy:

خب معامله صحیح هم همینطوره اصلا اگه عرضه و تقاضا نباشه و فیک خرید و فروش انجام بشه که اشتباهه باید خریدار و فروشنده باشه

اینکه این پلتفرم ها ضعیف هستند و متاسفانه بدون مجوزن کاری ندارم. ولی اینکه بعضیا می گن پولمون رو خورد درست نیست. شما خودت معامله باز می کنی و می بندی چه ربطی به پلتفرم داره. من امروز چهار میلیون ضرر کردم ولی مقصرش خودم بود. تو یه معامله حدضرر رو رعایت نکردم. تو معامله دوم قبل گرفتن تاییدیه پرریسک ورود کردم و بازار شارپ رفت بالا و تا خودمو جمع کنم کال شدم. مهترین اصل در معامله گری مسئولیت پذیری هست.

من معامله عکس هم باز کردم نشد، هرکاری میکردم معامله بسته نمیشد، برای ما ویدیو آموزش هم گذاشتن ولی متاسفانه باز هم روی حد ضرر بسته میشد و واقعا دلیلش رو نمی‌دونم

در کل هیچکدوم از پلتفرم ها مثل ریت گلد نیست

بله دقیقا همینطوره که شما می فرمایید